kızıyorum ama yaaakötükedihüsosus kıs sakin ol:mymeka: sırnaşık şey
bu tür topiklere ne zaman baksam sinirlerim bozuluo size ne milletin hayatından ya kınıyorsunuz yerin dibine sokuyorsunuz da elinize ne geçio?? kimse ne yaşayacağını bilemez.o günleri atlatmış olanlar olabilir ama yakınlarından çıkmayacağı ne malum o kadar dinden bahsediosunuz da ha bire burda yargılama yapıosunuz onun günahı o Allah'la onun arasında size mi kalmış sorguya çekmek.kusur örtmekte gece gibi ol demiş peygamber efendimiz.siz burda biri kusurunu anlatsın da dalga geçsem die bakıosunuz sonra dinden bahsediosunuz.aman ne güzel.iğreniyorum bu tip kendini bilmezlerden
bu tür topiklere ne zaman baksam sinirlerim bozuluo size ne milletin hayatından ya kınıyorsunuz yerin dibine sokuyorsunuz da elinize ne geçio?? kimse ne yaşayacağını bilemez.o günleri atlatmış olanlar olabilir ama yakınlarından çıkmayacağı ne malum o kadar dinden bahsediosunuz da ha bire burda yargılama yapıosunuz onun günahı o Allah'la onun arasında size mi kalmış sorguya çekmek.kusur örtmekte gece gibi ol demiş peygamber efendimiz.siz burda biri kusurunu anlatsın da dalga geçsem die bakıosunuz sonra dinden bahsediosunuz.aman ne güzel.iğreniyorum bu tip kendini bilmezlerden
bu tip yorumları yapanları böyle yaşıyormuş gibi görünenleri iyi bilirim ben.bana anlatmasınlar namusu imanı.vallahi heeeeee kızcağız bişe sordu sadece ya dinden girildi namustan çıkıldı haramdan girildi nikahtan çıkıldı bu ne ya.
yok canım çok doğru düşünüyosun ama şimdi bu yazdığına da "ben bu kadar geniş değilim" diyen çıkar. bu ara moda oldu her evlilik öncesi ilişkisi hakkında yazana fikir vermek yerine ahlak dersi vermek.
bravo diyorum başka bişi demiyorum...böyle düşünenlere bayılıyorum işte:)NNURDAN arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.kulla ALLAH arasına kimse girmez.Sorgulamak yada yargılamak bizim işimiz değil.Herkes namus bekçisi olmuş.ayrıca Size ne iki kişinin arasında geçenlerden.Ayıp yada günah olabilir ama bu bizi ilgilendirmez.arkadasımız bizden yardım istiyor sadece.ilişkilerini yorumlamamızı değil...
benim amacım kınamak değil fakat burda bizi bekar arkadaşlarda okuyor onlara örnek oabilmek..
bravo diyorum başka bişi demiyorum...böyle düşünenlere bayılıyorum işte:)
yaptığın çok yanlış ve günah çok büyük günahı var.yapmaman hem ahlakın için hemde dinen daha hayırlı ama madem sordun söyliim dersin başlarsın cümlene.bizde yaptığını övmedik zaten elbette ki yanlış ama o bizi ilgilendirmez uyarını yaparsın cevabını verirsin hepsi bu.Peygamberimiz kusura örtmekte gece gibi olun demişte
yaptığı hata diye günah diye söylemek mi yanlış arkaşlar :uhm:
herkesin düşüncesi kendine doğru mirmirmirmir
demirden korkan trene binmezklava:
ben bunu bilir bunu sölerim rabbim yrd olsun arkadaşın
HEM KARNIM TOK OLCAK HEM EKMEĞıM BÜTÜN DURCAK VARMI BÖLESı YAA ?????????????????
Peygamberimiz kusura örtmekte gece gibi olun demişte
yaptığı hata diye günah diye söylemek mi yanlış arkaşlar :uhm:
herkesin düşüncesi kendine doğru mirmirmirmir
demirden korkan trene binmezklava:
ben bunu bilir bunu sölerim rabbim yrd olsun arkadaşın
HEM KARNIM TOK OLCAK HEM EKMEĞİM BÜTÜN DURCAK VARMI BÖLESİ YAA ?????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?