- Konu Sahibi hazan_aksami
-
Sadece 3 günüm kaldı...3 gün sonra karşılaşıcam tavrım tepkim ne olur bilmiyorum ...yada onun bana nasıl olur ki o kısmını çokta düşünmüyorum esasen...eğer ben başarabilirsem canım bazı şeyleri emin ol sende yapabilirsin mutlaka yazıcam sana ve diğer arkadaşlarla paylaşıcam a.s şu mübarek günler hürmetine Rabbim bizi iyilerle karşılaştırsın hakkımızda en hayırlısını verisin:1hug:a.s.
unutamıyorum elimde değil..ama sevgi varmı yok nefret var içimde öfke hırs..bütün yapılanlar konuşmalar beynimin içinde dolaşıyo düşünmekten kurtulamıyorum..
önce size üzülmüştüm ama "allah dualarımı kabul etti ayrıldılar.ve kız şuanda çok kötü durumda annesi gögüs kanseri oldu ananesi yogun bakımda yatıyor.ben bunlara sevinmiyorum ama üzülemiyorumda."bu yazdığınız beni daha çok üzdü. çünkü ne kadar severseniz sevin hiç bir sevgili annenizin yerini tutmaz. ve arkadaşını allahın böyle cezalandırdığını düşünüyorsan çok yanlış.
sonuçta sen çocuğa söylemişsin olmaz demiş sonra arkadaşına aşık olmuş. ben bunda sizin kandırıldığınızı düşünmüyorum.
özür dilerim ama gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?