Burada evlilik öncesi ilişkiye karşı olanların tek bir hatası var bence.
Karşı olabilirler, sonsuz saygımız var... tek hataları evlilik öncesi ilişkiyi "ahlaksızlık" olarak nitelemeleri.
Ahlaksızlık çok başka bir şeydir arkadaşlar... bu olsa olsa bir tercihtir sadece.
Sizin tercihiniz yaşamamaktır, bizim tercihimiz yaşamaktır.
Bu kimseyi daha ahlaklı ya da daha ahlaksız yapmaz.
madem o arkadaşa evlilik öncesi ilişki normal geliyoda evlilil öncesi hamilelik niye normal gelmiyo?:kedi:
eger konu sahibi "nisanlimla iliskiye giriyoruz" yerine sadece korunma yöntemini sorsaydi konu buralara gelmezdi
daha önce yorum yaptim ama acikcasi konuya inanasim gelmiyo:ecrin_bebek:
yani inşallah hamile kalırsın demek geldi içimden
hamile kal da gör gününü yani
kusura bakma ama 5 yıl değil 15 yılda olsa bekleyemedi mazereti bana çok saçma geliyor.
ha bekaret namusun simgesidir demiyorum ama anlatım tarzınız bu işi önemsemediğinizi sadece korktuğunuzu algılatıyor bana. haddinden fazla da açıksözlüsünüz. ben bunları söylemeye utanırdım....
cok haklısın
eger konu sahibi "nisanlimla iliskiye giriyoruz" yerine sadece korunma yöntemini sorsaydi konu buralara gelmezdi
daha önce yorum yaptim ama acikcasi konuya inanasim gelmiyo:ecrin_bebek:
evet bende yorum yaptım ama senin gibi inanasın gelmiyor,bu devirde hala korunma yöntemi soruluyorsa yuh yani..
yani inşallah hamile kalırsın demek geldi içimden
hamile kal da gör gününü yani
kusura bakma ama 5 yıl değil 15 yılda olsa bekleyemedi mazereti bana çok saçma geliyor.
ha bekaret namusun simgesidir demiyorum ama anlatım tarzınız bu işi önemsemediğinizi sadece korktuğunuzu algılatıyor bana. haddinden fazla da açıksözlüsünüz. ben bunları söylemeye utanırdım....
hamile kalirsa haber versinde size bi kutu kina yollayalimyerimseniben
madem o arkadaşa evlilik öncesi ilişki normal geliyoda evlilil öncesi hamilelik niye normal gelmiyo?:kedi:
vereliniortak
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?