olmaz mı canım yaa..
ben hamileyim.mide bulantım çok oluyor.
ailem yok,kimsem yok(
evi taşımayı çok istiyorum.rutubet var bu kokuya tahammül edemiyorum.
ama eşim benim kadar taşınma işşini önemsemiyor -ki-bulamıyoruz bir ev (!)
temizlik yapmaya,yani cam silmek,tül asmak,koltuk kılıflarını çıkarıp-takmak gibi zor olanları korkuyorum.çünkü daha hamileliğimin ilk aylarındayım,korkuyorum
dert çok...
düşen bebeğin hakkında söylediklerin çok etkiledi beni...kaç yaşındasın ?
ben de kuaförüm,çalışmıyorum.
canım benim kıyamam sana seni okadar ii anlıyorum ki ben 4 yıllık evliliğimde 3 kere ev değiştirdim eşyalarım rezil oldu zaten ilk evim çok kötüydü eğer cıngarı koparmasaydım hala yaşıyoduk o evde erkekler için hiç problem değilki o evde tek biz yaşıyoruz sanki allah yardımcın olsun
aman hamileliğin ilk aylarında dikkat et yavruna bişey olmasın gerekirse ev taşıma işini biraz daha ertele yavrun için katlanıcan artık çünkü çok yorucu oluyo
ben 30 yaşındayım canım yaşlandım biraz
sen kaç yaşındasın
ona yaşlanmak denmez olgunlaşmak denir,tecrübe birikimi denir..
ben 23 yaşındayım.
bu evden taşınmazsam piskolog yolu bana kesin gözükür..
çok bunaldım bu evden.kokuyor.çok böcek oluyor.
1.kat.cam açamıyorum,içerisi gözüküyor..vs..vs..
taşınmam şart.tadilat işleri de var herşeyi erteleye erteleye bunalıma girdim.
yardımcı arıyorum bu işler için fakat ne çevremde bulabildim ne de buradan.
seçkin arkadaş şirketlere bak dedi fakat büyük işler için parsonel ayalıyorlardır herhalde.daha önce gerek olmamıştı bilmiyorum ben bu işleri !!!!
offff
canım yaşımla ilgili söylediklerin beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim
inşallah canım sana yardım edebilecek birilerini bulursun ailenden yardıma gelebilecek birileri yokmu yada çevrende temizlik için kadın alanlar varsa onlara bi söylesen belki bişey çıkar aynı memlekette olsaydık elimden geleni yapardım senin için tatlım
allah razı olsun :)
aslında eşimin 4 bekar 1 evli kız kardeşleri var yakınımda faka ben isterdimki ben demeden gelsinler.
midemin çok bulandığını biliyorlar,kahvaltı hazılamak bile işkence..
ama bunu bile bile kimse gelmedi yanıma ve çok zoruma gitti..açık açık gelin desem hepsi gelir ama ben gurur yapıyorum !
ben 3 yıllık evliyim.hemen hemen hergün bebek istiyoruz derlerdi.sen yap biz bakarız derlerdi.öyle değilmiş oldumu SEN katlanacakmışsın herşeyine;bunu öğrendim...
böyle sosyal olan bir akrabası var eşimin ben ona sordum bayan var mı bildiğin diye,varmış fakat kadın bacağını kırmış.hemde daha yeni..
acaba temizlik şirketleri ev temizliği için de personel gönderiyor mudur ?varsa fiyatları nedir ?
ah canım ya çok haklısın bende kimseden yardım istemem kendim halletmeye çalışırım ama onlarında gelmemesi ayıp olmuş malesef bebek konusundada kendi başına kalıyorsun kadınsan sen alıyorsun tüm sorumluluğu eşin bile yeterli olmuyo sıkma canını rabbim inşallah gönlüne göre verir ve herşey istediğin gibi olur
canım sen o temizlik şirketlerini netten bi araştır ben o şekilde evimi taşıtacak firmayı bulmuştum umarım sende bulursun
canım ben bugünlük kaçıyorum yarın burda olursan görüşürüz gene kendine ii bak
tamam canım..gel ama burası buluşma yerimiz olsun.allah a emanet ol.
slm kıslar ben bugun doktordaydım 2 cm acılma olmuş bende her ıhtımale karsı evı sıldım supurdum oyuzden bugun gıremedım nete canım sen netten bı ıkı fırma bul ara eve gonderırler personel muhakkak yaaa burda ıkı kadın gonderıyorlar kesın trabzonda da vardır kucuk bı yer deıgıl orası kızlar kramplarım var dua edın bana kolay dogum ıcın allah yardımcımız olsun allaha emanet olun dogum yaparsam uzun sure nete gıremem cunkı
canım madem eşinin zoruna gidiyo ozaman sende gurur yapma boşver çağırsın kardeşlerini yapsınlar aynı durumda sen olsan eminin koşa koşa giderdin evi bulabildinizmi tatlım
yok canım ev bulamadık.eşim diyorki biraz sabret belki ev alırız..bunu düşünerek avutuyorum şimdilik kendimi.
kardeşlerinin gelmesini kabul ettim.aslında gelirler hemde uf bile demeden seve seve ama ben demeden gelmedikleri için ben bukadar sıkıntı yaptım..yanlarında dedim çünkü,ev fena temizlik gerek,bebeğe bişi olur diye hiçbir iş yapmıyorum evde..
ben giderdim hemde onlara 'gel' dedirtmeden !
Tam bu konuyu arıyordum ki karşıma çıktı.
Düğünüme 9 kaldı kalmasına ama ben çk tuhaf duygular içindeyim.
İstanbul'dan İzmir'e gelin gidiyorum. Ailem ve eşimin ailesi İstanbul'da yaşıyorlar.
Ben ailemin tek çocuğu olarak onlara biraz fazla düşkünüm hele onlar bana benim olduğumdan daha fazla.
Zorlanacak mıyım, alışabilecek miyim, beni neler bekliyor bilmiyorum.
Heyecanlıyım. Karamsar değilim. Korkmuyorum ya da öyle sanıyorum.
Allahım ağız tadı versin. Sağlık versin. BÖYLE AYRILIKLAR VERSİN...
Tam bu konuyu arıyordum ki karşıma çıktı.
Düğünüme 9 kaldı kalmasına ama ben çk tuhaf duygular içindeyim.
İstanbul'dan İzmir'e gelin gidiyorum. Ailem ve eşimin ailesi İstanbul'da yaşıyorlar.
Ben ailemin tek çocuğu olarak onlara biraz fazla düşkünüm hele onlar bana benim olduğumdan daha fazla.
Zorlanacak mıyım, alışabilecek miyim, beni neler bekliyor bilmiyorum.
Heyecanlıyım. Karamsar değilim. Korkmuyorum ya da öyle sanıyorum.
Allahım ağız tadı versin. Sağlık versin. BÖYLE AYRILIKLAR VERSİN...
mrb canım sende benim durumumdasın anlaşılan bende 11 aylık evliyim eşimde bende samsunluyuz eşimin işi dolayısı ile izmir e geldim benim için çok zor oldu ilk zamanlar sıkıntıdan patlayacak gibiydim bütün düzenim bozuldu allahtan eşim çok yardımcı bol bol gezmelere götürdü beni arkadaşlarıyla tanıstırdı çok samimi olduğum bi arkadaşım yok henüz ama görüştüğümüz arkadaslar var en azından şimdi kursa falan gidiyorum biraz daha rahatım ama şu bi gerçekki insan canından kanından birilerini her zaman arıyor yanında
ahh canım allah hayırlı uğurlu etsin.bende 1 yıllık evliyim.adıyamandan istanbula gelin geldim.başta çok korkuyordum istanbuldan ve yalnızlıktan.ama buraya geldim öyle çok sevdimki istanbulu hatta aşık oldum istanbula gidesim yok.şark hizmetimiz olmasa keşkee...inşallah sende alışırsın eşinle çooook mutlu olursun:)....
Merhaba. Sen İzmir'de ne taraftasın? Biz Sasalı'da tuttuk ev.
Güzel bir yer beğendim. Gerçi İzmir'i komple beğendim.
Kendimi avutuyorum evimi, eşimi sevdiğimden dolayı özleme katlanabilirim gibi geliyor:)
benim evim çiğlide katlanılmicak bi durum yok zaten sende ilk zamanlar zorlanırsın ben tvde falan böle bişeyler görünce ağlamaya falan başlıyordum ama geçti zamanla zaten artık teknoloji var çok şükür sürekli telefonda konusuyoruz bazen msnde görüsüyoruz biz iki üç ayda bir gidiyoruz zaten sizinki daha da yakın canın sıkıldımı atlar gidersin nedir yani bi bilete bakarbu arada sasalı da çiğlide:)
Doğru söylüyorsun. 45 dakika uçakla
İlk zamanlar her ay 2 kere gelirim sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?