Tabiri caizse biz el bebek Gül bebek büyüdükBilmiyorsa eger soba falan su bu evlilige hazir degil. Zor ama herseyine kadar bak kardesim evlilige hazir misin diye konus evlendikten sonra ask bitecek bilgin olsun falan ben 21 yasinda evlendim ve bosanma asamasindayim suanda.. birde sizi sunu sormak istiyorum kardesinize herseyde maddi yönde yardimci oldunuz mu? Yani el üstünde tuttunuz mu? Bunu bilmek istiyorum ve kardesin suan kücük hani daha gezmek ister arkadaslariyla vakit gecirmek ister sehirde büyüdügü icin o köy adamiyla yapamaz benden söylemesi.. köy diye demiyorum kardesin sehirde büyüdügü icin durumu anlatmaya calisiyorum adam zaten ne icin aceleye getiriyor evliligi icin??
Kardeşimle aramızdaki bağ güçlü çekineceğini sanmıyorum.Sizden çekiniyor da anlatmıyor bence. Kültür farkı zorlar. Yaş da küçük. Çocuk kaçırmamak için ailesi gelelim diye zorluyor bana kalırsa. Zaten biraz zaman geçse kardeşiniz de vazgeçebilir. Yani tanıdıkça.
sadece yaş farkına katılmadım size. Zaten ideali 6-7 yaş. ben başlığa bakınca 15-20 sandım.
Ben de boşanmadan keşfetsem eşimi bırakmazdım heralde. Zamanlama çok önemli yaHayatımın en doğru kararıydı evlenmeden önce burda takılmak. Sayenizde dünyanın en iyi evliliğini yaptım kızlar. Allah sizden ve burayi bana öğreten ablam @evinincicegi nden razı olsun.
Cok enteresan, bence gidebiliyorsaniz gidip konusun , hayatini karartmasin kizcagizKardeşim gelsinler dedi. Evet dedi yani nasipte varsa olur dedi.
keşke yanlarına gidebilsem yüzyüze konuşabilsek
Telefondan zor oluyor anlamak anlaşmak
Damat bey şehirde yaşamak istese bile mesleği yoksa zorlanabilir seviyorlarsa katlanırlar diyeceğim ama iki senede pek tanımışa benzemiyor kardeşiniz o yüzden bir muallakta kaldım yaşıda küçük baya pişman olur gibi hissettim nedenseBütün bunları kardeşime söyledim köyde durmayacağız diyor ama nerdeyse 30 yaşına kadar annesinden ayrılmamış biri ayrılır mı bilmiyorum
Çalışacak mı bilmiyorum bizim aklımızda hiç evlilik olmadığı için evdeydi kardeşim babam şu pandemi zamanında çalışma demişti evlendikten sonra zorlanırlarsa çalışır artık heralde
Yanlış anlaşılmasın köyümüz geri kalmış herşeyden uzak Bir köy değil. Ailemin oturduğu yere yakınKardeşinize sormanız gereken soru, hedefin var mı ? Kariyer planı olmayabilir çalışmak istemeyebilir. Kariyer hedefi olmayan ve asla çalışmak istemeyen birine göre köyde ev hanımı olmak belki daha cazip geliyordur. Bilemiyoruz belki çocuğun köyde güzel bir işi ve kazancı vardır. Şimdi ben ne köylüler tanıyorum şehirlilerin onlarcasını cebinden çıkarır. Tamam plazada yaşayıp latte içmiyor ama adamın 200 dönüm tarlası her sene 1 milyon TLden fazla cirosu var. Bunları araştırmak lazım. Belki evlenip gideceği yer (-ki benim bu şekilde akrabalarım var adamın geliri senelik 1,5 milyon ama kızlar köyde yaşamayız deyip iş ciddiye binince ayrılıyorlar, yahu diyor adam sanıyor ki köyde çapa yaptıracağım tarlada çalıştıracağım... İsterse her sene dilediği ülkeye gideriz tatilimizi yaparız araba istiyorsa alırım, tek isteğim evlenelim ve köyde yaşamaktan gocunmasın. Demem o ki analiz yapın kardeşinizin kariyer hedefi yoksa köyde de gayet mutlu olabilir. Köylerde de beyaz eşya teknolojisi, yerden ısıtmalı sistem kalorifer, sıcak su filan var
Köye giderse geçmiş olsun kardeşinizeKızlar kafamı kurcalayan bir konu var fikrinizi almak istiyorum.
konu kız kardeşim
kız kardeşim aralıkta 22 yaşına girecek. Yaklaşık 2 senedir konuştuğu biri var 28 veya 29 yaşında.
Arada bir ayak üstü buluşuyorlar yada en fazla bir saat bişeyler içiyorlar
oğlan bizim köylü ama çok tanımıyorum
sürekli kardeşime ailene söyle ailene söyle diye sıkıştırıp duruyordu önceden
sonra köyde laf çıktı annemin babamın kulağına da geldi. Oğlanın annesi anneme söylemiş annemde kızım daha küçük okuyor demiş geçen sene
son zamanlarda çok fazla aramaya başladılar gelmek istiyorlar
annem beni aradı kardeşinle bi konuş bakalım herşeyi anlat istiyorsa gelin diyelim son söz onundur dedi.
bende kardeşimi arayp aklımdaki herşeyi söyledim
Yaş farkını eğitim farkını (kardeşim üniversite mezunu Oğlan lise galiba)
Biz şehirde yaşıyoruz onlar köyde
Tarla işi soba yakmasını bilmez kardeşim
ve daha çok küçük yani o olgunlukta değil
Tanıyorum kardeşimi
üzülmesini istemiyorum korkuyorum
Ailem arkasında kardeşimin karar onundur diyorlar
Kardeşime bazı sorular soruyorum
Mesela annesine düşkün mü evlilikte önemli çünkü
Kıskanç mı sana önem veriyor mu ailesi nasıl gibisinden kardeşim tanımıyorum çok diyor bilmiyorum diyor
Neden bana düşüncelerini söylemiyorsun diyorum bilmiyorum konuşamıyorum söylemiyorum tıkanıyorum diyor
kardeşimi paylaşamadığım için mi bilmiyorum ama içime sinmeyen bişeyler var.
yaşı-işi sorun Olur mu? Aranızda yaşayan veya tanıdıklarında böyle bişey olan var mı?
Uzun oldu kusura bakmayın.
Daha 22 yasında ne acelesı var.Çocugun işi var mı. ?Ne bu acele ?Kızlar kafamı kurcalayan bir konu var fikrinizi almak istiyorum.
konu kız kardeşim
kız kardeşim aralıkta 22 yaşına girecek. Yaklaşık 2 senedir konuştuğu biri var 28 veya 29 yaşında.
Arada bir ayak üstü buluşuyorlar yada en fazla bir saat bişeyler içiyorlar
oğlan bizim köylü ama çok tanımıyorum
sürekli kardeşime ailene söyle ailene söyle diye sıkıştırıp duruyordu önceden
sonra köyde laf çıktı annemin babamın kulağına da geldi. Oğlanın annesi anneme söylemiş annemde kızım daha küçük okuyor demiş geçen sene
son zamanlarda çok fazla aramaya başladılar gelmek istiyorlar
annem beni aradı kardeşinle bi konuş bakalım herşeyi anlat istiyorsa gelin diyelim son söz onundur dedi.
bende kardeşimi arayp aklımdaki herşeyi söyledim
Yaş farkını eğitim farkını (kardeşim üniversite mezunu Oğlan lise galiba)
Biz şehirde yaşıyoruz onlar köyde
Tarla işi soba yakmasını bilmez kardeşim
ve daha çok küçük yani o olgunlukta değil
Tanıyorum kardeşimi
üzülmesini istemiyorum korkuyorum
Ailem arkasında kardeşimin karar onundur diyorlar
Kardeşime bazı sorular soruyorum
Mesela annesine düşkün mü evlilikte önemli çünkü
Kıskanç mı sana önem veriyor mu ailesi nasıl gibisinden kardeşim tanımıyorum çok diyor bilmiyorum diyor
Neden bana düşüncelerini söylemiyorsun diyorum bilmiyorum konuşamıyorum söylemiyorum tıkanıyorum diyor
kardeşimi paylaşamadığım için mi bilmiyorum ama içime sinmeyen bişeyler var.
yaşı-işi sorun Olur mu? Aranızda yaşayan veya tanıdıklarında böyle bişey olan var mı?
Uzun oldu kusura bakmayın.
Bende anlamıyorum ki ne bu acele dün akşam hemen gelmişler oturmayaDaha 22 yasında ne acelesı var.Çocugun işi var mı. ?Ne bu acele ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?