cnm 5 yıl beraberdik diosnda biz de beş yıl beraberiz nie öyle bişey olmadı bizde:hulya:
ana gerçeken acıdım yahuuu
yazıkk diyoruumm sadece akadaşın açtıı konuya bakın kızlar psikolojin gerçekten bozuk
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/359924-kopek-yuzunden-esimle-aramiz-bozuk.html
Aslında herkesin böyle düşünmesi lazım.ama yargılamak kınamakk daha kolay geliyor insanlara.zevk alıyorlar.
Peygamber Efendimiz(s.a.v) Her Kİm Birini Kınarsa Kınadığı Şey Başına Gelmeden Ölmez demiş
Bence bu hadisi düşünerek en azından yorum yapmalıyız.O dinden bahseden arkadaşlarımız daha dikkatli olsunlar bundan sonralmaz:
cnm 5 yıl beraberdik diosnda biz de beş yıl beraberiz nie öyle bişey olmadı bizde:hulya:
Konu sahibini tercihinden dolayı yargılamaya hakkınız yok bence. Sadece bilgi edinmek istemiş, isteyen yardımcı olur isteyen olmaz...Kızlarımız bu sayfayı okursa ahlakları bozulur demis birisi, bu sayfaya varana kadar hergun tv lerde izlediginiz birsuru dizi var bunu yapmaya calisan, once onlara tepki gosterin derim. Internet ki en ozgur ortam,burasi da bir kadin sitesi ve bu konu da bazilari icin hayatın bir gercegi. Internete sansur koyamazsınız aksine kızınız burayı okusun ogrensin evlilik oncesinde iliskiye girilerse nolursa olsun hamile kalınabilecegini ve sonuclarini ogrensin hic yoktan...Ahlak demek yasananlarin gizlenmesi , ustu ortulu konusulmasi demek degildir
Konu sahibini tercihinden dolayı yargılamaya hakkınız yok bence. Sadece bilgi edinmek istemiş, isteyen yardımcı olur isteyen olmaz...Kızlarımız bu sayfayı okursa ahlakları bozulur demis birisi, bu sayfaya varana kadar hergun tv lerde izlediginiz birsuru dizi var bunu yapmaya calisan, once onlara tepki gosterin derim. Internet ki en ozgur ortam,burasi da bir kadin sitesi ve bu konu da bazilari icin hayatın bir gercegi. Internete sansur koyamazsınız aksine kızınız burayı okusun ogrensin evlilik oncesinde iliskiye girilerse nolursa olsun hamile kalınabilecegini ve sonuclarini ogrensin hic yoktan...Ahlak demek yasananlarin gizlenmesi , ustu ortulu konusulmasi demek degildir
bende yazayım içimde kalmasın lütfen..
tabıkı kımsenın ozel yasantısı kımseyı ılgılendırmez...arkadas bılgılenmek adına buraya bıseyler yazmıs..kımılerı yardımcı olmaya calısmıs..kımıde yargılamıs..ayrıyetten..bu tarz ılıskı kurulması sevenler arasında cok gorulmeyecek ve yadırganmayacak bır olay olarak goruyorum..
ayrıyetten tebrık edıyorum ki korunma yontemını arastırıyor ve bu konuda ınsanlardan yardım almaya calısıyor..bence gunahı tek cınsel bırlesme olarak gormeyın..gunah sadece cınsel ılıskıye gırmek degıldır...
saygılarımla
ya ben iliskiye girdim utaniyorum pisman oldum demediki konu sahibi
ne hakla utanmiyormusun diye yazabiliyorlar anlamadim
ozel hayati ve yetiskin ve okumus dusunmus tartmis kabul etti durumu SIZE NE?
5 sene beraberlikleri varmis dayanamamis yapmislar
biri cikmis bende 5 sene beraberim bizde niye olmadi diyor :) gulermisin aglarmisin
goze aliyorsaniz ve sorun yaratmayacaksa iliskiye girersiniz
goze almiyor ve sorun yaratacaksa iliskiye girmezsiniz bu kadar basit
konu sahibine soyleyecegim su.. madem iliskiye giriyorsun cinsellik yasamaya karar verdin zahmet edip bilgilenseydin biraz. prezervatifin yirtilmamasi gerek olurda olurda oyle bir sey olursa "bir gun sonrasi hapi" kullanirsin icin rahat degilse..
o konu ayrı.. bu tip soru ve sorunlar cinsellik köşesinde açılmalı bence... çocuğuma gerekli bilgileri elbette veriyorum ve vereceğim ama bu konunun konuşulması gereken yer burası değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?