- Konu Sahibi redvelvetcake
-
şimdi bu yazını okuyan ergenler sanki senin birşeyler bildiğin ve bunlara dayanarak bilgiçlik yaptığın sanısına kapılacaklar. Bana sorarsan, sen beyni safsatalarla yıkanmış ve arada kalmış birisin. aslında o çok sövdüğün batıya da gizli gizli hayransın. nerden mi anladım , avrupai terimleri bolca kullanarak entelektüel bi imaj yaratma hevesindenTek tek cümlelerinle ilgili örnekler vermeye üşeniyorum ancak becerememişsin de, olmamış yani.
birincisi bu kadar çok karalama yapacaksan önce kanıt sunmalısın. böyle dravdan sallamalarla ancak senin gibi beyni yıkanmış insanları ikna edebilirsin.
ikincisi konuyu dağıtmamaktan söz edip bahsettiğim soruların tekine bile cevap vermemişsin. dağıtılacak bi konu da yoktu aslında çünkü sen başından beri avrupaya zehrini kusuyordun.aynını yapmaya devam etmişsin.
gelelim bana dokundurmalarına; ben bilge biri değilim senin gibi bilge taklidi de yapmıyorum. ben batı aşığı falanda değilim. elimde avrupadan daha iyi bir örnek olsa onu savunurdum elbette. aynen yukarıdaki örneklerinde olduğu gibi benim hakkımda da dayanaksız atıp tutmuşsun.
evet avrupanın refah seviyesine özeniyorum. bundan da gocunmuyorum.Onların birey olabildiğini ancak benim ülkemde birey olabilmiş çok az insan olduğunu düşünüyorum. Herzaman dediğim gibi objektif bi gözle etrafına bakan herkes bişeylerin yolunda gitmediğini anlayacaktır zaten. O emparyalist politikalar gereği yapılan, katliamların insanların emeğinden rant sağlamaların ve diğer hepsinin bizim ülkemizde de yapıldığını biliyorum.tek fark burada ki denekler biziz.
Ayrıca yanlarından geçerken fena kokular saçan, en basiti, temizlik alışkanlıkları bile olmayan arap ırkını örnek almıyorum kendime senin gibi. hani opec demişsin :))) temiz saf araplar hep onları kullanıyo zaten dünya (bak bu noktada -şibumi-yi tavsiye edicem herkese, dünyayı asıl kimlerin yönettiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.)
Bu nefis coğrafyaya sahip ülkemi heba edip, biryandan batılı ülkelere demediğini bırakmayıp, diğer yandan karış karış topraklarımızı, değerlerimizi onlara satan insan müsvetteleri, zehirli cahillere diyecek söz bulamıyorum. bu nasıl bi çelişkidir anlayamıyorum.
ha bide müthiş bilginle ve o harikulade ironi gücünle budizm din değil tarikat olabilir demişsin ya:) tarikat senin içinde olduğun şeydir muhtemelenBudizmde kapı gibi dindir. Birşeyin din sayılabilmesi için illa tanrı inancının olmasına gerek yoktur. 500 milyon kişi din olduğunu söylüyorken birtakım cahil sofular onuda yalanlayabilir. ancak gerçeği değiştirmez. merak eden de google yapabilir. araştırabilir.
neyse çok uzattım. işi her ne kadar acıklı müslüman edebiyatına getirmeye çalışsanda ben dahil olmıycam.
benim retoriğim ne kadar güçlü olursa olsun dediklerimden; ( batı-yozlaşma- iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır- insan hakları ...) "bunlar hep seks işte" sonucunu çıkartacaksın nasılsadaha fazla bu homojen polemiği sürdürmiycem.
yazdıklarımı silmezlerse ve okursan temennim ;
bol avrupasız günlergeceler sana merak etme avrupalı olamayız birey olamayız ve herşey daha çok uzun yıllar böyle devam eder. cahillikten ve çaresizlikten daha çok ekmekler yersiniz
panpa sen naptın ya
resmen sosyoloji tezi yazar gibi yazmışsın,hiçbişey bilmesem çok şey bildiğini sanardım
ama yaptığın tek şey illuminati ve masonluk yazıp googlelamak olunca bana da gülmek düşüyo...
da vincinin şifresini çözdüm ben rahat uyu...
şifre 1234
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış bu yazı hırsla klavyeye sarılıp iyice battığının bir göstergesidir,batıyı filmlerdeki gibi gören kemikleşmiş düşüncelere sahip bir insana ne anlatılabilir ki aşağılamayı cevap olarak gören çevresinden alacağı üslup derslerini ihmal etmiş arkadaş gözümde otobüs terminallerinde çığırtkanlık yapanlardan hiçbir farkın yok..
SON DERS:Avrupalı dostların doğalgaz bakımından tamamiyle rusyaya bağımlı bunun çok farkında olan güzel ülkem türkmenistan ve azerbaycan gazını avrupaya taşıyacak,türkiye aracı ülke olarak gazın litre küp fiyatını belirleyecek ve komisyon alacak herşeye razı olan avrupalı dostların yakında türkiyeye muhtaç olacak ve sizler sonsuza dek susacaksınız.
Asıl sen ne yaptın panpa ya hemen yuvalanmışsın konuya önce bir destur de,nedir anlayamadığım bir alana bir bedava mı var bu sitede önce puro sonra sen kibirini kapan geliyor:))))
destur:) fena saçmalamıştın tutamadım kendimi
çok güldün umarım altına kaçırmamışsındır:)))
işte seküler meküler de makrososyal trilateral de troika de,illuminatiden gir mafyöz yapılanmadan bahset sonra altına kaçırmamışsındır umarım diye espri yap
ah ah işte kitaplar bi yere kadar örter karakteri sonra bi yerden çıkıverir gerçek suret...
hepsi amarika'nın oyunu panpa salla sen
sıcak denizlere inecekler akılları sıra
canımsın.kendine iyi bak.görüşmek üzere.sizinkilere selam.benim kontör bityo.aeo
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış bu yazı hırsla klavyeye sarılıp iyice battığının bir göstergesidir,batıyı filmlerdeki gibi gören kemikleşmiş düşüncelere sahip bir insana ne anlatılabilir ki aşağılamayı cevap olarak gören çevresinden alacağı üslup derslerini ihmal etmiş arkadaş gözümde otobüs terminallerinde çığırtkanlık yapanlardan hiçbir farkın yok..
SON DERS:Avrupalı dostların doğalgaz bakımından tamamiyle rusyaya bağımlı bunun çok farkında olan güzel ülkem türkmenistan ve azerbaycan gazını avrupaya taşıyacak,türkiye aracı ülke olarak gazın litre küp fiyatını belirleyecek ve komisyon alacak herşeye razı olan avrupalı dostların yakında türkiyeye muhtaç olacak ve sizler sonsuza dek susacaksınız.
Konu sahibi,
Turkiye'de hep bir ozenti var demissiniz de
farkinda misiniz siz de ozenti icinde olanlardansiniz
Yazdiginiz yazi bunu cok guzel acikliyor...
Sizin deyiminizle "ozenti" icinde olanlardan bir farkiniz yok
yenildiğimi neden düşündüysendoğuştan beyin handikapı seninkisi muhtemelen. Sen henüz anlatılanı anlamaktan acizsin bende oturdum ağır psikilojik buhranları olan sana cevap verdim. haklısın cahille cahil, kezbanla kezban olmamak lazım.uydurmalarına devam bu şizoid hayallerine de.
İlk insanla arasındaki tek farkları teknoloji olan şahıslarla,kozmetikle zekasındaki açıkları kapatmaya çalışanlara karşılık verip boşa giden tepkilerime üzülüyorum topyekün saldırıya geçmişler bide sizi acımasız acüzeler hadi avrupalı kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?