Türkiye'de mutlu değilim

arkadaşın yazdıkları bu kadar anlaşılması zor şeyler değil.demek ki bazıları anlamamak için elinden geleni yapmış.benim ailem de baskıcı bir aileydi aşırı korumacıydı hiçbirşeye izin vermezlerdi vs.7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum ama ailemle sık sık telefonda görüşüyorum bazen de yanlarına gidiyorum.onlardan ayrı yaşamaya başladığımdan beri türkiye'deki birçok kıza göre çok çok özgürüm.

ama burada da insanlar dedikodu yapıyor,ev sahipleri eve erkek arkadaş getirme diyor(ha tamam tamam deyip yine istediğimi yapıyorum o ayrı)üstelik türkiye'nin en avrupai en rahat şehrinde yaşıyorum burada kız erkek farketmez gecenin her saati sokakta dolaşabilir insanlar mesela.başka bir şehirde yaşasaydım muhtemelen adım çıkardı ya da nasılsa öğrenciyim eve girip çıktığım saat belli değil diye "o yolun yolcusu" gözüyle bakıp tacize tecavüze falan kalkışırlardı ki evet biz hep batının yozluğundan söz ederken aslında bizim insanımız da bu kadar yozlaşmış durumda üstelik bu yeni değil hep böyleydi.bizde yalnız yaşayan kadın her zaman açık hedef hele hele boşanmış falansa vay haline.sırf boşanmış damgası yememek için bir sürü kadın mutsuz evliliklerini sürdürmeye çalışıyor bu yüzden.

bizdeki toplum baskısı muazzam boyutlarda.avrupa'da kimsenin oruç tutmadığı(ya da ibadet etmediği) ya da kiliseye gitmediği için öldürüldüğünü ya da herhangi bir tepkiye maruz kaldığını hiç duymadım mesela.evet bizim ülkemizde insanlar başkalarının dertleriyle ilgilenir ama genelde iyi niyetinden değil kendine dedikodu malzemesi çıkarabilmek içindir.o yüzden "vay sen bizim insanımıza nasıl hakaret edersin defol git ozaman" diye gereksiz milliyetçiliğin hiç anlamı yok.bunlar hakaret değil ülkemizin gerçekleri malesef olay sadece aileden ayrı yaşamakla bitmiyor yani.

Son düzenleme:

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış bu yazı hırsla klavyeye sarılıp iyice battığının bir göstergesidir,batıyı filmlerdeki gibi gören kemikleşmiş düşüncelere sahip bir insana ne anlatılabilir ki aşağılamayı cevap olarak gören çevresinden alacağı üslup derslerini ihmal etmiş arkadaş gözümde otobüs terminallerinde çığırtkanlık yapanlardan hiçbir farkın yok..

SON DERS:Avrupalı dostların doğalgaz bakımından tamamiyle rusyaya bağımlı bunun çok farkında olan güzel ülkem türkmenistan ve azerbaycan gazını avrupaya taşıyacak,türkiye aracı ülke olarak gazın litre küp fiyatını belirleyecek ve komisyon alacak herşeye razı olan avrupalı dostların yakında türkiyeye muhtaç olacak ve sizler sonsuza dek susacaksınız.

Asıl sen ne yaptın panpa ya hemen yuvalanmışsın konuya önce bir destur de,nedir anlayamadığım bir alana bir bedava mı var bu sitede önce puro sonra sen kibirini kapan geliyor:))))

Son düzenleme:

Dis Gucler tarafindan yonetilen bir ulkeye avrupa nasil muhtac olcak ????

çok güldün umarım altına kaçırmamışsındır:)))

işte seküler meküler de makrososyal trilateral de troika de,illuminatiden gir mafyöz yapılanmadan bahset sonra altına kaçırmamışsındır umarım diye espri yap
ah ah işte kitaplar bi yere kadar örter karakteri sonra bi yerden çıkıverir gerçek suret...
hepsi amarika'nın oyunu panpa salla sen
sıcak denizlere inecekler akılları sıra
canımsın.kendine iyi bak.görüşmek üzere.sizinkilere selam.benim kontör bityo.aeo

...................

Son düzenleme:
Konu sahibi,

Turkiye'de hep bir ozenti var demissiniz de
farkinda misiniz siz de ozenti icinde olanlardansiniz

Yazdiginiz yazi bunu cok guzel acikliyor...

Sizin deyiminizle "ozenti" icinde olanlardan bir farkiniz yok

yenildiğimi neden düşündüysen doğuştan beyin handikapı seninkisi muhtemelen. Sen henüz anlatılanı anlamaktan acizsin bende oturdum ağır psikilojik buhranları olan sana cevap verdim. haklısın cahille cahil, kezbanla kezban olmamak lazım.uydurmalarına devam bu şizoid hayallerine de.

os80 son yazdığından sonra ne kadar bilgili olduğun ortaya çıktı. Bence hiç debelenme. Son yazdığına inancın olduktan sonra, ne kadar yabancı terim kullansan da seni entellektüel yapmıyor maalesef. Konu sahibi arkadaşa tavsiyem, kendini nerde mutlu hissediyorsan orada yaşa. Ama hiç bir sebepten dolayı kendi milletinden nefret etmemelisin. Her ne kadar son 10 yılda yozlaştırılmış, cahilleştirilmiş, korkutulmuş ve bastırılmış olsa da. Türk milletinin özü bu değil...

Konu sahibi,

Turkiye'de hep bir ozenti var demissiniz de
farkinda misiniz siz de ozenti icinde olanlardansiniz

Yazdiginiz yazi bunu cok guzel acikliyor...

Sizin deyiminizle "ozenti" icinde olanlardan bir farkiniz yok

Evet arkadasım medeniyete ve medeni insanlarla yasamaya özeniyorum, ayıp mı?

Son düzenleme:
os80, su an kullandığın internetten tut yazdığın bilgisayara kadar hepsi yabancı icadı. Kullanma o zaman. Sag ol dusunmussun sözlüğü açıp önüne kelime seçip özenip cevap yazmissin ama sag ol yeterince aydınlandım lütfen daha fazla uzamasın konu

Güle güle git bır dahada gelme turkıyede senınle mutsuzdur emınım vallah :):)
tasına topragına kurban olurum buranın..
Hem varya seven aıle sorar canım benım annem de soruo nereye gıdıosun kacta geleceksın dıye ve hıcte rahatsız olmuorum...cunku benım cocugum olunca bende oyle olurum...sen bencılsın bence..

mutsuz olabilirsin gayet normal ama gidebileceğin güne kadar kendini bu kadar sıkma herşeyin bir vakti var ne önce ne sonra olur tam olması gerektiği anda olur

İlk insanla arasındaki tek farkları teknoloji olan şahıslarla,kozmetikle zekasındaki açıkları kapatmaya çalışanlara karşılık verip boşa giden tepkilerime üzülüyorum topyekün saldırıya geçmişler bide sizi acımasız acüzeler hadi avrupalı kalın..

öncelikle konu sahibinden özür dilerim ancak cevap hakkımı kullanmak istiyorum.

kendisi de bir üçüncü dünya ülkesi olan azerbaycan'ın elinde bulunan kaynaklarla, dünya liderliğine soyunan. yani elin doğalgazıyla dünyaya hükmetme hezeyanlarında olan, ancak bir delinin sözleri yada yorumları olabilir.
yarım adamızda bir tane dost komşumuz kalmadı.Düşman diye nitelenen ve nefretle bahsedilen İsrail'in tüm hedefleriyle(yani komşu MÜSLÜMAN ülkelerle)ortak hedeflere sahibiz. işte başından beri bahsettiğim gibi kendi içinde delicesine çelişen insancıklar bunlar.Lafta dini kullanarak bilinçsiz dindarları kendi taraflarına çekerler.Sonra kendi din kardeşlerine Amerika-İSrail öyle istiyor diye savaş açarlar. Sonra da o Amerikaya küfrederler.
Buyrun burdan tutuşturun
ee şimdi os;
kendinizi hep ezik hissettiniz o kozmetikle güzelleşen aynı zamanda zeki ve entelektüel olan kadınların yanında
Sizlerde süslendiniz kendinizce ve bi üçüncü tür olarak aramızdasınız burada benim nezdimde herkese cevap verdiğin için bende herkes adına konuşucağım.İnsanlar senin mesajlarına sana kişisel bi garezleri olduğundan yada ima ettiğin üzre evrilmediklerinden tepkili cevaplar yazmadı. İçi boş mantık hatalarıyla dolu, sadece saldırıya yönelik dayanaksız mesajlar yazdığın
için sana tepki verdik. ha sen arada ki farkı algılayabilecek misin? bence hayır. ama ben yine de gerekeni yapayım.
yani sana acımadığımızdan değil, ben şahsım adına acıyorum

Son düzenleme:
Özgür olmak istiyosunuz ... bunu kabul edin.. Bunun icin türkiye de yasayanlari ve ülkemizi karalamaniza gerek yok.. Siz yerlesin yurt disina 1-2 yil sonra haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…