- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi PastelBoya
-
İyi geceler hepinizeeopuyorumnanaktan
Bende ayni rahatsizliktan muzdaribim.... Cok sinir bozucu bir durum.Uykum oldugu halde uykuya dalamiyorum. Bir suru doktora gittim. Ilaclar kullandim..Cesitli caylar denedim.. gunde 2-3 saat uyuyunca seviniyorum.Gozlerimin alti mosmor uykusuzluktan. Bana kismen cozum olan iki sey var. Birincisi spor yapmak. Spor yaptigim donemlerde bu problemim olmuyor. Kosuyorum ve power yoga ve pilates yapiyorum. Beni o kadar rahatlatiyor ki bunlar. Ve problemleri cok kafamda buyutmemeye calisiyorum. Kucuk seyleri kafamda buyuten bir yapim var maalesef. Stresli bir meslegim var ve uzerimdeki stres arttiginda bu uykusuzluk problemi hemen kendini gosteriyor. Gece uyumadan once dus alip melisa cayi icmek de rahatlatiyor.
yastiginin altina lavanta kesesi koy canim o da cok rahatlatiyormussa.s
melatonin kullan. uykunun gelmesini sagliyor ve ayni zamanda saglikli birsey..
acaba cok mu dusunuyorsun? Aklina cok biseyleri mi takiyorsun napiorsun? veya gun icinde cok mu kafein kullaniyorsun acaba. Uykusuzluk kotu walla. Umarim kisa surede atlatabilir misil misil uyursun :)
Colayı cok seviyorum canım bazen 1 litreyi tek basıma icebiliyorum ama suan öglen yemek yersem kücük sise cola iciyorum..Ama 1 hafta hic icmedigim de oluyor o zamanlarda uyku düzenimde bir degisme olmuyor yani..
ya canım ağzınla itiraf ediyorsun işte gece uyumayı sevmiyorsun sebeb nu benceolumunekankayizsmile
bende bi 4 ay kadar sabaha kadar uyumuyordum, gece oturmak hoşuma gidiyordu, çünkü herkes uyuyo ve o zaman tamamen sana ait oluyo ama tabii bu böyle gitmicek deyip,
sabaha kadar zaten uyumuyodum sabah uyuyodum ya, sonra sabah uyumamaya çalışıp, akşam 8 gibi yatmaya başladım, tabii o kadar uykusuz kalınca 8 de kolaylıkla uyuyosun, 8 de uyuyunca gece 2-3 de kalmaya başladım ve böyle böyle uyku saatimi ayarladım, akşam 9 da yatmaya sonra akşam 10 yatmaya başladım, şimdi 12 gibi yatıyorumboshayallersmile
bence bu tamamen alışkanlıkla alakalı ve gece uyumayı sevmemenle alakalı, bilinçaltında gece uyumaya bi direnç geliştirmişsin bence, bunu bulup çözmek, yada yerine başka bi inanç koymak gerek
ayrıca kafeini tamamen kes, kahve, kola, çay içmelmaz: kesinlikle hatta çikolta bile yeme onunda içinde kafein var, elma yeme adaçayı içme bunlarda çok uyarıcı lmaz:
melisa sarı kantoron valerian çayı iç, hatta eczaden valerian kapsül yada şurup alabilirsin daha etkili olur, seni sersemletmez bi yan etkiside yok
nil su sen yine 3te uyuyomuşsun ben 5 gibi uyuyorum :bbo:
yatağa ister 10 da giriyim ister 12 de ister 2 de uyuyamıyorum ya neyaptıyusam uyku tutmuyo
Sabah erkende kalksam geçte kalksam
bazen diyorum keçi olsada saysam kaydirigubbakcemile3
ama şöyle bi durumda var ben gündüz 12 de kalkıyorum sabah uyuyabiliyorum en azından ama uyku problemi piskolojikmiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?