- 27 Şubat 2012
- 16.995
- 28.768
- 798
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Ama sen Ablana yardım etmissin. Bence ablan bile bilse ailenle konuşur destek olur sana. Sanmıyorum ki seni o şekilde çaresiz bıraksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız.Ama sen Ablana yardım etmissin. Bence ablan bile bilse ailenle konuşur destek olur sana. Sanmıyorum ki seni o şekilde çaresiz bıraksın
Süper bak çözümü var herşeyin....Mutlaka bir iki söylensede, senin iyiliğin içindir! kulak asma!ama mutlaka yardımcı olur...kızkardeş candır can....oyyyy ösledim kızkardeşlerimi galiba!Sanırım ona karar vedim evet. İlk ablama acıklıcam ona para vermeleriyle ilgilş olmadgnı boyle bi borcumun olduğunu.
aradım söyledim ablama. utanıyosan biz halledelim dedi. E onunda durumu malum ev kredisi oduyor ondan bundan para toplayıp peşinat yaptı. yok kabul edemem senden dedim babamı aradım bakalım doncem sana birazdan dedi umarım cozulurSüper bak çözümü var herşeyin....Mutlaka bir iki söylensede, senin iyiliğin içindir! kulak asma!ama mutlaka yardımcı olur...kızkardeş candır can....oyyyy ösledim kızkardeşlerimi galiba!![]()
aradım söyledim ablama. utanıyosan biz halledelim dedi. E onunda durumu malum ev kredisi oduyor ondan bundan para toplayıp peşinat yaptı. yok kabul edemem senden dedim babamı aradım bakalım doncem sana birazdan dedi umarım cozulur
Hadi bakalım, bekliyoruz haberi :)aradım söyledim ablama. utanıyosan biz halledelim dedi. E onunda durumu malum ev kredisi oduyor ondan bundan para toplayıp peşinat yaptı. yok kabul edemem senden dedim babamı aradım bakalım doncem sana birazdan dedi umarım cozulur
ohhhh ben bile rahatladım valla!hadi hayırlısı, bak şimdi ablalık yapayım; rahat rahat, bir daha borç yok,kır o kartlarıaradım söyledim ablama. utanıyosan biz halledelim dedi. E onunda durumu malum ev kredisi oduyor ondan bundan para toplayıp peşinat yaptı. yok kabul edemem senden dedim babamı aradım bakalım doncem sana birazdan dedi umarım cozulur
Kaç insanın hayatını mahfetti bu oyunlar!ama tabi herşey elimizde bir tutsak kendimizi!Bu bankalarda kaşıkla verip kepceyle almayi pek seviyorlar. Kurumsal tefeciler sanki
daha once bukadar yalnız olduğumu hiç hiddetmemiştim. 26 yasındayım annem babam ayrı 2 side emekli fakat 2 tarafında ailesinin maddi durumu iyi, bide evli ablam var. Annem 50 yasını geçti hala ailesinden kalan mallar satılıyor peyder pey eline yüklü yüklü paralar geçiyor ananem yasıyor ama ihtiyacı olmadığı için çocuklarına boluyor parayı.
Babama gelince babaannemin hiç görmediği kardeşi ölmüş. çocuğu hiç olmamış soyu sona erdiği için adını sanını duymadığımız insanlardan miras kaldı eve gelen kağıtla oğrendık. Babannemde yasıyor fakat oda çocuklarına yani babamlara boluyor.
Ablam eniştemle birlikte kendi yağında kavrulan insanlar ev almaya karar verdiler annemde babamda yardımcı oldu bende yardımcı oldum helali hoş olsun bu kısmı sadece benim durumumu anlamanız için yazdım.
ben 6 yıldır calısyorum maasım gerçekten dusuk ay sonuna param kalmadığında annemden 50-100 alsam bile maas aldığım gün geri istiyor veriyorum. suan 25.000 borcun altındayım evet kendı salaklığım belki yettiremedim cunku yönetemedim paramı.
ama bu ailede herkes birbirine destekken ben kimseden 1 lira gormuyorum bu ailenin tek yalnızı ben miyim? artık intihara suruklenıyorum. Nasıl kapanacak bu borç bilmiyorum. Borcun dışında kendımı aşırı yalnız hissediyorum bu hayata bi basıma gelmiş gibi.
oyle içimi dökmek ıstedim sadece.
İyi ya rahatladım, çözüldü sayılıraradım söyledim ablama. utanıyosan biz halledelim dedi. E onunda durumu malum ev kredisi oduyor ondan bundan para toplayıp peşinat yaptı. yok kabul edemem senden dedim babamı aradım bakalım doncem sana birazdan dedi umarım cozulur
Ablasıyla paylaşmışSon durum nedir ?