Uzakta yaşayanlar annenizi kaç günde bir ararsiniz ?

Aradım onu acmadi bütün gün geri aramadı akşam oldu tekrar aradım öğlen neden aramistin dedi
Kapatınca mesaj attım sitem dolu cevap vermedi ve aramadı da kızım yanlış düşünüyorsun falan demedi yani
Ben şimdi ne yapayim ya
?

Sizin gibi olsa canım istediğinde eşya da haftada bir arardım. Ya da vicdan yaptırmayacak sıklık neyse o.
Aradım onu acmadi bütün gün geri aramadı akşam oldu tekrar aradım öğlen neden aramistin dedi
Kapatınca mesaj attım sitem dolu cevap vermedi ve aramadı da kızım yanlış düşünüyorsun falan demedi yani
Ben şimdi ne yapayim ya ?

Hiçbir şey yapmayın, ne yapacaksınız ki?
Siz evlat olarak üzerinize düşenden fazlasını yapıyorsunuz zaten.
Düşünüp kendinizi üzmeyin, bırakın kendi haline.
Bi daha o arayıncaya kadar beklersiniz.

Enteresan bir insan ,hep böyle mesafeli ve soguk muydu ? Yani karakteri mi böyle yoksa herhangi bir şey için size tavır mi yapıyor? Aranızdakileri,yaşananları siz bilirsiniz .Normal şartlarda da insanlar uzak yerlere hep evleniyor zaten .Şu aşamada anlattiklarinizdan yola çıkarak tabii ,ben olsam sessiz kalırım uzun süre.Biraz da o merak etsin derim. Sürekli arayarak ,üzerine giderek kaçan kovalanır taktiğini oluşturmayin.

Ablacım kalbini kırmak istemiyorum ama annen çok acaip biri, psikolojik problemleri var veya çok bencil ... açıkçası ben beni bırakıp başka herifle evlenmiş anneyi aramazdım bile.

Soruya gelirsem normal anneler, yani annelik vasfı taşıyan kadınlar evladı 40 yaşına gelse de her gün arar. Benimki 10 yıldır her gün görüntülü arar, açmazsam da mesaj atar başıma bir iş mi geldi diye kaldı ki 30luk kadınım.

Ben şimdi ne yapayim ya ?

Karakteri böyle değil aslında son derece duygusal biridir herkese vakti var bir tek bana yok. Halbuki su an zor bir süreçten geciyoruz eşimle. İş ile ilgili. Her gün arardım ben böyle bir durumda çocuğumu kalbim kaniyor...

Afrikadayım hergün ararım elimden gelse her saat ararım.
Aşağı mahallemizde otururken de hergün arardım
Canım anam ya ondam başka kimim var. Babam gibi birden ölüverir diye odum kopuyor

Acaba sizin ondan bir beklenti içine gireceğinizden mi korkuyor da mesafe koyuyor o zaman ? Bu resmen mesafe koymak.Neden aramistin beni öğlenden falan ,bi şey mi isteyeceksiniz sanıyor, bilemiyorum tabii iç dünyasını..

Ağır olucak ama silin gitsin hayatınızdan. Bizde bugün tartıştık telefonda görüşmek istemiyorum artık gerçekten, o da benim evime gelmeyecekmis öyle demiş eş ve eş ailesine karşı mahcup olmamak için çekiyorum sadece laf vermemek için yoksa zerre umrumda değil. Tartışırken zaten sen beni sevmiyorsun biliyorum dedi, sevemiyorum içimden gelmiyor.

Acaba sizin ondan bir beklenti içine gireceğinizden mi korkuyor da mesafe koyuyor o zaman ? Bu resmen mesafe koymak.Neden aramistin beni öğlenden falan ,bi şey mi isteyeceksiniz sanıyor, bilemiyorum tabii iç dünyasını..
Eğer içinden geçen buysa ve bu sebepten boyle davraniyorsa Allah cezasını versin

Ee tamam madem böyleyse zorlama sende. Bu kadın olsa ne olmasa ne sana üzüntü vermekten başka ne yaptı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…