merhaba canımm :) aman dikkat et.. hasta oldun mu toparlanması çok zor oluyorMerhaba herkese...
Güzel bir perşembe olsun!
Dünden beri çok halsizim. Hasta olmak üzereyim sanırım.
Hiç spor yapmadım dün
Öyle evet simscim...merhaba canımm :) aman dikkat et.. hasta oldun mu toparlanması çok zor oluyorsporu kendini iyi hissedince nasıl olsa yaparsın
bu arada populer makyaj kemerini takmışsınMerhaba herkese...
Güzel bir perşembe olsun!
Dünden beri çok halsizim. Hasta olmak üzereyim sanırım.
Hiç spor yapmadım dün
hehe bazen bana da oluyor o bıkkınlık hissi..ben de bu aralar öyleyimm..tartıdaki kilon bugün bir anda fazla çıkmışsa hem de dikkat etmene ragmen o kilo ödemdir canım..için rahat olsun.. burda da sabah kar atıştırıyordu..şimdi sulu kar a çevirdi.. yaa öyle demee mart bi soguk bi sıcaktır ama baharın habercisidirÖyle evet simscim...
Ama bu dengesiz havalar beni mahvetti.
Dün kar atıştırdı İstanbul'da.
Çok da soğuktu. Mart ayını hiç sevmem zaten, hep soğuk ve bıktırıcı geçiyor...
Bu akşam pilatese gideceğim...
Bir de normal kilomdan 2 kilo fazla gösterdi sabah tartı, moralim bozuldu.
Yememe içmeme de dikkat ediyorum neden böyle oluyor bilemedim moral 0 bugün
hehe bazen bana da oluyor o bıkkınlık hissi..ben de bu aralar öyleyimm..tartıdaki kilon bugün bir anda fazla çıkmışsa hem de dikkat etmene ragmen o kilo ödemdir canım..için rahat olsun.. burda da sabah kar atıştırıyordu..şimdi sulu kar a çevirdi.. yaa öyle demee mart bi soguk bi sıcaktır ama baharın habercisidir
Evet makyaj değil aslında saç yazsaydı kendimi pantene reklamlarındaki kız gibi zannedecektimbu arada populer makyaj kemerini takmışsınyeni gördüm hemen baktım,saçların bi harika, tebrikler
belki bir reklam teklifi gelir,kimbilirEvet makyaj değil aslında saç yazsaydı kendimi pantene reklamlarındaki kız gibi zannedecektim
Çok teşekkürler simscim... O senin güzel görüşün... Saçlarıma karşı bir takıntım var maalesef küçüklükten kalma
3 yaşındayken saç kestirmeye götürünce ağlaya ağlaya bir hal oluyormuşum
Güzel bir yarışmaydı. Çok da çekişmeli geçti oylar
Son 2 senedir hiç birşey yapmıyorum aslında ama eski yaptıklarımı yazarım.belki bir reklam teklifi gelir,kimbilirbakım için yaptıgın özel şeyler varsa "bakımlı kadınlar" da paylaşırsan süper olur
ben bu yazıyı yeni gördümm :) canım ben herşeyden az yemeyi ögrenme aşamasındayım..az ve öz herşeyden.. bi tane topigim daha var diyet günlüklerinde.ilk sayfada linki varArtık bahar gelsin o zaman :)
Yaz çocuğuyum ben ya, duramıyorum hiç...
Kış kışlığını yaptı bu sene fazlasıyla.
Gerçekten yediklerime çok dikkat ediyorum.
Senin beslenmen nasıl?
Aslında burada egzersizlerimizi söylerken yemek listemizi de yazsak, çok daha faydalı olur gibi geliyor...
Aslında herşeyden yemeye çalışıyorum.ben bu yazıyı yeni gördümm :) canım ben herşeyden az yemeyi ögrenme aşamasındayım..az ve öz herşeyden.. bi tane topigim daha var diyet günlüklerinde.ilk sayfada linki varsen nasıl besleniyorsun peki?
harika tam benim sevdigimAslında herşeyden yemeye çalışıyorum.
Dün canım aniden tatlı istedi, ne zamandır yememiştim.
Tatlı aldım pastaneden.
3-4 kaşık yedim kaldırdım dolaba.
Sütlü bir tatlıydı.
Arada yapılan kaçamaklarla birlikte bünyenin spor ve sağlıklı beslenmeye adapte olduğunu düşünenlerdenim.
Ara öğünleri hiç atlamam, muhakkak meyve ve kahve gibi ara öğün yaparım.
Spordan önce de kuruyemiş ve süt gibi şeyler yiyorum.
Sevindim...harika tam benim sevdigimbence de böyle olmalı.. yıllarca 50li kilolarda ama yeme atakları yaşadım.. bir gün patlayana kadar yiyen ertesi gün aç dolaşarak yaşadım..evlenince temelli düzenim bozuldu..bu şekilde beslenerek 1 yıldır hiç yeme atagı yaşamadım.hiçbir şeye saldırmadım çünkü herşeyden yemege çalıştım..ekmegi,şekeri vs bırakıp diyet yapmaktansa(çünkü sonra gene ekmek ve şeker oluyor hayatımda)böylesi çok daha zor ama başaracagım
canım bak böyle bir yazı buldum..umarım işine yararSpordan sonra acıkmayı ne yapabilirim ona bir çözüm var mı sizde?
O nasıl bir açlıktır, aç kurt oluyorum resmen
aynı senin gibi düşünüyorum , teşekkür ederim canımmSevindim...
Kimse tamamen diyette yaşayamaz bana göre. Böyle bir hayat olamaz yani.
Sağlıklı yaşam derken, aslında zaaflarımıza da sürekli zincir vuruyoruz.
Bir yerde de bunlar patlak verebiliyor.
Başaracak olmana sevindim.
Diyet günlüğüne baktım güzel kilo vermişsin, azimli ve istikrarlı.
Harikasın!canım bak böyle bir yazı buldum..umarım işine yarar
Egzersiz öncesinde tercih edilebilecek besinler
Şeker içeriği düşük yulaf veya müsli ve yarım yağlı süt
3-4 adet kepekli bisküvi yanında light yoğurt
Meyve yanında yarım yağlı yoğurt
Meyveli süt yanında 2-3 adet ceviz içi veya badem
Meyveli yoğurt ve badem
Tam tahıl ekmek, light üçgen peynir ve light süt
Spor sonrasında ne yemeli, ne zaman yemeli?
Spor sonrasında ise karbonhidrattan zengin bir ana öğün veya atıştırmalık tüketmelisiniz. Bunun için önerilecekler arasında ana öğün olarak sandviç ve yanında taze sıkılmış meyve sularını önerebiliriz.
Spor sırasında vücudumuz kaslardaki glikojen depolarındaki glikozu (şeker) kullanır ve uzun süreli sporlardan sonra glikojen depolarını doldurmak gerekir. Bunun sebebi kas yapımızı korumak ve yenilemek ayrıca spor sonrasında uzun süreli aç kalmak vücutta ciddi kas yorgunluğuna sebebiyet verir.
Spordan sonra ilk 1 saat içerisinde mutlaka karbonhidrat içeren bir öğün yemelisiniz. Egzersizden 2-3 saat sonra sürecek olan açlık kaslarda depolanan glikojeni %50 oranında azaltıyor ve vücut için ciddi kas yorgunluğuna yol açıyor.
Karbonhidratlarla birlikte protein tüketin, proteinler egzersiz sırasında zarar gören kasların ve dokuların onarımına yardımcı olacaktır. Bu yüzden egzersiz sonrası beslenmenizde karbonhidrat ve proteinleri karıştırın. Bunlara örnek besinler olarak somon balığı ve peynirli kepekli makarna, sandviç ve taze sıkılmış meyve suyu, esmer pirin, sebze sotesi ve tavuk ızgara gibi seçeneklere yer verebilirsiniz.
ben kıvrımlı kadınları seviyorum vallaha. öyle başaşağı çevrilmiş vileda sopası gibi kadınlardan hoşlanmıyorum. memesi poposu, kalçası, baseni olan kadın seviyorum, kum saati misali
müsli.Spordan sonra acıkmayı ne yapabilirim ona bir çözüm var mı sizde?
O nasıl bir açlıktır, aç kurt oluyorum resmen
ben de sendenim canımben kıvrımlı kadınları seviyorum vallaha. öyle başaşağı çevrilmiş vileda sopası gibi kadınlardan hoşlanmıyorum. memesi poposu, kalçası, baseni olan kadın seviyorum, kum saati misali
zaten nickim ve avatarlarım da belli ediyordur.
şahsen önüme on tane A. Jolie koysalar bir tane Liv Tayler'a değişmem Jolie çirkin olduğundan değil benim güzellik anlayışım farklı olduğundan.
bir de Dükan diyetinden bahsetmişsiniz, ben beslenme şeklimi çok zor oturttuğumdan herhangi bir müdahale ile bozmak istemiyorum ama size kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?