morhipo var.. baktın mı?pilates alet edevat herşey vararkadaşlar kapıda ödeme seçeneği olan spor ürünleri satan bir internet sitesi biliyor musunuz? kredi kartımda sorun var ya bankayla halledemiyoruz sorunu, kartım yenilenecek ama pilates seti falan almam lazım
hepsiburada da 100 tl ve üzeri gerekiyor, e alacaklarım 100 lira etmiyor. olmazsa mecburen sepete başka şeyler de koymam gerekecek.
bilsem böyle olacağını kitap siparişimi de hepsiburada dan verirdim püffff
Ise yaradığına sevindim. :) cok gecmis olsun tekrar.harikasın canım yaa.. tebrik ederim seni..
evet canım adaçayıyla gargara yapıyorum.çok daha iyyim ama kriz gibi geldi mi gitmiyor..neyse geçiyor ya şükür.. adaçayı evet duymuştum çok faydalı,hatırlattıgın için sagol canım günde 1 içmeli
Ise yaradığına sevindim. :) cok gecmis olsun tekrar.
Evet squatta 2. Gunü tamamladım ama bacaklar su an fena :)
teşekkür ederim canımm ,yarın ben de spor a geliyorummmmSquat şimdiden beni mahvetti :) 3. Gun 60 squat tamamlandı yarın dinlenme gunüm
Gerçi yarın da zumbaya gidicem. En azından squat yok
iyi gezmeler canımmmGunyadınnkızlarrr bugnde spor yalan bna. Ikız kardeslerım sınava gıryor snrada onları gezdırırız :) opuyprum sız sogukk pazar gununden :)
tebrikler canım..hergün spor yapıyor musun?Selam kızlar .
Bugün sporumu erken yaptım .
45 dakika bir kaç kalori daha fazla oldu bu kez çünkü 16 dereceye kadar çıktım Eki Görüntüle 1455693
175 boy 61 kiloyum canım :)teşekkür ederim canımm ,yarın ben de spor a geliyorummmmsenin boy kilo kaç canım?çok güzel spor yapıyorsun..tebrikler..
iyi gezmeler canımmm
tebrikler canım..hergün spor yapıyor musun?
tahmin ettim biliyor musun? :)) maşallah175 boy 61 kiloyum canım :)
:) teşekkürler senin kac acaba? Iste yaza kadar 3 kilo filan verip sıkılasmak istiyorum.tahmin ettim biliyor musun? :)) maşallah
günaydın kızlar
misafiri yolladım t25 in 1. günü
canım benim boyum 158 kilom 6olı rakamlar..en son 67 kiloydum.. nerden anladım biliyor musun zayıflar kilolulara göre sporda daha azimli oluyor veya bana öyle geliyor:) teşekkürler senin kac acaba? Iste yaza kadar 3 kilo filan verip sıkılasmak istiyorum.
:) bunu hic düşünmemiştim... Ama haklisin, Genelde belli bir kilonun altındakiler daha çok azmedebiliyor.canım benim boyum 158 kilom 6olı rakamlar..en son 67 kiloydum.. nerden anladım biliyor musun zayıflar kilolulara göre sporda daha azimli oluyor veya bana öyle geliyor
canım teşekkür ederimHastalığı'n nasıl oldusimsims
Iyi bakalım bizi azmettirirken kendin hastasin diye üzülmüştüm... Geçmesine sevindim. Adaçayı etkili olmuştur insallah?canım teşekkür ederimöksürük hafif kaldı ama artık bugün artık evden çıkıp kendimi yürüyüş parkuruna atmayı planlıyorum :)) sen bugün neler yapmayı planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?