Yaşam Boyu Spor :)

Gerçekten çok güzelll.Bende özledim dışarda yürümeyi ama çocukla olmuyor o yüzden leslie'ye devam.Bugünde 3 mil leslie yaptım ve 60 mekik çektim

semiciğimin önderliğinde t25ler artsın inşallah:))
Gerçekten çok güzelll.Bende özledim dışarda yürümeyi ama çocukla olmuyor o yüzden leslie'ye devam.Bugünde 3 mil leslie yaptım ve 60 mekik çektim
bluedream seni de bu başlıkta görmek cok güzel,hoşgeldin :))

Bravo sims :)
Harikasın...

BN bugün spor yapmadım bool uyuyup tembellik ettim ama yarın işlerim nedeniyle beni uzuuun bi yürüyüş bekliyor

Iyi akşamlar kızlar.
Simsims fotoğraflar harika canım. ..

Bugün benim plates günümdu. Ama hoca biraz hızli plates yaptırdı. Öldük Öldük ..
Bacaklarim dersten çıktıgımda hala titriyordu. Bakalım bu plates ne kadar etkileyecek

canım tabi güzel etkileyecektir pilates..vücudunu şekle sokar sen merak etme,yorulmaya,terlemeye devam et

Çok terlemiyorum yaaa.
Bugün biraz hızli yaptırdı nefes aldırmadı sma yine de terlemedim

Günaydın kızlar,

dün akşam 2. hafta speed 1.0 yapıldı. bu akşam cuma günü işim olduğundan double day i yapacağım, lower focus ve abs :):)

Ayrıca canlarım,

bir şey daha diyeceğim size, ben sağlık manyağı olduğumdan çıkan tüm diyet, sağlıklı beslenme kitaplarını alırım. DUKAN diyetini çok duymuşsunuzdur, babam için almıştım çok güzel sonuçlar aldı bu diyetle. Geçenlerde de kuzenim doğumdan sonra çok kilo almıştı dukan kitabının özetini istedi, verdim. çok güzel kilolar verdi. neyse konu bu değil. orada dukan amcamız diyorki, haftada 1 kere atak yapmanız selülitlerinizin azalmaasına yardımcı olacaktır diyor. bu yüzden ben perşembe günleri dukan yapmaya karar verdim. Sizde yapmak ister misiniz benimle? sadece 1 gün, full protein ağırlıklı besleneceksiniz. hergün olmadığından bütçeyide zorlamaz. yumurta peynir balık-tavuk-et seçim size kalmış.

ne dersiniz?

ben yaparım,ben de okumuştum dukanın kitabını
ama kahvaltıyı coktann yaptığım için yumurta,zeytin,peynir,ceviz fındık hepsini yemiş oldum
neyse günün geri kalanında yapayım,yalnız ben her şeyi yağlı yiyiyorum,bir de tatlandırıcı kullanmıyorum,biraz çakma dukan günü olur benimki

tatlandırıcıya benim de ihtiyacım olmuyor kullanmayağım. yağ derken canım? mesela tavuk yiyeceksen, derisini filan yememen gerekiyor. atıyorum kofte kızartacaksan bırak kendı yagı ıle kızarsın, sen yağ koyma bi güncük bebeğim:)

yağsız süt,yoğurt gibi bunları kullanmıyorum..akşama ya hamsi tava yapacağım ya da köy tavuğu alacağım,zaten ben yemeklerde çok az yağ kullanıyorum,bu da sorun olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…