öncelikle hayırlı olsun canım..Tam bu konuyu arıyordum ki karşıma çıktı.
Düğünüme 9 kaldı kalmasına ama ben çk tuhaf duygular içindeyim.
İstanbul'dan İzmir'e gelin gidiyorum. Ailem ve eşimin ailesi İstanbul'da yaşıyorlar.
Ben ailemin tek çocuğu olarak onlara biraz fazla düşkünüm hele onlar bana benim olduğumdan daha fazla.
Zorlanacak mıyım, alışabilecek miyim, beni neler bekliyor bilmiyorum.
Heyecanlıyım. Karamsar değilim. Korkmuyorum ya da öyle sanıyorum.
Allahım ağız tadı versin. Sağlık versin. BÖYLE AYRILIKLAR VERSİN...
normal zamanlarda çok aramaya bilirsin.unutturacak,zamanının geçmesini sağlayacak şeyler bulur geçiştirirsin duygularını ama birde manevi olarak bir ihtiyaç duyarsınki işte ozaman gözüne eşin bile gelmez..mrb canım sende benim durumumdasın anlaşılan bende 11 aylık evliyim eşimde bende samsunluyuz eşimin işi dolayısı ile izmir e geldim benim için çok zor oldu ilk zamanlar sıkıntıdan patlayacak gibiydim bütün düzenim bozuldu allahtan eşim çok yardımcı bol bol gezmelere götürdü beni arkadaşlarıyla tanıstırdı çok samimi olduğum bi arkadaşım yok henüz ama görüştüğümüz arkadaslar var en azından şimdi kursa falan gidiyorum biraz daha rahatım ama şu bi gerçekki insan canından kanından birilerini her zaman arıyor yanında
senin adına çok sevindim ne güzel yaşadığın şehri seviyorsun ve alışmışsın..allah huzurunu daim etsinahh canım allah hayırlı uğurlu etsin.bende 1 yıllık evliyim.adıyamandan istanbula gelin geldim.başta çok korkuyordum istanbuldan ve yalnızlıktan.ama buraya geldim öyle çok sevdimki istanbulu hatta aşık oldum istanbula gidesim yok.şark hizmetimiz olmasa keşkee...inşallah sende alışırsın eşinle çooook mutlu olursun:)....
Doğru söylüyorsun. 45 dakika uçakla
İlk zamanlar her ay 2 kere gelirim sanırım:)
Allah yardımcın olsun canım.Üstesinden gelirsin emin ol.Ama stresiz olmaya çalış.Bebeğinide stress etkiler.Benimde kızım 7 aylık.Her konuda yardımcı olmak isterim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN...yalnızlık en cok bugunlerde koydu bana dogum yaptım 23 gun oldu hiç bır sey bılmıyorum cocuga nasıl bakılır nıye aglar sasırdım kaldım ıyıce gurbet bu kadar acıtmamıştı 5 yılda ınanın ramazan gelıyor ufacık cocukla napcam nasıl yemek yapcam kocama tam yemek yapacagım zaman da bı başlıyor aglamaya oglum akşam 9 10 a kadar ne etcem ben şimdi annem olsaydı gelırdı bana cocuga bakardı bende yemek yaprdım hem kendımıde bu kadar caresız hıssetmezdım cocuk aglamaya başlayınca benımde gozlerım doluyor nıye aglıyor dıye bakamıyormuyum aceba cocuguma 20 gunde 4 kere doktora gıttık benım yuzumden doktor dalga gecıyor benımle bu kadar pıpırık olma dıye napım bılmıyorumkı hıc bı sey korkuyorum bı sey olcak cocuga dıye off ulan gurbet offff
Allah yardımcın olsun canım.Üstesinden gelirsin emin ol.Ama stresiz olmaya çalış.Bebeğinide stress etkiler.Benimde kızım 7 aylık.Her konuda yardımcı olmak isterim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
aminn canım dun kabızdı ogleden berı yapamadı bı turlu azıcık zeytınyagi içireyım ıyı gelır dedım genzıne kacırdı tıkandı elım ayagım boşaldı bı anda ne yapıcagımı sasırdım allahtan cocugu bırakmadım elımden korkudan besmele cektım ters cevırdım bekledım nefes almasını gectı elhamdulıllah ya bı sey olsaydı benım yuzumden cok korktum cok ya bı sey kalsa bogazınbda o zaman ne yapılır onu bıle bılmıyorum sutum yetmıyor neler ıcıyorum neler ama olmuyor sabah bı baslıyorum emzırmeye 7:30da 9 a kadar emsın dıye emıyor ama boş doymuyor mama verıyorum yazık yavruma içim acıyor her mama yapışımda bırının bana olsun cocuk bu olede bolede buyur demesıne cok ıhtıyacım var cookk
henüz anne değilim ama rabbim nasip ederse inşallah bende olmayı istiyorum bende hem ailemden hemde eşimin ailesinden uzakta olduğum için endişelerim var tabi seni okuyunca gerçekten çok üzüldüm allah yardımcın olsun tek başına bunun üstesinden gelmek oldukça zor olsa gerek peki akrabalardan falan birileri kalsa yanında bikaç ay annen falan kalamaz mı canım bide ablamdan biliyorum doktor önermişti süt artırıcı kahve varmış ondan içmişti sütü akıyodu resmen sende bişeyler kullanmayı denedin mi canım
malt ıcecegı alkol ıcerıyor dıye bılıyorum ben alkol almıyorum cunkı haram bılıyorsun canım[/Q
ismi malt mı bilmem ablam kullanmıştı ve asla içki kullanmaz öle olsa mutlaka bilirdi ve ağzına bile sürmezdi neyse canım o zaman sende doğal yallardan artırmaya bak sütünü allah yardımcın olsun
ben gidemiyorum malesef ne zaman gitsem annemle babam ya kavga eder hatta damadının yanında kaç kere ettiler utandım valla birde ne zaman gitsem gün sayarım çünkü annem benle oturup sohbet falan edip konuşmaz sürekli ev işi yapmamı bekler beni ne kadar özlüyor ve seviyor değilmi
ben de gurbetçilerdenim... 1 yıllık evliyim ve aileme 6 saat uzaktayım çok özlüyorum bide bizim apartmanda amca hala beraber otururuk kalabalıktık şen şakraktık .. burda eşimin ailesi var haftada bir görüşürüs evlerimiz yürüyerek 15/20 dk uzaklıkta sırf sıkıldığım için çalışıorum bazen gidesim gelio açıkçası arkadaşımda yok burda bebişim de yok ama artık bu bunalımdan kurtulmak için bebiş çalışmalarına başladık hayırlısı diorum ne dielim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?