- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
telefon bekliyorum kızlar 1 gibi arıcam dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefon bekliyorum kızlar 1 gibi arıcam dedi
Henüz kaybetmedin ve hiçbir zaman da kaybetmeyeceksin İnşallah!Sadece çok faiz yedin!acık acık söyleyeceğim siz beni neden unuttunuz, herkes bırbıbrıne destekken ben neden böyle tek basım ahayat sürmeye çalışıyorum dıye acık acık soylıyeceğim. Kuzenım gecen sene trilyonluk iş batırdı ona bıle yardımcıı oldular. Sanırım dediğiniz gibi ben gururlu duruşumdan kaybettım kendım sectım bu sıkıntıyı
acık acık söyleyeceğim siz beni neden unuttunuz, herkes bırbıbrıne destekken ben neden böyle tek basım ahayat sürmeye çalışıyorum dıye acık acık soylıyeceğim. Kuzenım gecen sene trilyonluk iş batırdı ona bıle yardımcıı oldular. Sanırım dediğiniz gibi ben gururlu duruşumdan kaybettım kendım sectım bu sıkıntıyı
Valla bizimkilerde de yok,hiç de olmadı zaten.Ben rezil gibi durumlarla karşılaştım,eminim 'yeter ki yakamdan düşsün' diye bana yaptıkları tek şey sen başının çaresine bakarsın diye savuşturmak oldu.Varlık içinde yokluk da çekiliyormuş demek.
Hadi bizimkilerde yok isteyemiyoruz.
Böyle aileleri anlayamıyorum.
Kendileri düşünemiyolarsa düşündüreceksin, başka çaresi yok canım.
"O bir şekilde başının çaresine bakar" diye düşünüyorlardır, sen her daim başının çaresine baktığın için.
İnanın daha kokay yoksa yoktur. Arkadasların senin gibidir cevren senin gibidir, bi sekilde yasarsın. Ama bnm durumumda bu aileye sahip olduğun için yok diyemiyorum. Nasıl derim? İfade edemiyorum ki.içimde düğümlenip kalıyor.Varlık içinde yokluk da çekiliyormuş demek.
"O bir şekilde başının çaresine bakar" diye düşünüyorlardır, sen her daim başının çaresine baktığın için.
Borca barma sebebim bu aslında erkek arkadasımdan sakladım ailemden destek goremediğimi o 5 odediyse ben 1 odedim ama zamanla katlandı işteVarlık içinde yokluk da çekiliyormuş demek.
Kalabalıklar içinde yalnızsiniz demek o zaman bu konuyu onlarla görüşün derim ağlamayan çocuğa meme verilmez ben neyim sizin için de üvey evlatmiyim diye sorunmaaşımı aldığım gıbı borçlara yatırıyorum erkek arkadaşım sağolsun butun hayatımı o idame ettiriyor ama utanıyorum. Benı asıl sıkan varlık içinde yokluğum pskolojimi bozan yalnızlığım yoksa hepsi ödenip gider
2 kere aradım sesin kotu bısey mı var oonemli dedi evet dedım aramadı olsem umrunda olmucak resmen. para ıstıceımı anladı da aramıyo. Kuzenım iş batırdığında sordum nekadar borcu vardı dedim cok dedi 100,000 200,000 var mıdır dedim e okadar olsa neolcak ceker bı kredi oderız,trilyolar dedı. Dün gibi aklımda bu cümle. ben neyapcağımı bilemiyorum bunaldım. Size yemin ederim para değil artık mesele banka canımı alçak dedğil odemesem ama bu yalnızlık hisssi dışlanmışlık hissi
2 kere aradım sesin kotu bısey mı var oonemli dedi evet dedım aramadı olsem umrunda olmucak resmen. para ıstıceımı anladı da aramıyo. Kuzenım iş batırdığında sordum nekadar borcu vardı dedim cok dedi 100,000 200,000 var mıdır dedim e okadar olsa neolcak ceker bı kredi oderız,trilyolar dedı. Dün gibi aklımda bu cümle. ben neyapcağımı bilemiyorum bunaldım. Size yemin ederim para değil artık mesele banka canımı alçak dedğil odemesem ama bu yalnızlık hisssi dışlanmışlık hissi
Hemen bakıyorum youtube dan tesekkurlertrt de alışverişkolikler diye bir program yayınlanıyordu büyük borçlar içinde ki insanlara kurtarma programları yapıyorlardı
belki bir faydası dokunur
inşallah kurtarırsın canım üzülmeHemen bakıyorum youtube dan tesekkurler
Cok sağol canım.inşallah kurtarırsın canım üzülme