yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

:lepi:a.s.

ne kadar komık yorumlar var yaa..
konu ne?prezervatıf,korunma..
ama yıne herzamankı gıbı konu nereye gelmıs,evlılık oncesı ılıskı..
komık..hemde cok komık..soruna odaklanamıyorsunuz dı mı?eger cınsellık ısın ıcındeyse asıl soruya odaklanma problemı var..
neysse ben bu konularda daha falza tartısmak ıstemıyorum..bıktım cunku..
evlılık oncesı ılıskıye karsı olanlar kendılerını ahlaklı ve namuslu gormeye devam etsın bakalım..

konuya gelınce..hıc bır korunma yontemı %100 degıldır tabııkıde..prezervatıf te bır yontem ama ne kadar guvenılır bılınmez..spiral taktırıpta hamıle kalanlar var..prezervatıf ıle bırlıkte hap kullanmayı denıyebılırsın..en ıyı yontem doktoruna danısmak ve duzenlı kontrole gıtmektır..

ben bu kizi yargilayanlari anlamiyorum gercekten
onun dünyasi onun yasami istedigini yapar alan memnun satan memnun
size ne oluyor hic anlamis degilim her firsatta ahlak dersi vermeye ne kadar merakliyiz
milletce böyle biz

size ne???
başkasının cinsel hayatından kime ne???
vay vay vay niye birlikte oldun hımmm diye babane modunda kızınca ne oluyor; kişi doğru yola mı geliyor, özür mü diliyor, siz mi daha bir sevapkar oluyorsunuz; yoksa sadece egonuz mu tatmin oluyor?
bence yanlış söyleirm ben falan demeyin; kimene ki size göre yanlış olmasından.
bazılarına göre yanlış değil ki bunu yaşıyorlar; ucundan size dokunan kısım nedir?
günahsa günah siz mi çekeceksiniz vebalini?
ne kadar terbiyesizce laflar, ne kadar ayıp şeyler söylenmiş..

konu sahibi; hiçbir korunma yönetimi %100 güvenli değildir.
kondomla gebe kaldım mahsül 7,5 aylık dört dönüyor şu anda evde.
olmaz diye birşey yok yani.

delik olma ihtimalini düşünürsen hamile kalma olasılığın elbette war
Ama hiç bir korunma yöntemi %100 değildir. . .

valla kaliteli markalarda olmaz delik herhalde...bende d.k.hapı kullanıyorum ama 7 günlük aralarda prezervatifle korunuyoruz...şu ana kadar bi aksilik çıkmadı yani.......

eger konu sahibi "nisanlimla iliskiye giriyoruz" yerine sadece korunma yöntemini sorsaydi konu buralara gelmezdi
daha önce yorum yaptim ama acikcasi konuya inanasim gelmiyo:ecrin_bebek:

eger konu sahibi "nisanlimla iliskiye giriyoruz" yerine sadece korunma yöntemini sorsaydi konu buralara gelmezdi

evet bende yorum yaptım ama senin gibi inanasın gelmiyor,bu devirde hala korunma yöntemi soruluyorsa yuh yani..

offffffff...
ne kadar sıktı yaa...
hep aynı muhabbet...
sıze ne elalemın cınsel yasamından?????????
kımsenın kımseyı yargılamaya hakkı yok.
evlenmeden once cınsellık yasanamaz dıye bır kural da yok ama nedense bu tabuyu mılletce yıkamadık yıllardır...
herkesın kendı secımı.
kımseye bu yuzden laf sokmamalısınız, ımalarda bulunmamalısınız cunku KIMSENIN OZEL HAYATI VE SECIMLERI SIZI ILGILENDIRMEZ.
SIZIN BURADA YAPMANIZ GEREKEN TEK SEY KONU SAHIBININ SORUSUNU CEVAPLAMAK OLMALI ARKADASLAR

yani inşallah hamile kalırsın demek geldi içimden
hamile kal da gör gününü yani
kusura bakma ama 5 yıl değil 15 yılda olsa bekleyemedi mazereti bana çok saçma geliyor.
ha bekaret namusun simgesidir demiyorum ama anlatım tarzınız bu işi önemsemediğinizi sadece korktuğunuzu algılatıyor bana. haddinden fazla da açıksözlüsünüz. ben bunları söylemeye utanırdım....

Yazmamak için direniyorum iki gündür bu konuya ama dayanamadım.
1. Konu "Nişanlımla ilişkiye giriyoruz, siz ne dersiniz?" değil; "Nişanlımla ilişkiyie giriyoruz, nasıl korunayım?" Dolayısıyla, sorulan soru dışında yorum yapmak kimsenin haddi değil. Eğer korunma hakkında fikriniz varsa belirtiniz yoksa kendi ahlaki ya da dini bakış açınızı yazmanın konuyla bir ilgisi yok. Üstelik benim bildiğim konuyu saptırmak, dağıtmak, konu dışına çıkmak ceza alma nedeni.
2. Evlilik öncesi cinsel birliktelik birilerine göre doğrudur, birilerine göre yanlıştır. Kimsenin bir başkasının yaşam tarzının ahlakiliğini sorgulama hakkı yok. Bence ahlaksızlık değildir. Sadece henüz erken yaşta, psikolojik, sosyal ve fizyolojik olarak buna hazır olmayan gençlerin bunu yaşamasının kendileri için sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Ahlakasız ya da namussuz değilim.
3. Konuya gelirsek; normalde prezervatifin koruyuculuğu çok yüksektir ama çok nadir de olsa delik çıkma, takı, krem vb şeyler nedeniyle ilişki sırasında delinme ve ilişki anında içeride çıkma nedeniyle gebelik olabilir. Hatta bu şekilde hamile kalan bir arkadaşım var. Dolayısıyla, çok çok önemli ise korunmak yani en ufak bir hata payını bile göze alamıyorsanız ek bir korunma yöntemi uygulayın. Doğum kontrol hapları doktor kontrolünde kullanılmak kaydıyla zararlı değildir. Bir doktora danışın hem de aktif cinsel hayatınızın başında genel bir kontrolden geçmiş olursunuz. Tüm kadınla riçin gereklidir bu.
Nokta.

hamile kalirsa haber versinde size bi kutu kina yollayalimyerimseniben

inanmıyosa eger konuma girip yorum yapmazsın cok zor degıl....

bende farklı birşey sormadım zaten prezervatifle korunma yöntemının ne derece önleyıcı oldugunu sordum okdugunu anlamamısın demekki..

evet bende yorum yaptım ama senin gibi inanasın gelmiyor,bu devirde hala korunma yöntemi soruluyorsa yuh yani..

nasıl korunmalıyım demedım zaten bende arkadasım yorum yapmasaana konu dısına cıkacaksan.

önemserim yada önemsemem oda senı ilgilendırmez ..bu konuyu önemsemıyorum diye bir cümlede sarfetmedım o senın kendı düşüncen kendıne sakla

hamile kalirsa haber versinde size bi kutu kina yollayalimyerimseniben

öyle yapalım cnm evet kaydirigubbakcemile3

Müdire arkadaşım uyarı yazmış ama
bakıyorumda yazdığımız uyarıları da dikkate alan yok,
sonrada neden ceza aldım,uyarı aldım demeye başlıyorsunuz...
Arkadaşlar,seviyeli,rencide etmeden,şahsa değil,konuya yorum yapacaksanız yapın.
Burada hiç kimse ,kimseyi aşağlayamaz,rencide edemez,hele hele seviyesiz kelimeler kullanamaz...
önceki sayfada yapılan uyarıdan sonraki,
kuralları bozan bütün mesajlara gereken yapılacaktır...
Lütfen mesajlarınızı yazarken yapıcı olun,yol gösterici olun,yıkıcı olmayın...
Güzel paylaşımlar.
sevgiler...

songül hanım arkadaslara sürekli konumla ilgili yorum yapılmasını istedim ama anlatamadım sizde hatırlattınız tşk ederim

kondomlada hamile kalanlar oluyo..en garanti dogum kontrol haplari sanirim..veya 3 aylik korunma igneleri var..

Son düzenleme:
Eğer birini kınarsanız, kınadığınız şey mutlaka başınıza gelir demi peygamberimiz, hatırlatmak istedim....Hayat bu ne olcağı hiç belli olmaz, o yuzden konusmadan once 2dk dusunelim derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…