Yaşam Boyu Spor :)

günaydınlar..

dün leslie 1 mile + t 25 total body circuit i yaptım.. en zor olanı bence bu.

günaydın kızlar
dün rahatsızdım yazamadım
bugun daha iyiyim
bakalım bugun t25 nasıl gececek

bugun ben de total body circuit yapacağım
bakalım yapabilecek miyim

t25 zero rest olarak pazarlandı ama sonuçta biz oradakiler kadar profesyonel değiliz, bir de kas zorlamasından çok kalp dayanmıyor, dolayısıyla ara vere vere yap canım. ben 2-3 kere veriyorum.

bir de eğer durumun müsaitse polar loop activity i almanı tavsiye ederim. boy kilonu giriyorsun sana koşma,zıplama yürüme ev işleri hareketleri için ne kadar kalori harcayacagın konusunda zaman dilimi veriyor. bir tane gösterge var ne kadar doldurdugunu gosterıyor (gunluk yapman gereken hareketler bütününü), adım sayar var. kalori ölçer var. bu kalori ölçer bazal metobolizmayı da içine katıyor. beni olumlu etkiledi acıkcası. t25 çok yoğun ama onu yapmam bile günlük yapacağım sporu bütününü kapsamıyormuş. ben de mesela dün leslie 1 mile i ekledim. ya da kalorimetresi var ya günlük yediklerimin kalorisini tutuyorum, daha fazlasını yakıp artıya geçmeye çalışıyorum. reklamını yaptım snaki ama ben yararlı buluyorum açıkcası sizinde yararlanmanızı isterim. ayrıca saati de gösterdiğinden (siyah aldım) bilekte çok şık duruyor.

applicationlar var adım sayar filan için ama tüm gün telefonu yanında cebınde tasıyamazsın (spor yaparken telefonun yanında olmaısndan nefret ediyorum) takıyorum bunu bileğime oh miss. :):)

baya güzelmiş,ben kendime ödül olarak alabilirim aslında ama önce haketmem lazım
ben de kalori sayıyorum,bu ara kilom yükselişte,demekki aldıklarım harcadıklarımdan daha çok
haftasonu misafir var diye tatlılar vs yedim,uzun zamandır yemiyordum,artık psikolojik olarak bile şekerin beni yaşlandırdığını düşünüyorum..sağlıklı genç ve dinç kalmamız için şeker ve undan uzak kalmak gerek
bu sabah 3 haşlama yumurta ,süt,peynir ve ceviz yedim..öğlen menümde meyve ve yoğurt var..akşama eşimle tanışma yıldönümümüz yemeği ben hazırlamak istiyorum bakalım
sağlıklı dinç güçlü fit günler :)))

kızlar callan bugun ne yaptıı
T25 total body circuit
quick callanetics stomach

tanyanın hareketleri biraz basit geldi ondan genel ritme uydum,yorulduğumda tanya gibi yaptım
ilk 10 dakikada hiç ter yoktu,son 5 dakikada ölüyorum sandım oradakiler gibi ahhh ahhh diye sesler cıkardım
çok güzeldi,terledim stresimi attım
callaneticsi hala tam yapamıyorum,karnım cok acıyor,çok ara veriyorum,bir gün olacak inşallah
yarın görüsürüz kızlaarrr

aa tebrik ederim canım, eşinde mi senin sektörden? Allah nice güzel yıllar nasip etsin.

aferin kuzuma :):)

herkese merhaba bugün az zamanda tez işler yaptım.. adet olamıyordum ilaçlarımı kullanmadıgım için doktora gittim ilaçlarımı yazdırdım,eczaneden aldım falan filan ama esas olay bunlardan önce sabah spor yaptım açık havada..50dk 262 kalori eskiye nazaran az oldu ama oldu nasıl özlemişim,nasıl iyi geldi yürürken bahar dallarının fotograflarını çektim..bayılıyorum bahar dallarına

çokkkk güzell

bayılırım karın kası agrısına..hele sabah yataktan kalkamayacak kadar agrır yaa..en çokta ona..
benim bildirimler yine delirdi, bildirim gelmiyor bana. bakmasam sayfaya göremiycem.
dün 50 dakika Zumba yaptım, bugün yine pilates
ben de seviyorum ağrıyı, iyi çalıştığını, doğru yaptığını gösterir

aynı dert bende de var canım..bana da bildirimler gelmiyor bazen..sanırım genel bir problem

aynı dert bende de var canım..bana da bildirimler gelmiyor bazen..sanırım genel bir problem
muhtemelen. bir de tabletten yazamıyorum. mesaj yazma yeri çıkmıyor. foto ekleyeceğim Kitaabını Al da Gel'e tabletle çektim ekleyemiyorum
neyse benim pilates saatim geliyor, gidip hazırlanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…