- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi hazan_aksami
-
bak canım hakkaten çok üzüldüğün ,zor şeyler yaşadığın belli,ben olanları baştan sona dikkatlice okudum burada ben yanlışın kökünün sende olduğunu düşünüyorum,neden diyeceksin sevdiğin aşık olduğun uğruna ölümlerden döndüğün çocuk,sana zaten başta saçma sapan bir sepeple( aynı mahallede oturuyo olmak),seninle ilgili herhengi bir duygusal yakınlaşma yaşamak istemediğini belirtmiş,sen de ocevaptan sonra gözlerini kapatmışsın ve körü körüne aşkını yaşamaya devam etmşsin,ve acısını da misli isli ödemişsin
bak canım hayat inan bana bir kişi için heba edilecek kadar ucuz bişey değil bunları söylüyorum çünki bana da bunları öğreten biri oldu o yüzden bundan,o arkadaş dediğin işe yaramaz insanı ve körü körüne bağlandığın o çocuğu kaldıklasrı yerde bırakıp arkanı dönüp yolunda ilerleyeceksin yani artık gözünün önüne bakacaksın ve bir gün benim gibi gerçek hayatının aşkını bulup hiç değmezmiş diyeceksin...
BAK GUZEL KARDESIM KARDESIM DIYORUM SENDEN BUYUGUM DAHA 23 YASINDASIN EN GUZEL ZAMANINDA NE BU SACMA DUSUNCELER NE ACISI, NE YARASI OOOOO SEN DAHA NE GUZELLIKLER YASIYACAKSIN OKUYORSUN KULTURLUSUN BIR AILEN VAR DISARI BAK GUNES PARLIYOR YAZ SICAK HAVA DAHA NE ASKI MESKI GERCEK ASK KARSINA CIKICAK ,HER KALP ESINTISI ASK OLSAYDI MILLET DAHA EN BASTA ILKOKUL OGRETMENIYLE EVLENIRDI. SEN BIRDE OLUMDEN HAYATININ BOSLUGUNDAN BAHSETMISSIN BIR ANNEYIM BEN KIZIMI NASIL EL BEBEK GUL BEBEK BUYUTUYORUM BILIYORMUSUN ANNEMDE BENI OYLE BUYUTTU UZERINE TUY DUSSE AKLIM GIDIYOR ONUN ICIN NE HAYALLERIM VAR ELIN YABANCI ,MEMLEKETINDEYIM EVLADIM ICIN IYI YETISSIN AVRUPADA EGITIM GORSUN DIYE SENIN ANNENDE EMINIM SENI OYLE BUYUTUYORDUR KALDIKI SEN HALA 23 YASINDA BIR KIZ COCUGUSUNDUR ANNENE GORE VE SEN ACI CEKIYORRSUN NE ICIN SENI HIC SEVMEYEN SENI ONEMSEMEYEN KARDESIN ICIN BILE OLUMSUZ KONUSMALARI OLAN BIR YARATIK ICIN DOSTUM DEDIGIN SIDIKLI BIR PACAVRAYA KIZIYORSUN KIM BU IKI HAMAMBOCEGI YA SENI BU KADAR HASTA ETMELERINE NASIL IZIN VERIYORSUN KALDIKI ASK BILE OLMAYAN BISEY ICIN ASK EMEK SEVGI SAYGI BESLENMEK ISTER TEK TARAFLI OLMAZ BASTA HATALISIN ZATEN SENINKI SADECE TEK KISILIK TAKINTIYMIS BUNUN ICIN SENDE BUKADAR EMEGI OLAN ANNE BABANI UZMEYE DEGERMI ABLACIM HAYAT NASIL GUZEL NASIL KISA GERCEKTEN ASKI BULDUGUNDA ANLIYCAKSIN GULCEKSIN KENDINE KATILA KATILA KENDINI UZUCEGINE ,UNUT TAKMA KAFANA ONLAR UZULSUN ONUNE BAK GELECEGE BAK SENI SEVMEYENI SEN BIN KEZ SEVME SANA DOST OLMAYANA SEN BIN KEZ OLMA ONUNDE, PIRIL PIRIL BIR YASAM VAR ELIN AYAGIN SAGLAM BIR VE SUNU HIC UNUTMA YASAMIN BIRININ OLUMUNE BAGLI OLUP BIR ORGAN BEKLEMIYORSUN IKI GOZUN GORUYOR SABAH KALKTIGINDA TUVALETE BASKASINA IHTIYAC DUYMADAN BILE GIDEBILIYORSAN GERCEK MUTLULUK BUDUR HAYATINDA SUKREDECEK BU KADAR NEDEN VARKEN BU KEDER NIYE HEMDE 2BEYINSIZ ICIN SILKELEN KENDINE GEL YAZIN KEYFINI CIKAR HERGUN GULEREK UYAN BEN MUKEMMELIM DE AYNADA OKULUNDA HAYATTA HEP DURUST VE SAMIMI OL BU OLAYDA BILE SEN KAZANMISSIN ONLARIN GERCEK YUZLERINI ERKENDEN GORMUSSUN DEMEKKI BOYLE BIR ERKEK INSANI MUTLU EDEMEZ SENIN SEVGINE LAYIK OLMAMIS BIRI HAYATTA HICBIRSEY HELE BIR ERKEK ICIN KENDINI AILENI UZMEYE HICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC AMA HICCCCCCCCCCCCCCCC DEGMEZ ONCE KENDIN ONEMLISIN SENIN AKIL RUH SAGLIGIN ONEMLI BIR EVLAT KOLAY YETISMIYOR BENCE OLANLARI UNUT ZAMANLA UNUTUCAKSIN BENIM KIZIM BOYLE BIR SEY YASASA ONCE ONA KIZARIM KENDINDEN HAYATTAN BUKADAR KOLAY VAZGECTIGI ICIN EMEKLERIM BOSA GITMIS DERIM GERCEKTEN ASKI BULDUGUNDADA HAYATA BAKISIN DEGISCEK KENDINI HEMEN ACIL TOPLA KISISEL GELISIM KURSLARINA GIT DIL OGREN INAN BANA BU YAZDIGINA BILE GULUP GECECEKSIN KIMSEYE KENDINI UZDURME BAZEN SEVMEK CEKIP GITMEK BIRAKMAKTIR ZAMAN ISE ILACTIR SEVGILERIMLE:teselli:nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum ama emin olun bu yazdıklarım yaşadıklarımın sadece %10 olur belki.benim bi arkadasım vardı arkadas değil kardeştik birlikte büyüdük..babalarımızda cocukluk arkadası.ben onun babasını amca bilirdim oda benim babamı.her şeyimi derdimi sıkıntımı paylaştıgım omzunda ağladığım en yakın dostumdu bu kız dostumdu diyorum çünkü artık öğle değil.bana öle bi kazık attık ki inanın düşman bile yapmaz bunu.benim 10 senedir sevdiğim bi cocuk vardı deli gibi seviyodum.aynı mahallede oturuyoduk.çocukta onu sevdiğimi biliyodu tabii bütün mahalle ve ailemde biliyodu.çocuk aynı mahallede oturduğumuz için olmaz biz senle yapamayız dedi.ama ben hala sevmeye devam ettim onu askere gitti bekledim bende onla birlikte şafak saydım ağladım askerden geldi sevindim yani hep kendi kendime yaşadım aşkımı.sonra ben üniversite kazandım ve başka şehre gittim okumak için yaklaşık 3 sene görmedim bu çocugu.ben okuldayken arkadasım sevdiğim çocugun kankasıyla çıkmaya başladı sırf bizim aramızı yapabilmek için çıktığını söledi.ben okuldan tatile geldiğimde arkadaşım kuzeni ben kardeşim konsere gittik ve sevdiğim çocukta ordaydı onu orda görünce şok geçirmiştim tam yanımızda oturuyodu bütün konser sanki beraber gelmiş gibiydik arkadaşım konuşuyodu çocukla havadan sudan.eve gittiğimizde ben bütün gece uyuyamadım allahın bi lütfuydu bu konser dedim arkadasıma evet bence bu işte var bi hayır dedi.ben çok mutlu olmuştum.aradan baya zaman geçti arkadaşım bize kalmaya geldi sevdiğim çocukğun msn adresini kardeşimden alıp benim msn e ekledi çocukla normal arkadaş gibi konuşmaya başladık sonra arkadaşımda ekledi çocugu sürekli msn de konusuyoduk.sevdiğim çocuğu bayramda bize çağırdık hep beraber oturduk bayramlaştık.arkadaşımın çocugu ikinci görmesi olmasına rağmen çocuğa çok samimi davranıyodu ne istese benden önce koşup getiriyodu.herkes gittikten sonra annem bunların arasında bişeymi var ama olamaz sen varsın çünkü yapmaz heralde dedi bende yapmaz anne o benim dostum dedim.zaman ilerledikce bunlar daha samimi oldular buluşup geziyolardı.ben okulda olduğum için arkadaşım beni arayıp herseyi anlatıyodu.zamanla bu anlatmaları kıskandırma şeklini aldı.ev arkadaşlarım bunların arasında kesin bi şey var aklını kullan dediler bende o benim dostum arkadaşım hatta kardeşim yapmaz dedim.benim otobüse binip eve gelceğim gün arkadaşım aradı yarın sen ben sevdiğin çocuk bide arkadaşı okeye gitces gel dedi.bende gelemem dedim.artık bende şüpelenmeye başlamıştım ama şüpelendiğim içinde kendime kızıyodum arkadaşıma nasıl bunu yakıştırıyorum diye.eve geldiğimde bunların birlikte olduklarını bi şekilde anladım kıza sordum msn de yok öle bişi dedi bende bak eger varsa sen söle başkasından duymıyim ben bi erkek yüzünden dostumu kaybet istemem dedim o hala ısrarla yok dedi ben üstüne gittim ve beklediğim cvp ı aldım birliktelermiş.(beni okeye çağırdıklarındada birliktelermiş heralde bana aşklarını göstermek için çağırmışlardı) o an dünyam yıkıldı elim ayağım boşaldı evde kimse yoktu herkes işe gidiyodu bağıra bağıra ağladım yerimden kalkamadım bi zaman.evdekilerin işten gelme vakti kendimi topladım geldiklerinde anladılar sordular ben yok bişi dedim.sonra onlar ve kızın aileside öğrendi olayları.ben beklerdim ki amcam dediğim insan kızıyla konuşsun bunu yapamazsın dostuna desin ama öle olmadı herkes sustu.ben her gün ağladım gece yattım ağladım sabah kalktım ağladım milletin işten gelmesine yakın kendimi toplayıp 1 saat sonra yatağıma yatıp ağlıyodum.artık ağlamamı engelleyemiyodum kriz gibi geliyodu.ağlama krizlerinde banyoya koştum hep.kardeşim kıza mail attı ağzına geleni saydı cocukta bu maili okumus kardeşimi vurcağını sölemiş olaylar iyice büyüdü kardeşimle çocuk düşman oldu.ben korkmaya başladım kardeşimle kavga ederler diye ama allaha şükür öğle bişi olmadı.tabii bu arada kız herkese anlatmış o cocuk beni seviyo onu istemiyo diye her yerde konuşuyomuş evlencez biz diye.ben hep sustum içime attım.5 ay boyunca gece gündüz ağladım.3 kere intaar etmeye kalktım ama allah korkusundan vazgeçtim.hergün allaha allahım canımı al diye dua ediyodum.hep ölmek ve kurtulmak vardı aklımda.bir kandil gecesi ağlıya ağlıya allaha yalvardım allahım bana yardım et benim ağladığım onbin katı ağlasınlar bana güç ver diye.allah dualarımı kabul etti ayrıldılar.ve kız şuanda çok kötü durumda annesi gögüs kanseri oldu ananesi yogun bakımda yatıyor.ben bunlara sevinmiyorum ama üzülemiyorumda.eskiden olsa üzülürdüm ama onlar beni bu hala getirdiler.onların adını duyunca elim ayağım boşalıyo midem bulanıyo.olayların üstünden tam 1 sene gecti ama bende bıraktıgı yaralar izler geçmiyo.eskiden polyanna gibi yapar herşeyin iyi yönünü görürdüm ama artık öğle değilim.herseye sinirleniyorum bağırıyorum agrasif bi insan oldum psikolojim bozuldu farkındayım ama psikoloğa gidemiyorum ailem üzülür onlarda duyar yıkıldığımı sanarlar diye.içimdeki hırs öfke hiç geçmiyo.hala çok üzülüyorum ve hala ağlıyorum.çok zor durumdayım kendimi benliğimi kaybettim.eski halime geri dönmek istiyorum ama olmuyo.hayat bence çok boş sadece mecburiyetten yaşıyorum yaşamak bana işkence gibi geliyo hiç bişeyden zevk almıyorum.kimseyle konuşmak istemiyorum kimseyi görmek hatta evden dışarı dahi çıkmak istemiyorum.bu durumdan nasıl kurtulcam bana yardım ederseniz çok sevinirim...belki çok uzun yazdım okurken sıkılıcaksınız ama bunlar gercekten yaşadıklarımın %10 bile olamaz çok şeyler var daha.insanların konuştukları duyduklarım çok şey..
yazdıkların gercekten cok dogru ben zaten kendime cok kızıyorum nasıl böle birini sevdim nasıl böle birine dostum dedim diye.suanda içimde en ufak bi sevgi dahi yok degmiycek bi insana o kadar zaman deger vermişim gecen senelerime yanıyorum.benim en cok üzüldüğüm dostum kardeşim dediğim insanın bunu yapması ve onun hatası olmus olsa bile onu kaybettiğime üzülüyorum o kızın hayatımda çok büyük bi yeri vardı onun boşlugunu yaşıyorum.yıkıldım resmen ama bunu kimseye belli etmiyorum aileme bile.kendi kendime derman olmaya çalışıyorum.hala hazmedemedim içimdeki öfke sinir geçmiyo.bazen keşke kızı eşşek sudan gelene kadar dövseydim diyorum ama sonra iyki yapmadım degmez diyorum.çok karışık duygular içindeyim.onların önünde çok güçlü dimdik duruyorum eğildiğimi yıkıldığı onlara gösterip düşmanlarımı güldürmem ama içimdeki fırtına geçmiyo belki haklısınız zamanla geçicek ama şuanda geçmiyo.kızla karşılaşıyoruz yüzüme bile bakamıyo önce bundan mutlu oluyorum beni görünce kafasını yere eğmesinden kaçmasından bana sonra mideme bi bıçak saplanıyo sanki.hayattan vazgeçmeme neden ailem ve özelliklede kardeşim onun bana ablaya ihtiyacı var çünkü ben yaşadıklarımdan ders alıp ona daha bi destek oluyorum.güçlü olmaya çalışıyorum....hepinize çok çok teşekkür ederim bi nebzede olsa beni rahatlattınız kimseyle konuşamadıklarımı sizlerle konuşuyorum.gerçekten çok saolun..allah hepinizden razı olsun..allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..BAK GUZEL KARDESIM KARDESIM DIYORUM SENDEN BUYUGUM DAHA 23 YASINDASIN EN GUZEL ZAMANINDA NE BU SACMA DUSUNCELER NE ACISI, NE YARASI OOOOO SEN DAHA NE GUZELLIKLER YASIYACAKSIN OKUYORSUN KULTURLUSUN BIR AILEN VAR DISARI BAK GUNES PARLIYOR YAZ SICAK HAVA DAHA NE ASKI MESKI GERCEK ASK KARSINA CIKICAK ,HER KALP ESINTISI ASK OLSAYDI MILLET DAHA EN BASTA ILKOKUL OGRETMENIYLE EVLENIRDI. SEN BIRDE OLUMDEN HAYATININ BOSLUGUNDAN BAHSETMISSIN BIR ANNEYIM BEN KIZIMI NASIL EL BEBEK GUL BEBEK BUYUTUYORUM BILIYORMUSUN ANNEMDE BENI OYLE BUYUTTU UZERINE TUY DUSSE AKLIM GIDIYOR ONUN ICIN NE HAYALLERIM VAR ELIN YABANCI ,MEMLEKETINDEYIM EVLADIM ICIN IYI YETISSIN AVRUPADA EGITIM GORSUN DIYE SENIN ANNENDE EMINIM SENI OYLE BUYUTUYORDUR KALDIKI SEN HALA 23 YASINDA BIR KIZ COCUGUSUNDUR ANNENE GORE VE SEN ACI CEKIYORRSUN NE ICIN SENI HIC SEVMEYEN SENI ONEMSEMEYEN KARDESIN ICIN BILE OLUMSUZ KONUSMALARI OLAN BIR YARATIK ICIN DOSTUM DEDIGIN SIDIKLI BIR PACAVRAYA KIZIYORSUN KIM BU IKI HAMAMBOCEGI YA SENI BU KADAR HASTA ETMELERINE NASIL IZIN VERIYORSUN KALDIKI ASK BILE OLMAYAN BISEY ICIN ASK EMEK SEVGI SAYGI BESLENMEK ISTER TEK TARAFLI OLMAZ BASTA HATALISIN ZATEN SENINKI SADECE TEK KISILIK TAKINTIYMIS BUNUN ICIN SENDE BUKADAR EMEGI OLAN ANNE BABANI UZMEYE DEGERMI ABLACIM HAYAT NASIL GUZEL NASIL KISA GERCEKTEN ASKI BULDUGUNDA ANLIYCAKSIN GULCEKSIN KENDINE KATILA KATILA KENDINI UZUCEGINE ,UNUT TAKMA KAFANA ONLAR UZULSUN ONUNE BAK GELECEGE BAK SENI SEVMEYENI SEN BIN KEZ SEVME SANA DOST OLMAYANA SEN BIN KEZ OLMA ONUNDE, PIRIL PIRIL BIR YASAM VAR ELIN AYAGIN SAGLAM BIR VE SUNU HIC UNUTMA YASAMIN BIRININ OLUMUNE BAGLI OLUP BIR ORGAN BEKLEMIYORSUN IKI GOZUN GORUYOR SABAH KALKTIGINDA TUVALETE BASKASINA IHTIYAC DUYMADAN BILE GIDEBILIYORSAN GERCEK MUTLULUK BUDUR HAYATINDA SUKREDECEK BU KADAR NEDEN VARKEN BU KEDER NIYE HEMDE 2BEYINSIZ ICIN SILKELEN KENDINE GEL YAZIN KEYFINI CIKAR HERGUN GULEREK UYAN BEN MUKEMMELIM DE AYNADA OKULUNDA HAYATTA HEP DURUST VE SAMIMI OL BU OLAYDA BILE SEN KAZANMISSIN ONLARIN GERCEK YUZLERINI ERKENDEN GORMUSSUN DEMEKKI BOYLE BIR ERKEK INSANI MUTLU EDEMEZ SENIN SEVGINE LAYIK OLMAMIS BIRI HAYATTA HICBIRSEY HELE BIR ERKEK ICIN KENDINI AILENI UZMEYE HICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC AMA HICCCCCCCCCCCCCCCC DEGMEZ ONCE KENDIN ONEMLISIN SENIN AKIL RUH SAGLIGIN ONEMLI BIR EVLAT KOLAY YETISMIYOR BENCE OLANLARI UNUT ZAMANLA UNUTUCAKSIN BENIM KIZIM BOYLE BIR SEY YASASA ONCE ONA KIZARIM KENDINDEN HAYATTAN BUKADAR KOLAY VAZGECTIGI ICIN EMEKLERIM BOSA GITMIS DERIM GERCEKTEN ASKI BULDUGUNDADA HAYATA BAKISIN DEGISCEK KENDINI HEMEN ACIL TOPLA KISISEL GELISIM KURSLARINA GIT DIL OGREN INAN BANA BU YAZDIGINA BILE GULUP GECECEKSIN KIMSEYE KENDINI UZDURME BAZEN SEVMEK CEKIP GITMEK BIRAKMAKTIR ZAMAN ISE ILACTIR SEVGILERIMLE:teselli:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.yazdıklarınız beni bi nepzede olsa rahatlattı.bundan sonra ben kendi hayatıma bakıyorum ama öfkemi sinirimi almam lazım.allah bana yaptıklarının hesabını sorsun onlardan.yüce rabbimden dilerim ki bana muhtac olsunlar kapıma gelip af dilesinler..
Seni çok iyi anladım ve yaşadıklarını derinden hissettim canım...Biraz farklı olsada bende yaşadım...Farklar ne mi? Benim ki karşılıklıydı ...Aldatıldığım insanda dostum deil Düşmanımdı !!:1no2:...İnan bu daha çok koyuyor insana emin ol...Birlikte olduğun insan senelerce peşinde koşan insan senin için herşeyi yapan insan senden bir günde vazgeçiyor düşmanınla birlikte oluyor ve daha acısı sözleniyor ...Şükret canım şükret:teselli: beterinde beteri varr..Yaşadığın acıların bin katını yaşıyorumm hayatın orta yerinde kala kaldım ne ileri gidebiliyorum ne geri..ölece kaldım...beklemekteyim elbet bir el uzanacak hem sana hem bana hemde bizim gibi olanlara ....Rabbim herşeyi bilen ve görendirr...Bize yardım edecek Dua ile...:teselli:
yazdıkların için çok saol cnm inan bana o kızı asla afetmiycem..allaha büyük konuşmıyım dermansız derdimin tek dermanı o olsa onu affedince derman bulcağımı bilsem gene affetmem..o bana çok çektirdi 5 ay hiç durmadan gece gündüz ağladım kendimle kavga ettim bunalıma girdim ailem üzüldü bunları asla affedemem.ama onun benden af dilemesini kapıma gelmesini istiyorum çünkü o zaman yaptıklarını yüzüne haykırcam nasıl böle yapabildi neden yaptı hepsini sorucam.ve yaptıklarına değdimi onu sorucam..suanda o iki ayrılmıslar ve kız başkasıtla çıkıyo ne oldu olan bizim dostluğumuza oldu....ALLAH yardımcın olsun cnm.inş bir an önce unutursun yaşananları...tabiki kendi hayatına bakacaksın artık.iki tane karaktersiz ve çok afedersin aşağılık insan için kendini heba etmeye deger mi be güzelim.eminim çok gğzel bir kızsın ve öyle çok seni sevecek birileri çıkar ki karşına inanamazsın.ALLAHIM dersin ben niye kendimi bukadar üzmüşüm,hayatımın aşkı burada dururken ben kimler için üzülmüşüm der kendine kızarsın..inanki öyle oluyor canım gerçek bu yani.dünyada bir tek o yok.ALLAH seni onlardan kurtarmış bence buna şükret.ya daha ileri boyutlara gitseydi ozaman çoookkk üzülürdün.bu yüzden hiç şimdi onları düşünme ve onların karşısında dimdik dur.üzüldügünü bilirlerse daha çok kendilerini önemser ve bişy olduklarını sanırlar.senin hala o insanları sevdigini düşünmüyorum ben.sadece dedigin gibi af dilemeleri seni rahatlatacak.inş en yakın zamanda hatalarını anlarlar ki zaten anlamışlardır.eger yüzleri de varsa ayaklarına kapanırlar.sana tavsiyen cnm,eger böyle birşey olursa o kız arkadasını hayatına tekrar sokma.biliyorum eski günlerinizi özleyip belki farklı düşüneceksin öyle birşey olursa.ama affetsen bile hayatına sokma.sevgiler cnm.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?