Ve biz de bosaniyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 ten 9 bossun demeli bu bir ikincisi nasil diblni nikah sirasinda sahit var bosanirken de olmali ayrica tek seferlede olmuyo bi acin okuyun ya bossun demekle bosanmis olmuyo bisey dicem olmicak yeminle o isler o kadar kolay degil
Evet araştırıyorum sizin deidigniz gibi yaziyo. Kolay deil.

Valla diğer konunuzu hatırlıyorum ama bu konuda eşinizin tavrı önemliydi. Kesinlikle aramayın işinizden ederim die tehdit etseydi mesela.keske o kadarr üstüne gitmeseydiniz..
Aramiyolar artık. Ama başka yollarla ulaşmaya calisiyolar

Kızlar benim ogrencilerimden bazılarıyla ortak arkadaş. İstemesem de çıkıyorlar karşıma.

Olabilir tabi. Ben önceki konuda da dedim. Beni bile okadar şüh sesle arasalar benimde hoşuma giderdi

Evet ilk biz olmuycaz. Ama bizim asilmayscak sorunlarımız yokki

Bisey olmaz biz 5 sene içinde 10 kere bosandik.snr anında olur ole.Artık şakaya vuruyo bnmki.senden bosanirim ama snra yine evlenirim diyo

Bebeğin doğunca seni evde saç , baş darmadağın, bebek pişpişlediğin günler bekliyor. O günlerde yine face den kızları takip edip, eşin beş dakika geç gelse sinirlerini bozacak mısın? Eşine güveniyorsan şu kızların adını anmayı bırak bana sorarsan.Hayatına , evlatlarına ve kavga etmeden eşine bak.Kendine güven.Yoksa seni çok zor günler bekliyor.

Zaten bi çocuğum var. Onu dogurdugumda asla bakımsız olmadım. Ve eşime ilgim ozenim hiç değişmedi. Oyle saç baş darmadağın bi tip olmadım hiç. Kızların facebook ini kız benle uğraştığı için didikledim dun

3ten 9a ne demek, 3 neyi 9 neyi simgeliyor yani anlamadım, boşanıcam diyorsa Türkiye Cumhuriyeti Aile Mahkemeleri her yerde

ARKADASLAR Bİ KADİN EVİNDE MUTLUYSA HUZURLUYSA KOCASİDA MUTLU OLUR COCUGUDA.Bİ KADİNİ MUTLU ETMEK BU KADAR ZOR OLMAMALİ.BİZ CNKU KUCUCUK SEYLERDEN BİLE MUTLU OLAN VARLİKLARİZ..

İyi ki imam nikahımız yok ha isteyen gider verir dilekçeyi bu ne, hiç duymadığım kelimeler, süt kardeşler filminden izlediğim kadarıyla 3 kere diyince hülle yapıyorlardı

ya canim su kizlara ben burdan sinir oldum.Sen gercekten kocana guveniyorsan kizlarla ilgisi yok diyorsan bosuna adama yuklenme.O kizlar bir yazar uc yazar bes yazar bakarki karsilik yok belki en kotu ihtimalle biraz daha cirkinlesip ileri gider ama illa durur yani tek basina napabilirki.Kocan karsilik vermez onlarda yazmayi keser sanki enayi erkekmi yok baskasina takarlar .Hamilesinde bosuna yuvanda huzursuzluk cikarip o asifteleri sevindirme derim.Hani kocan onlara ilgili olsa boyle demezdim.uzuldum ben size .Insallah en kisa zamanda araniz duzelir.Gerkirse aile buyuklerini araya koyun.

Belki de hayatımda hiç bu denli yılışık kadın görmediğimden bilemiyorum ama ben bir kadının bu kadar yapışkan olabileceğine inanamıyorum yaa, hele ki tersleniyorsa, telefonlara çıkmasın açmasın hiç o saatte çok acil ne olabilir doktor değil dimi bu kişiler,yani hayat mematlık bir durum yok,ertesi is gününde konuşulsun, telefona bakmadı diye kim ne diyebilir eşine,bir üst müdür mü, ona durumu anlatır iş aksıyor mu hayır, müdür ne dice ille kızlarla konuş mu, bir erkek bu kadar set çektiktensonra kadın artık üstüne atlayamaz ya, sana neden bağırıyor bu kadar kızlara bağırsın savcılığa veririm desin

Demekki eşi bu durumdan şikayetçi degil

Hangi ulkede geciyor bu olay? Mehir, telak, bos ol... hangi adalet sistemine gore?
Pardon ama siz Turkiye Cumhuriyeti vatandasi misinizi yoksa baska bir ulkenin mi?
Bende ona şaşıyorum eşim öyle dini konularla alakalı deil bu nerden çıktı anlamadim. Tamam dini nikah hükümleri var ama mahkemeye giderim dicektim bi insan normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…