Yaşam Boyu Spor :)

morhipo var.. baktın mı?pilates alet edevat herşey var marilyn monroe

Ise yaradığına sevindim. :) cok gecmis olsun tekrar.
Evet squatta 2. Gunü tamamladım ama bacaklar su an fena :)

Gunyadınnkızlarrr bugnde spor yalan bna. Ikız kardeslerım sınava gıryor snrada onları gezdırırız :) opuyprum sız sogukk pazar gununden :)

Ise yaradığına sevindim. :) cok gecmis olsun tekrar.
Evet squatta 2. Gunü tamamladım ama bacaklar su an fena :)

Squat şimdiden beni mahvetti :) 3. Gun 60 squat tamamlandı yarın dinlenme gunüm
Gerçi yarın da zumbaya gidicem. En azından squat yok
teşekkür ederim canımm ,yarın ben de spor a geliyorummmm senin boy kilo kaç canım?çok güzel spor yapıyorsun..tebrikler..

Gunyadınnkızlarrr bugnde spor yalan bna. Ikız kardeslerım sınava gıryor snrada onları gezdırırız :) opuyprum sız sogukk pazar gununden :)
iyi gezmeler canımmm

Selam kızlar .
Bugün sporumu erken yaptım .
45 dakika bir kaç kalori daha fazla oldu bu kez çünkü 16 dereceye kadar çıktım Eki Görüntüle 1455693
tebrikler canım..hergün spor yapıyor musun?

Her gün spor yapmıyorum canım.

Yorgun olduğum zamanlar yapamıyorum. Bugün ve dün evdeydim tüm gün on bin adim atmayınca kilo alicakmisim gibi geliyo o yüzden eliptik yaptım art arda

Bugün leslie 4 mil,100 mekik
(Bugün kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırdım sonra 2-3 saat ölüm-kalım savaşı verdim)

canım teşekkür ederim öksürük hafif kaldı ama artık bugün artık evden çıkıp kendimi yürüyüş parkuruna atmayı planlıyorum :)) sen bugün neler yapmayı planlıyorsun?
Iyi bakalım bizi azmettirirken kendin hastasin diye üzülmüştüm... Geçmesine sevindim. Adaçayı etkili olmuştur insallah?
Ben de bugun pilates yapcam. 70 tane ds squat im var. Yalnız birsey sormak istoyorum. Pilates sonrası yürüyüş ya da cardio yapmak gerekli mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…