yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

bütün içimden geçenleri yazmışsın arkadaşım...
kimsenin kimseyi yargılama gibi bir lüksü olamaz....
kızcağızın sorduğu da başka bir şey zaten
yaptığım doğru mu yanlış mı demiyor ki...
kaldı ki bunu bile sorsa tek bir cevabı yoktur...
herkesin doğruları hayat ve düşünce tarzı itibari ile başkadır....
Kimine göre yanlış kimine göre doğrudur...

konu sahibi arkadaşım...
tedbiri elden bırakma,içinde bir şüphe oluştuğunda da ilişkiden sonra kullanabileceğin ertesi gün hapları var onlardan iç...Ancak her adet döneminde en fazla 1 kere kullanabileceğini de unutma...

Allah'ım istemediğin hiçbir şeye maruz bırakmasın inşallah seni...

vallahi heeeeee kızcağız bişe sordu sadece ya dinden girildi namustan çıkıldı haramdan girildi nikahtan çıkıldı bu ne ya.

hah be adacım nihayet aklı başında bi yorum geldi.umarım yardımımız dokunur...

vallahi heeeeee kızcağız bişe sordu sadece ya dinden girildi namustan çıkıldı haramdan girildi nikahtan çıkıldı bu ne ya.
bu tip yorumları yapanları böyle yaşıyormuş gibi görünenleri iyi bilirim ben.bana anlatmasınlar namusu imanı.

NNURDAN arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.kulla ALLAH arasına kimse girmez.Sorgulamak yada yargılamak bizim işimiz değil.Herkes namus bekçisi olmuş.ayrıca Size ne iki kişinin arasında geçenlerden.Ayıp yada günah olabilir ama bu bizi ilgilendirmez.arkadasımız bizden yardım istiyor sadece.ilişkilerini yorumlamamızı değil...

bir insan bu kadar mı haklı olur kız gerçektende görüyonmu herkez tektaraflı saldırıya geçmiş.

bravo diyorum başka bişi demiyorum...böyle düşünenlere bayılıyorum işte:)

arkadaslar bazı yorumlara sadece gülüyorum okuıyorum yazdıklarınızı cok ayıp gercekten yorumlar cok basit bazıları

benim amacım kınamak değil fakat burda bizi bekar arkadaşlarda okuyor onlara örnek oabilmek..

ya sen ne yapmaya çalışıyosun sabahtan beri kınamadında ne yaptın fikır mı verdin oluruna mı götürdün.anca varsa yoksa namus dersi ahlak dersi verdin bi dövmediğin kaldı.bizleriyani bekar arkadaşlarda olmasa onaylıcaksın bizleri.bir insan kendini bilmez mi yahu.ben burada 50li ayılarımı anlatim bir insanın içinde varsa yapar.sen ne kadarda 4dörtlük yetiştirilsende olurunda varsa o olacak.bunun önüne kimse geçemez.

Yardım edeyim ozaman sana arkadaşım eğer sperm kaçtıysa bir şüphen varsa ertesi gün hapı al.sanırım 72 saat içinde alırsan hamile kalmıyorsun.ama sürekli kullanacağın bişi diil bu..yada şöyle diim korunma yöntemini yine prezervatifle korun ama nişanlın içine boşalmayıversin çıksın öyle boşalsın.açık konuştum ama kusura bakmayın

bravo diyorum başka bişi demiyorum...böyle düşünenlere bayılıyorum işte:)

Aslında herkesin böyle düşünmesi lazım.ama yargılamak kınamakk daha kolay geliyor insanlara.zevk alıyorlar.
Peygamber Efendimiz(s.a.v) Her Kİm Birini Kınarsa Kınadığı Şey Başına Gelmeden Ölmez demiş
Bence bu hadisi düşünerek en azından yorum yapmalıyız.O dinden bahseden arkadaşlarımız daha dikkatli olsunlar bundan sonralmaz:

Peygamberimiz kusura örtmekte gece gibi olun demişte
yaptığı hata diye günah diye söylemek mi yanlış arkaşlar :uhm:
herkesin düşüncesi kendine doğru mirmirmirmir
demirden korkan trene binmez klava:
ben bunu bilir bunu sölerim rabbim yrd olsun arkadaşın

HEM KARNIM TOK OLCAK HEM EKMEĞıM BÜTÜN DURCAK VARMI BÖLESı YAA ?????????????????

yaptığın çok yanlış ve günah çok büyük günahı var.yapmaman hem ahlakın için hemde dinen daha hayırlı ama madem sordun söyliim dersin başlarsın cümlene.bizde yaptığını övmedik zaten elbette ki yanlış ama o bizi ilgilendirmez uyarını yaparsın cevabını verirsin hepsi bu.

Arkadaşım çağımız çok gelişti
Kimilerine göre normal kimilerine göre yanlış..
Bana göre yanlış ama ben arkadaşı yargılamadım zaten isteyen istediğini yapsın sadece konu saçma geldi bana okadar...
Normal artık evlilik öncesi ilişkiler geniş olun biraz kaydirigubbakcemile3

Tam bir KK klasiği olmuş bu konu yine.... bravo bize ya, konudan ancak bu kadar sapılır...
Aman yargılayın he... günaha girenlerin hesabını sizden de soracaklar öte dünyada ne de olsa... la havlee..

Bayanlar tansiyonu biraz düşürelim lütfen,
Danışma amaçlı açılmış bir konuda kendi yaşayış tarzlarımızı benimsetmeye çalışmak, diğerlerini eleştirmek ne kadar doğru olur ?
Herkesin hayatı kendine, konu hakkında yorumlarımıza dönelim.

Herkes bırbırıne Çatıyor kınama yargılama vs vs
rabbım herkese yrd olsun hayat onun tabıı ıstedıĞını yapacak ozaman korkmasın ben onu dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…