çok işime yaradı teşekkür ederim..hala da yarıyor..Iyi bakalım bizi azmettirirken kendin hastasin diye üzülmüştüm... Geçmesine sevindim. Adaçayı etkili olmuştur insallah?
Ben de bugun pilates yapcam. 70 tane ds squat im var. Yalnız birsey sormak istoyorum. Pilates sonrası yürüyüş ya da cardio yapmak gerekli mı?
günaydın canımmm..şimdi hem netten hem yotubedan t25 e bakıyordum..ama videoları nerden yüklediniz?hergün mü yapılıyor?üç aşamalı oldugunu ve 25dk oldugunu biliyorum..sen hangi aşamadasın ve ne kadar zamanda nasıl sonuçlar aldın?anlatırsan sevinirim :)Günaydın kızlar.
dün t25 cardio yapıldı. nete giremedim. :)
Gecen gun spor salonunda özel ders alan biriyke tanıştım o söyledi de, pilates gibi aktif olmayan sporlar için (ter vs bakımından aktif) sonrasında yürüyüş gibi egzersizler yapılması gerekiyor yağ yakıminin hızlanması için. Boyle söyledi. Bilemedim...çok işime yaradı teşekkür ederim..hala da yarıyor..gerekli degildir diye düşünüyorum,nerden duydun?
bilmiyorum ki.. ben 6 ay aletli pilates yaptım ama hoca hiç böyle birşey söylemedi.. sen gayet güzel yapıyorsun bence..Gecen gun spor salonunda özel ders alan biriyke tanıştım o söyledi de, pilates gibi aktif olmayan sporlar için (ter vs bakımından aktif) sonrasında yürüyüş gibi egzersizler yapılması gerekiyor yağ yakıminin hızlanması için. Boyle söyledi. Bilemedim...
günaydın canımmm..şimdi hem netten hem yotubedan t25 e bakıyordum..ama videoları nerden yüklediniz?hergün mü yapılıyor?üç aşamalı oldugunu ve 25dk oldugunu biliyorum..sen hangi aşamadasın ve ne kadar zamanda nasıl sonuçlar aldın?anlatırsan sevinirim :)
bana çok manalı gelmedi.Gecen gun spor salonunda özel ders alan biriyke tanıştım o söyledi de, pilates gibi aktif olmayan sporlar için (ter vs bakımından aktif) sonrasında yürüyüş gibi egzersizler yapılması gerekiyor yağ yakıminin hızlanması için. Boyle söyledi. Bilemedim...
Teşekkürler umarım ile yarıyordur.bilmiyorum ki.. ben 6 ay aletli pilates yaptım ama hoca hiç böyle birşey söylemedi.. sen gayet güzel yapıyorsun bence..
Ben de çok arada kaldığımdan sormak istedim.bana çok manalı gelmedi.
Pilates içinde streching haraketleri de olan bir spor, kas geliştiren değil güçlendiren bir spor dolayısıyla mantıken eğer cardio çalışılacaksa pilatesten önce çalışılmalı diye düşünüyorum, sonra değil.
ben pilatesim olduğu günler zumbayı önceden yapacağım. zumbanın olduğu günler mecburen pilatesi sonradan yapacağım da. benim bildiğim zaten ilk 25 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyorsunuz. bu yüzden yapılan sporların min. 35-40 dakika olması gerekiyor zaten.
bu konuyu bir araştıracağım. merak ettim.
selam canım. ben de selam sabah vermeden paldır küldür girdim mevzuya amaBen de çok arada kaldığımdan sormak istedim.
Selam marli :)
Bence de öncesinden çalışılmalı.
Onun mantığı var ama sonrasında?
Bilemiyorum...
Hoş, ucu ucuna derse yetişen biri olarak sonrasında bile yapsam saçma olmaz sanırım ısınma için vaktim yok çünkü...
Olsun :)selam canım. ben de selam sabah vermeden paldır küldür girdim mevzuya ama
yani zaten pilates ve cardiyoyu beraber çalışmayı öneriyorlar. ikisinin işlevi ve amacı farklı çünkü. biri kas geliştirip yağ yakıyor biri kasları uzatıp güçlendiriyor ama bilemedim.
Eylülde de reformer pilates istiyorum ama yaşadığım semtte yok galiba, sorun olacak.
Güzelmiş ama bunlar özel ders kıvamına girer diye düşünüyorum.hani aletli pilates diyorlar ya şöyle bişi : Eki Görüntüle 1458043
ondan işte, vücudu çok güçlendiriyor, oldukça değiştiriyor fiziği ama ben pilatese iyice hakim olup gitmek istiyorum
bunun bir de cadillac pilates olanı var:
Eki Görüntüle 1458044
evet özel hoca eşliğinde yapıyorsun. eğer maddi durumlar müsait olursa yapmak istiyorum. kısmetGüzelmiş ama bunlar özel ders kıvamına girer diye düşünüyorum.
Seansları da belli bir miktarda almak lazım, fiyatı da ona göre...
merhaba :) ben de birazdan 3 mil leslie yapacagımselamlar. . bugun de leslie 3 mile,80 mekik ve kalçaya yönelik hareketler yapıldı.
güçleniyorsun canım ne güzelPilates dersine gidiyorum bugun squat gunüm aynı zamanda. Bakalım neler olacak :)
Kas ağrılarım cok cok azaldı en cok buna seviniyorum
bayılırım karın kası agrısına..hele sabah yataktan kalkamayacak kadar agrır yaa..en çokta ona..selamlar herkese;
dün bildirim yapmaya gelmeyi unuttum sorry
dün pilates günümdü 50 dakika pilates yaptım
10 dakika da yürüyüş ama pilates çok ağırdı dün. bugün hala karın kaslarım yanıyor. güzelll
bugün de Zumba günüm. 50 dakika zumbam var.
.
yeni başladım mekik çekmeye.aslında niyetim 30 günlük mekik programı var ya onu uygulamakti ama düzenli yapamadim.bugün de oğlumun izin verdiği kadar çektim.geldi karnima oturdu anne deh deh diyor :)merhaba :) ben de birazdan 3 mil leslie yapacagımmekik, günlük olanlardan mı yapıyorsun?
hehehe instagramda öyle spor yapanların videoları..bebek kucakta bebek üstte..çok tatlıyeni başladım mekik çekmeye.aslında niyetim 30 günlük mekik programı var ya onu uygulamakti ama düzenli yapamadim.bugün de oğlumun izin verdiği kadar çektim.geldi karnima oturdu anne deh deh diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?