Hayatımın en doğru kararıydı evlenmeden önce burda takılmak. Sayenizde dünyanın en iyi evliliğini yaptım kızlar. Allah sizden ve burayi bana öğreten ablam E evinincicegi nden razı olsun.Gelsin üye olsun 2 ay bdv okusun kardeşin.
Aklı başında ise doğruyu bulur zaten :)
Halam ve anneannem iyi iyi köyden olsun diyolarmışKoy hayatini ferdi tayfur filmlerindeki gibi zannediyolar ama malesef oyle degil.o sekilde evlenen cok insan var cevremde.hic pisman olmayani gormedim.her zaman derim koy yerinde bi insan 29 yasina kadar evkenmediyse mutlaka o koydeki kizlar koye evlenmk istemedigi icindir.onlar koye razi kiz bulmuslar kacirirlarmi hic.
Sıhhi tesisat kalorifer peteği yapıyolarmış tamiri yaniadam ne is yapiyormus
Köyde mi dururlar annemlerin olduğu şehirde mi bilmiyorum ama illaki köye gidilecek tek oğlan herşeyi ona yükleyecekler biliyorum yaniÜniversite mezunu kız, aday adayı nerede iş yapıyor. Alıp köye mi götürecekler hiç makul bir beklenti değil. Belki de kardeşiniz farkında olumsuz olan şeyleri anlatmak istemiyor olabilir mi?
Ben eşimin sigara içiyor mu sorusunda tıkanmıştım zira
Annemlerde belki de bizim düşündüğümüz gibi olmayacak hiçbişey bi tanıyalım belli ederler kendilerini diyorBana kızanlar olucaktır mutlaka ama kardeşinizle aynı durumu yaşadım. Bizim yaş farkımız çok değildi iki yaştı. Üniversiteye gidiyorum ben o gitmedi. Biz şehirde oturuyoruz o köyde vesaire.
Neyse biz sözlendik ettik. Olmadı yani aradaki kültür farkı, hayata bakış açıları, hayatı yaşayış biçimleri çok farklıydı.
Benim ondan daha iyi eğitim almam onun için sorun oldu. Beni psikolojik olarak sindirmeye çalıştı. Olmadı ayrıldık.
Bu hatayı o da yapmasın diye söylüyorum. Lütfen beni yanlış anlamasın kimse ama çok farklı hayat tarzları.
bende öyle düşünüyorum ben 25 imde evlendim 23 te nişanlandım. 1 senede bile insanın fikirleri değişiyorAnnenizle babanız çocuklarının sorumunu üzerine alıp hayir, daha çok genç, iki üç sene sonra, yeniden kapımıza vurun desinler. Tabii önce kardeşinle konuşup, evliliğin evcilik oyunu olmadığını ve köyde zorluk çekeceğini konuşup da.
Erkek tarafı nekadar istese de, baskı yapsa da, o onların istekleri. Sizin tarafın isteğiyle uymuyorsa, uymuyor.
Ben kızımla konuşup, erken evlenmenin, köy yaşamının nasıl negativ etkisi olabileceğini belirtirdim ve hemen de, ben şimdilik, evlenene karşıyım ama sen 18 i geçtiğin için, senin ne düşündüğünü bilmek isterim derdim. İkisinde çok gençler, gezsinler, eglensinler, birbirlerini daha iyi tanisinlar. Yoksa 1 sene sonra, buraya garanti konu açar.
aynı şeyi bende söyledim senin haberin vardır illaki aradıklarından daha ben küçüğüm evlilik düşünmüyorum çalışmak istiyorum diyemedin mi dedim susuyor sadeceadamin isi gucu yok mu anlamadim.
yani koy hayati denmis de, bizim koyde bile koy hayati kalmadi, bu insanlar ne yapiyorlar.
Az tarim yapan var, onlar da az olduklari icin kazaniyorlar aslinda.
yani oyle tek bir veri ile gecinecekler mi gecinmeyecekler mi bilemeyiz.
koy dediginiz de degisik,
yine bizim koyde dogalgaz var mesela, insanlar hobi olarak soba yakiyorlar, soyle iki kestane yiyelim agizimizin tadiyla diyerek.
ama kardesiniz bu kadar pasif olmamali,
yani karsi taraf surekli haber gonderirken, kardesiniz de bir sekilde evet istiyorum, hayir istemiyorum, daha zamana ihtiyacim var... bir seyler demeli yani. Yine aileniz oncelikle meslek edinmesi konusunu sart da kosabilir, en azindan kardesinize zorunlu zaman kazandirmis olursunuz.
Ben 27 yaşındayım 2 sene önce evlendim. HemşireyimO yaşta calismayan kizi koyde hizmetçi ederler
İs yemek bulasik tarla yada hayvanisleri
Ben 32yaşında meslek sahibi olduğum halde kaynanam benden ilkgunden neler bekledi
Hadi ben anlasamazsam çıkıp gidecek bir ailem ve isim vardi.yaşımda olgundu
Eyvallah etmedim
Snein kardeşin bu durumda cekip gitme luxu var mi
22yas adami uncuvali gibi ezerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?