Türkiye'de mutlu değilim

Benim seviyeme gelemeyeceğini anladığın andan itibaren aşağılara çekmeye başladın tipik kadın kıskançlığıyla..
Kelime dağarcığın o kadar dar ki benim yazdıklarımdan alıntı yaparak cevap yazmaya çalışıyorsun benimle biraz daha takılırsan aşama kaydedeceksin ama farkında değilsin,hayatında bir kez olsun derin analiz muvaffakiyeti(sözcük karıştırma başarı demek)gösterememişsin kalkmış orta doğu denklemini değerlendiriyorsun.Bizler senin gibilere patolojik vaka diyoruz özgüven eksikliğin basbas bağırıyor ben burdayım diye keşke güzelleşmeye ayırdığın vaktin birazını beynine ayırsaydın böyle bir manzarayla karşılaşmazdık,bunlarda benim sana son sözlerim artık üstüne su mu içersin sana kalmış ama sen bu lafların üstüne bi sifon çek bakarsın anca gider..

Son düzenleme:
aslında kendi yazılarının değerini kendin vermişsin. yazdıklarının gayta olduğunu üstüne sifonu çek diyerek söylemişsin
kelime dağarcığı günlük elli kelimeden oluşan birinin benim kelime bilgimle ilgili yaptığı çirkefçe saldırılar çokta tınlanacak bir durum değil. Özellikle bu kişi sağdan soldan kopyaladığı terimleri doğru şekilde kullanmaktan acizse.
hatta daha da ileri gideyim şurada yazdıklarımdan senin milli eğitim bakanının haberi olsaydı, sana kattıklarım için eminim ki ödenek çıkartırdı.
İşin aslı senin gibilere rağmen ben bu ülkeyi önemsiyorum. o yüzden bu çırpınışlarım. hala sana cevap yazıyorum bak bunu bi düşün
Orta doğu denklemi, amerikan rüyası, israil fantazileri falan gibi isimler vermeye gerek yok. bir günde libya'ya, Suriye'ye, İran'a, Irak'a düşman olabildiğinize, yıllarca öve öve bitiremediğiniz, Suriye lideri Esadın ismini bi günde Esed yapabildiğinize göre, "sırf ötekileştirmek, halkta bir başkasıymış izlenimini oluşturmak için" denklem kurmaya gerek yok. Dediğim gibi herşey çok basit görebilene. Amerikayı avrupayı kötülüyor ancak onların uşağı yada maşası olmaktan vazgeçmiyorsunuz. Amerikanın israilin politikalarını anlarım-desteklemesemde- adamlar kendilerini düşünüyor daha fazla güç daha iyi şartlarda yaşamak için çalışıyorlar.
dip şeysi: Seviyeden bahsetmek isterdim ancak sende olmayan yalnızca seviye değil yazım çok uzar.

Evet arkadasım medeniyete ve medeni insanlarla yasamaya özeniyorum, ayıp mı?

Ayıp degil elbette,

Madem size göre de ayıp degil,
o halde Türkiye'de batıya özenenleri yermeniz çelişkili bir durum.
Demek ki onlar da medeniyete ve medeni insanlara özeniyorlar...
Sizin yaptıgınızı yapıyorlar yani...

Ayrıca medeniyet göreceli bir kavramdır.
O halde,
Size göre medeniyet nedir?

insana değer vermektir en basitinden! kurallara uymaktır. herkesin birey olduğunu hatırlamaktır. ayrıca ben türkiyede batıya özenenlerden bahsetmedim. arap özentiliğini kast etmiştim.

Hey maşallah

Kızın bunalımından israil-abd ye kadar gelindi

iyi ki açmışsın bir konu :) yoksa nerde konuşulacaktı bunlar

en iyisi yöneticilere mesaj at kapatsınlar konuyu yoksa kaynana kavgasına gelirler ordan patik örmeye ordan bağlantı kurup suriyeye sonra da geyiğe bağlanır artık

ben de söylediğin olumsuzlukları hissediyorum bazen. ama Türkiye'den başka bi yerde yaşamak istemezdim, aidiyet duygusu fazla sanırım bende.

en mutlu neredeysen orada yaşa çünkü insanın mutlu olduğu yer yuvası olmalı bence, vatanı değil tabi o ayrı...

bir başkadır benım memleketim

müthiş bir egoya sahipsin...
ailene üzüldüm.

Son düzenleme:

Konu nerelere gelmiş hayret doğrusu..

Türkiye rusyaya bağımlı değil herhalde ki enerji 'bakan'ının yalanlarına fazla inanmışsın. gazın litre küp fiyatını belirleyecek Türkiye sadece %12 indirim aldı geçen yıllarda ve karşısında olduğun batının fransası bu projeye ortak. yakın zamanda enerjiye zam üstüne zam yapıldı. şimdi bahsettiğin azerbaycan hattıda 2018 e kadar kimbilir kaç ortak görecek. bu ülkede senin gibi kafalar olduktan sonra Türkiye batının talimatlarından ileri gidemez. sözde soykırım gibi sizde sözde batı düşmanısınız. iş ortaklığa gelince en önde koşarsınız avrupa birliğine koştuğunuz gibi.

son olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. ordan burdan duyduğun yalanlarla da bilgi sahibi olunmaz.

ayar mı verdin sen şimdi eğer okusaydın konunun neden oralara geldiğini anlardın. O bin ikiyüz bilmem kaçlı mesajlarında bolca kaynana kavgası yada örgü geyikleri vardır eminim. Ancak benimkilerin arasında yok.

yok ya, kız ortaya laf attı, üstüne alınma bence :) üstüne alınması gereken başka kişiler var, benim bunalımım üzerine sosyoloji tezi yazmaya çalışan ve içten amerikan uşağı dıştan vatansever görünenler gibi. boşver.

gördün dimi polemik delisi çok :)

o beğendikleri ayarı üstüne almak isteyen varsa seve seve alabilirler :) ayar görmemişler zira

ah ah şurdaki vatanseverlerin hepsi gerçek olsaydı keşke. ne kadar güzel bir ülkemiz olurdu :)

sende iyi ki bunalıma girmişsin kardeşim aa yoksa insanlar vatan sevgilerini nasıl göstereceklerdi

laf atacaklarına teşekkür etsinler polemik çıktı onlara ne güzel :)

yok be direk bana söylemiş alıntılar direk benden ama alındığım falan yok. ben dangalak hasatçısı oldum zaten bu başlıkta ancak ikibinbeşyüz mesaj beni bile aşar o kadar boş vaktim yok forumcu değilim bu bölümede uğramam genelde. senin yazın ilgimi çekti ondan yazdım.
umarım hakettiğin mutluluğu bulursun

os'cuğum sana gelince birazdan tatil için hazırlanıcam ondan son bikez yazayım. -bol güneş, içki eğlence falan bilirsin -
aslında bu tarikat işleriyle falan uğraşmaktan içine sağlam bi iblis kaçmış senin. bide bu iblis erkek. kadın gibi yazmıyo
istesem lafımı sakınmam hakaretin tillahını ederim ancaaak farkım olmalı.çünkü benim dinim hoşgörü dini
hakaretlerini bi kenara atalım (hakettiği kenara yani çöpe) ; akit, yeni şafak ve kandırıkçı ömer çelakıl jargonunla da farkını gösteriyosun aslında sen
senin bana kattığın birşeyler var elbette, artık toynak sayısı ayırt etmeden dalıyor ve ana sayfaya sirayet ediyorum.
Hatta sallama birikimlerini fütursuzca eleştirirken senin seviyene bile çok rahatlıkla inebiliyor,degil sen bi üst sınıfın olan primatlara bile derdimi rahatlıkla anlatabiliyorum.aşil topuğun şişik egon olduğu için bittabi zorlanmıyorum da kanırtırken.
şimdi freud olup çocukluğuna inmek lazım senin ammaaaa sen beni dinle küçük adam okumayı sök, sevmeyi ve sevişmeyi öğren.
bb.

Ben seni anliyorum canim, Amerika da yasiyorm, danimarkali arkdasmla geziyoruz Izmir de ama yuz kez belkide stres olduk . O ne trafikti oyle kac kez kaza gecirme safhasina geldik. Emniyet kemeri takmayan onca insan,nasil araba kullanmayacagini bilmeyen desen oyle.Ben 5 yildir Turk tv seyretmiyorm kafam dinlenmis valla. Ancak dizi izlemistim bir kez su Hurem in dizisi o da online. Bende Turkiye yi ozlmiyorum. Amsterdama , Almanya GITTIGIMDE de cok cabuk adapte olmustum. Sorun yasamamistim. Ama 1,5 aydir Tutkiyedeyim resmen kaybolmus gibiyim.Seni anlayabiliyorum.Hatta Amerika da gittigimiz okullardaki bazi bolumler burda bile yok cok secenek var ne guzel. Hem calisip hem okumak hatta interrntten bile okuma sansi var.Bende geri donmek icin can atanlardanim. En cokta dedikodu yapilmamasini ozledim. Buraya geldigimden beri tek duydugum,kocan nerde(bosandik diyemedim tabi dedikodu olasiligi) bir suru gereksiz soru ve kilo almissin oldu....bayildim bende geri donsem iyi olcak.

Insanlar zamanla degisiyor oysaki eskiden pazari cok severdim simdi gittim cok insan var cok boguldum.Yurunmuyor,herkes birbirine carpiyr.Belki benim rahatsizligimla ilgilidir su an pek objektif yaklasamiyorum.

Son düzenleme:
Bileti alip vizesiz istedigin ulkeye gitmenin tadi baska.... redvelvetcake in dedigi gibi insana verilen degerde cok. O kisimlara girmeyecegim. Ben Artik Costa rica ya mi giderim, Avrupa da bi yeremi bilmem ama. Gezmek baska ulkelerde yasamak cok guzel.HIc zorluk cekmeyenlerdenim bende:)))) Yasasin ozgurluk!

Cnim bende Turkiye ye ait hissetmeyenlerdenim, olay bir tek bar sorunu degil bence.Mesela bir devlet kurumuna, hastaneye git Tr da personelden isitmedigin laf kalmaz.Azar desen oyle. Hala hastaneler dogum yaparken sancidan bagiran kadinlara kapa ceneni yaparken banami sordun diyenler var. Ben yurtdisinda asla boyle birsey gormedim biz sinirli olsk bile kontrolluler. Dikkatimi ceken baska sey herkes cok hizli gidiyor burada, emniyet kemeri takmak hic yok nerdeyse zaten.Baska bir gozume batan konu Tr da iki kez ise girdim ikisinde de tacize ugradim benden yararlanmak istdilr, digerinde parami alamadim. ABD de cok iste calistim ama hic para alamama sorunu veya taciz yasamadim.

Son düzenleme:
Türkiye'de insan canı o kadar ucuz ki ama bu Türkiye'den kaçmayı gerektirmez mücadele etmek gerekir. biz gidelim de meydan ş......zlere mi kalsın.

ah ah nedir bu okuduğunu anlayamama nedir sığ bu düşünce türkiyenin rusyaya bağımlı olduğunu kim söyledi yazıyı bir daha oku...

Son düzenleme:

................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…