Unutamıyorum, içimdeki yaralar kapanmıyor. Biri bana yardım etsin ne olur..

Sadece 3 günüm kaldı...3 gün sonra karşılaşıcam tavrım tepkim ne olur bilmiyorum ...yada onun bana nasıl olur ki o kısmını çokta düşünmüyorum esasen...eğer ben başarabilirsem canım bazı şeyleri emin ol sende yapabilirsin mutlaka yazıcam sana ve diğer arkadaşlarla paylaşıcam a.s şu mübarek günler hürmetine Rabbim bizi iyilerle karşılaştırsın hakkımızda en hayırlısını verisin:1hug:a.s.

canimsinya kiyamam ben sana da ailenede ayni buna benzer bur olayda cok yakinimin basina geldi sana derimki hayata simsiki saril kimse icin icini karartma askine gez dolas hatta kahkahalar at sen utanilacak birsey yapmamissinki aglama deymez guzelim ailen yaninda sana desteklermi birak disardakileri gununu gun et valla yipratma kendini herkes serefsiz olmus napcan YARADAN MAZLUMUN YANINDADIR bunuda unutma bosuna dememisler alma mazlumun ahini cikarr aheste aheste

arkadaşlar yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederim inannın şimdi biraz daha iyiyim kimseyle böyle uzun detaylı konuşmamıştım bu konuyu herşey içimde kalmıştı.hala bazen aklıma geliyo ben bu kızın msn i açtım ve konustuklarını okudum o zaman daha çok yıkıldım aralarında bi bilezik eksildi diye konusuyolar yani biz eskiden kız evlense bilezik takcakmısız ama benim sevdiğim çocukla evlencekleri için daha takmıycagımızı ve bi bileziğin eksildiğini konusuyolardı..ben neler düşünüyorum onlar bi bilezik düşünüyo bu kadar basit miş benim dostluğum sevgim bunları okuyunca çok yıkıldım..bi konuşmalarındada çocuk ve kız cocugun kardeşine anlatıyolar olayı kardeşide dio ki ayyy hatırla sevgili gibi yazık kıza psikolojisi bozulmuştur psikologa gitsin o kızla (yani benle) muhattap olmayın boş verin onu diyo sanki suçlu olan kötü olan benim inanın çok yıprandım bu konuşmalar dışardaki insanların konuşmaları beni mahvetti..allaha şükür ayrıldılar ve herkes o kızın ne oldugunu anladı şuanda başkasıyla çıkıyo..kızın bütün derdi kendini kanıtlamak en güzel benim herkez beni seciyo dedirtmek ve para marka meraklısı bi kişiyle çıkıcaksa önce arabasına sonra giydiklerine bakar benim arkadasım böle bi insanmıs ben anlayamadım anladım ama hem cok acı hemde gec oldu...

cnm merakla bekliyorum yazıcaklarını umarım hakkında hayırlısı olur..allah sana onla karşılaştığında güç versin..

valla ne diyem çokk ama çok üzüldüm bence değmez ya bu hayat o güzelim nur tanesi gözyaşlarına bence bak keyfine tabi ki ben olayın içini dışını bilmem ama anlattığın kadarıyla çok üzücü sen ne kadar iyi olursan ol bence arkandan vuran mutlaka olur üzme kendini hem karşına niceleri çıkar boşver canım içine kapanıp bence moralini bozmaya değmez =)

offffffffffffff çok kötüyüm ben ya canım çok sıkkın moralim bozuk iştende cıktım evdeyim bütün gün..herşey beynimde uçuşuyo yaşananlar konuşalanlar..düşüncelerime engel olamıyorum..geceleri uyuyamıyorum yatakta oturuyorum tek başıma..hep ağlıyasım geliyo hiç bir şeyden zevk almıyorum..bağırmak çığlık atmak herşeyi kırmak istiyorum..canım neden sıkkın tam bilmiyorumda çok kötüyüm çok bunaldım..hiç bişi yapmak istemiyorum içimden hiç bişi gelmiyo dışarı çıkmak bile istemiyorum..işe giderken böle değildim sabah erken gidip aksam gec cıkıyodum eve gelince uyuyodum vaktim yoktu düşünmeye ama şimdi çok kötüyüm çok sıkıldım bunaldım..hayat çok boş ve monoton geliyo neden yaşıyorum ki hergün aynı şeyler hiç bi değişiklik yok yaşama amacım ne amac yok boş boş yaşıyorum şu hayatta herşey boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ucuz kurtulmuşsun bu kadar dengesiz bir adamla sevgili olmaktan ve bu kadar ucuz bir kızla da kanka olmaktan kurtulmuşsun yat kalk dua et arkadasım.

Arkadaşım yaşadıkların gerçektende çok zor allah sana sabır versin hayat işte gerçekten çok acımasız en yakınından dostun dediğin kişiden bunları görmekk çok acı arkadaşım üzülme dicem ama olmıcakkk

canım benim senin adına çok üsüldüm ama bu kadar kendini yıpratmaya acı çekmene değermi hayat çok kısa önüne bak güselim dünü bırak unut gitsin bugününü yaşa daha karşına neler çıkacak ve tekrar aşık olacaksın gerçek aşkı bulacaksın o saman kendini bu kadar yıprattığına acı çektiğine değmedini düşünceksin.. bu hayatta hiçbişi için üsülmeye değmes yeter aartık daha fasla kendini üzme yıpratma..öptüm seni Şeniz

yaşadıkların çok kötü şeyler.heleki dost dediğin bi insanın böyle şeyler yapması.hayatta hep yaşadığımız şeylerden ders alırız.bunlar bizi insanlara ve olaylara karşı daha tecrübeli kılar.seninki acı bi tecrübe olmuş.bundan sonra dost diyeceğin insanları daha iyi irdelemelisin.ve şuna inan ,bi dost bulsan bile onu asla sevdiğin insana yakınlaştırma.herkes olması gereken yerde kalsın.Allah iyilerle karşılaştırsın canım.sevgiler[/B]

unutamıyorum elimde değil..ama sevgi varmı yok nefret var içimde öfke hırs..bütün yapılanlar konuşmalar beynimin içinde dolaşıyo düşünmekten kurtulamıyorum..

yazdıklarının hepsini okudum canım.... Allah sabır versin o ikisini de bildiği gibi yapsın işallhkötükedihüso...Arkadaşın demek ki senin ona verdiğin değeri sana vermiyomuşş...boşver hiiç takma zamanla unutcaksın hepsini inan.

canımm benim üzülme inan ki geçiyor sabretmek lazım sadece oyalanacak bişeyler bul kendine:teselli: burda anlatmıştım bende yaşadığım şeyi,geçirdiğim zor günleri :çok üzgünüm: ama geçti tatile gittim ve o kadar iyi geldiki a.s tamamen unuttunmu herşeyii aklından silindimi dersen asla tabiki kolay kolayda silinmez ama biliyormusun artık eskisi kadar düşünmüyorum içimde bi boşluk var artık :1closedeyes: sende öyle olacaksın yeterki sabret ve inancını kaybetme ve unutmak için biraz gayret göster yerimseniben bide Allah'a havale et..Rabbim o kadar büyük ki...bana bu acıları yaşatan hala sözlenemedi biliyormusun :1closedeyes: sürekli bir engelleri çıkıyor..!! sende artık üzülme a.s. :1hug::enbuyukkk:

unutamıyorum elimde değil..ama sevgi varmı yok nefret var içimde öfke hırs..bütün yapılanlar konuşmalar beynimin içinde dolaşıyo düşünmekten kurtulamıyorum..

canım bence PSİKATRİSTE MUTLAKA gitmelisin buna benzer şeyleri hepimiz ilk gençlik yıllarında yaşıyoruz yanlış tercihler yüzünden, hepsi yanımıza birer TECRÜBE olarak kalıyor. psikatrist o kadar da büyütülecek bişey değil ailenin haberi olmasa da olur, bu senin kendini toparlama sürecini hızlandırır.
kendine uğraşacak bişeyler bulamalısın, kafanı dağıtacak bişeyler, herşey zamanla geçiyor...... a.s

önce size üzülmüştüm ama "allah dualarımı kabul etti ayrıldılar.ve kız şuanda çok kötü durumda annesi gögüs kanseri oldu ananesi yogun bakımda yatıyor.ben bunlara sevinmiyorum ama üzülemiyorumda."bu yazdığınız beni daha çok üzdü. çünkü ne kadar severseniz sevin hiç bir sevgili annenizin yerini tutmaz. ve arkadaşını allahın böyle cezalandırdığını düşünüyorsan çok yanlış.
sonuçta sen çocuğa söylemişsin olmaz demiş sonra arkadaşına aşık olmuş. ben bunda sizin kandırıldığınızı düşünmüyorum.
özür dilerim ama gerçek bu

ben çocuk tarafından değil arkadaşım tarafından kandırıldım..ben onların birlikte oldugunu daha bilmiyodum arkadasım beni okeye cagırdı neymiş benim için cocugu cağırmıs zor ikna etmiş ama o zaman onlar çıkıyolarmıs amacları neydi sence beni oraya cagırarak...ben çok seyler yaşadım kız heryerde bi sürü laflar söledi annesi babası hepsi konuştular yalan yanlış kendilerini haklı çıkarmaya uğraştılar..annesi hasta evet allah ceza olarak verdi çünkü sırf bana yapmadılar bu cezayı bulmak için hasta kaynanasını kendi evinden attı dövdü yani sırf benim ahım değil bu çıkan..inan bana bütün duygularım yok oldu ben benden gittim eski halimi özlüyorum ben eskiden sessiz sakin bi kızdım şimdi sinir hastası oldum hersey herkes batıyo kimseyi görmek hiç bi yere gitmek istemiyorum..bu olayın üstünden 1 sene geçti ama bendeki izler geçmedi bu 1 yılda çektiklerimin hesabını kim vercek o akan gözyaşlarımın bozulan ruh sağlığımın...ben ağlarken onlar bana nispet yapıyolardı ana kız ona bunu gidip yalan yanlış anlatıyolardı şimdi ben neden acıyım onlara acımam artık çünkü kimse bana acımadı..benim ailem onları arıyolar sürekli kadın hasta die onlar bizi aramıyolar bide suçlu bizmisiz gibi sitemler yapılıyo annemlerde kadın hasta die bişi demiyo insan suçunu bilir çenesini kapar oturur dimi ama onlarda yok öle bişi utanmadan konuşuyolar...annesi ananesi hasta kız konselerden geri gelmiyo hergün başka yerlerde geziyo..maddi durumları ii değil babası para yok die ağlıyo kız orda burda geziyo o kıza ben daha ne acıyım...

benzer olay benimde başıma gelmişti seni anlıyorum. ama ben senin kadar kendmi yıpratmadım. hemde benim sevgilim ve dostum birlikte oldular. açıklama şarhoştuk oldu. erkekten teklif gelse bile arkadaşının reddetmesi gerekirdi. suç tabiki onun.
ama ben anneme ve annelere değer veriyorum. o nedenle annesinin rahatsızlığıyla konuyu bağdaştırmamanı isterdim.
herkez değer görmeyi hak ediyor boşver sana değer vermeyen için kendini üzme boşuna, emin ol unutursun sonra bukadar üzüldüğüne pişman olursun.
bırak terbiyesizlikleri onların olsun

Vay yavrucağızım benim sen o küçük yüreğinde koca bir acı yaşadın ve hep bastırdın bu duygularını..
İnan çok üzüldüm tatlım..
Ama psikolojik destek alman şart canım..
Ailenin haberi olmadanda gidebilirsin..
Kendini okuluna ver canım
İkisinide Allaha havale et..
Üzülme lütfen......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…