Eh demek ki kolay değilmiş. Değil mi? Ben de diyeyim mi şimdi size, atananlar nasıl atanıyor? Tek 2 çocuklu siz miydiniz diye?Hayır sinandim hanımefendi ne biliyorsunuz. 80 puan aldım ama yetmedi. Hem de iki küçük çocukla girdim ben.
Lise mevzunuyum. Kazandığım bölümü babam izin vermediği için okuyamadim. Bu bilgi sizin ne işinize yarayacak. Hadi deseniz haber gündem takip etmiyorsunuz bunu anlarim. Çocuklar olduğu için TV açılmıyor. Haber takip etmiyorum doğru. Burada konu bambaşka. Enflasyon un yüksekliğini alim gücünün düştüğünü hep söyledim. Ama millet AC algısina karşıyım dedim sadece. Maaşların zamlar doğrultusunda artmadiginin farkındayım ama çevremde Açim diyen yok olsa elimden geleni yapıyorum zaten. Öyle hic her yer dolu ülke çok zengin hiçbir yerde yazmadım ama bunu benim adıma yazan bile olmuş. Hayırlı günler dilerim.
Ben çok calisamadim üstünde dursam daha iyisini yapabilirdim sadece ben değil herkes yapabilir. Hepte bunu dedim kendime zor değil daha iyisini yapmalıydim diyeEh demek ki kolay değilmiş. Değil mi? Ben de diyeyim mi şimdi size, atananlar nasıl atanıyor? Tek 2 çocuklu siz miydiniz diye?
Biraz halden anlayın ya. Çok değil, biraz.
Yalniz bu konuda çalışma hayati hic geçmedi zaten konu sahibinin konusu da bu değil. Bu ne alaka.yüksek eğitimli bireylerin çalışma hayatında yer almamış bir kadının çalışma hayatı ile ilgili kesmiş olduğu ahkamı kimse ciddiye almaz.
öte yandan gündem takip etmeniz de pek bir şey ifade etmez. zira günümüzde haber ajanslarının büyük çoğunluğunun kime ait olduğu ve neye hizmeten haber yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz.
siz, çapınıza bakmadan çok büyük laflar ederek insanların canını yakıyor ve ahını alıyorsunuz.
ha bu arada atanamayanlar için "atansaydılar" dediniz ya. siz de okusaydınız o halde, halide hanım.
Hani atanan nasıl atanıyordu,istediğiniz kadar çalışın 95 alan bile atanamadı bülkede neden diye sorgulayın önce.Hayır sinandim hanımefendi ne biliyorsunuz. 80 puan aldım ama yetmedi. Hem de iki küçük çocukla girdim ben. 80 puan tabii ki yeterli değil en az 90 almam gerekiyordu. Daha çok calismaliydim
Ksinlikle bu sınavlar için sıkı şekilde çalışmak gerekiyor,imkanın varsa dersane yoksa ne olacak ne kadar verimli olabilir ki bu durumda.Kolay olur mu hiç abla? Yaşamayan bilmez. Atanamayan öğretmenler yetersizliklerinden, salaklıklarından atanamıyor zannediyorlar. Gidin bakın bakalım dershanelere, kurs merkezlerine. Atanmamış öğretmenler nasıl dersler anlatıyor. Meb'deki öğretmenin soru yanlış diye kıvırdığı soruları tek bakışta çözerler.
Bir kısmı olduğu şehirden ayrılmak istemediği, büyük bir kısmı da atanamadığı için özelde çalışıyor. Atanamama sebebi de hazırlanacak zaman ve imkan olmaması, alımın az olması işte.
Söylediği lafı yuttu şimdi,kolaydı sanki o lafı söylemek.Eh demek ki kolay değilmiş. Değil mi? Ben de diyeyim mi şimdi size, atananlar nasıl atanıyor? Tek 2 çocuklu siz miydiniz diye?
Biraz halden anlayın ya. Çok değil, biraz.
Yalniz bu konuda çalışma hayati hic geçmedi zaten konu sahibinin konusu da bu değil. Bu ne alaka.
Hanımefendi siz lise mezunusunuz, sizin sorumlu olduğunuz 5 tane ders var.Ben çok calisamadim üstünde dursam daha iyisini yapabilirdim sadece ben değil herkes yapabilir. Hepte bunu dedim kendime zor değil daha iyisini yapmalıydim diye
Ki anladığım kadarıyla çalışma zorunluluğu da yok. İnsanlar hem iş, hem ders çalışma telaşı arasında gidip geliyor. Tek maaşla harika bir yaşam sürüyorlar. E çocuklar da ne olacak canım. Uyuduktan sonra gerekirse sabaha kadar oturulup çalışılır, kazanılır!!Söylediği lafı yuttu şimdi,kolaydı sanki o lafı söylemek.
Nasıl atanamadı hayret.
Bahsettiği Önlisans Kpss bile değil, ortaöğretim Kpss. Yukarıda yazdım öğretmenlik ile farkını.Söylediği lafı yuttu şimdi,kolaydı sanki o lafı söylemek.
Nasıl atanamadı hayret.
Komik olmayın rica ederim. Protein sadece kırmızı ette mi var. Bir halkın zenginliği kırmızı etle mi ölçülüyor. Siz mi yapıyorsunuz bu tespitleri. Bir yakınım kızı erken ergenliğe girdi vücudu fazla gelişti yaşına gore ve doktora götürdüler doktor kırmızı eti azaltmasını söyledi. Kırmızı etin de fazlası zarar. Proteini sadece ondan alacağını düşünüyorsanız buyruk siz tüketin ayda 4 kilo. Daha da alintilamayin
Yani protein zaten az sayıfa yiyecekte var ama kırmızı et ve balıkta diğer yiyeceklerde olmayan besin değerleri var, her şeyden önce demir var, balıkta fosfor ve kalsiyum var... yetişkinler haftada en az 2, gelişme çağındaki çocuklar her gün kırmızı et veya balık yemeli. Oturup 1 kg eti 1 oturuşta yiyin demiyor zaten kimse, fazlasını yemek de zaten pek mümkün değil bizim halk alamıyor
yok öyle kıvırmak, canımın içi.
Kesinlikle biraz daha uğraş verseydi keşke.Ki anladığım kadarıyla çalışma zorunluluğu da yok. İnsanlar hem iş, hem ders çalışma telaşı arasında gidip geliyor. Tek maaşla harika bir yaşam sürüyorlar. E çocuklar da ne olacak canım. Uyuduktan sonra gerekirse sabaha kadar oturulup çalışılır, kazanılır!!
Evet öyleymiş bende üni filan zannettimde ondan dedim.Bahsettiği Önlisans Kpss bile değil, ortaöğretim Kpss. Yukarıda yazdım öğretmenlik ile farkını.
Gerçekten asla bir tutulamaz. Öğretmenler beni çok iyi anlar, özellikle mezuniyeti benim gibi 5 yıl veya daha az sürede ise.
Evet doğru o üye ayda 4 kilo etten bahsetti. O konu oradan açıldı. Ben ona istinaden yazdimYani protein zaten az sayıfa yiyecekte var ama kırmızı et ve balıkta diğer yiyeceklerde olmayan besin değerleri var, her şeyden önce demir var, balıkta fosfor ve kalsiyum var... yetişkinler haftada en az 2, gelişme çağındaki çocuklar her gün kırmızı et veya balık yemeli. Oturup 1 kg eti 1 oturuşta yiyin demiyor zaten kimse, fazlasını yemek de zaten pek mümkün değil bizim halk alamıyorkamu spotum böyle çocuğunuza et ve balık yedirin yoksa bedeni ve beyni gelişemez.
Yenilediniz. Eskiyi satmadan sıfır alın bakalım maaşla. Yenilemekle sıfırdan almak aynı şey değilKesinlikle öyle. Aksini iddia etmiyorum zaten .yalniz evi yıllar önce aldık. Arabayı yenileyeli bir sene olmadı daha.
mezunLise mevzunuyum. Kazandığım bölümü babam izin vermediği için okuyamadim. Bu bilgi sizin ne işinize yarayacak. Hadi deseniz haber gündem takip etmiyorsunuz bunu anlarim. Çocuklar olduğu için TV açılmıyor. Haber takip etmiyorum doğru. Burada konu bambaşka. Enflasyon un yüksekliğini alim gücünün düştüğünü hep söyledim. Ama millet AC algısina karşıyım dedim sadece. Maaşların zamlar doğrultusunda artmadiginin farkındayım ama çevremde Açim diyen yok olsa elimden geleni yapıyorum zaten. Öyle hic her yer dolu ülke çok zengin hiçbir yerde yazmadım ama bunu benim adıma yazan bile olmuş. Hayırlı günler dilerim.
mezunyok kivırmadim. Benim anlamadığım bu konuya yorum yapanların hepsi yüksek öğretim mevzunu mu. Sadece benim öğrenimimi öğrenmiş oldunuz.konu ekonomi ve bu ekonomiyi hepimiz yaşıyoruz.
yok kivırmadim. Benim anlamadığım bu konuya yorum yapanların hepsi yüksek öğretim mevzunu mu. Sadece benim öğrenimimi öğrenmiş oldunuz.konu ekonomi ve bu ekonomiyi hepimiz yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?