- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
- 323
Gerçekten çok güzelll.Bende özledim dışarda yürümeyi ama çocukla olmuyor o yüzden leslie'ye devam.Bugünde 3 mil leslie yaptım ve 60 mekik çektimherkese merhababugün az zamanda tez işler yaptım.. adet olamıyordum ilaçlarımı kullanmadıgım için doktora gittim ilaçlarımı yazdırdım,eczaneden aldım falan filan ama esas olay bunlardan önce sabah spor yaptım açık havada..50dk 262 kalori eskiye nazaran az oldu ama oldu nasıl özlemişim,nasıl iyi geldi yürürken bahar dallarının fotograflarını çektim..bayılıyorum bahar dallarına
Eki Görüntüle 1459836
bluedream seni de bu başlıkta görmek cok güzel,hoşgeldin :))Gerçekten çok güzelll.Bende özledim dışarda yürümeyi ama çocukla olmuyor o yüzden leslie'ye devam.Bugünde 3 mil leslie yaptım ve 60 mekik çektim
teşekkürler canım havalar güzelleşsin sen de begeninle çıkarsın yürüyüşlere.. ben de bugün mekik çekmeyi planlıyorum bakalım..Gerçekten çok güzelll.Bende özledim dışarda yürümeyi ama çocukla olmuyor o yüzden leslie'ye devam.Bugünde 3 mil leslie yaptım ve 60 mekik çektim
Bravo sims :)herkese merhababugün az zamanda tez işler yaptım.. adet olamıyordum ilaçlarımı kullanmadıgım için doktora gittim ilaçlarımı yazdırdım,eczaneden aldım falan filan ama esas olay bunlardan önce sabah spor yaptım açık havada..50dk 262 kalori eskiye nazaran az oldu ama oldu nasıl özlemişim,nasıl iyi geldi yürürken bahar dallarının fotograflarını çektim..bayılıyorum bahar dallarına
Eki Görüntüle 1459836
50 dk pilates 10 dakika yürüyüş.bekliyoruz fotoları
teşekkür ederim canımmmBravo sims :)
Harikasın...
canım tabi güzel etkileyecektir pilates..vücudunu şekle sokar sen merak etme,yorulmaya,terlemeye devam etIyi akşamlar kızlar.
Simsims fotoğraflar harika canım. ..
Bugün benim plates günümdu. Ama hoca biraz hızli plates yaptırdı. Öldük Öldük ..
Bacaklarim dersten çıktıgımda hala titriyordu. Bakalım bu plates ne kadar etkileyecek
Merhaba callanın tavsiyesiyle geldim. Başlığı kaybetmemek için msj atayım hemen. =) Cuma günü bende T25 e başlıyorum.
semiciğimin önderliğinde t25ler artsın inşallah:))
bluedream seni de bu başlıkta görmek cok güzel,hoşgeldin :))
ben yaparım,ben de okumuştum dukanın kitabınıAyrıca canlarım,
bir şey daha diyeceğim size, ben sağlık manyağı olduğumdan çıkan tüm diyet, sağlıklı beslenme kitaplarını alırım. DUKAN diyetini çok duymuşsunuzdur, babam için almıştım çok güzel sonuçlar aldı bu diyetle. Geçenlerde de kuzenim doğumdan sonra çok kilo almıştı dukan kitabının özetini istedi, verdim. çok güzel kilolar verdi. neyse konu bu değil. orada dukan amcamız diyorki, haftada 1 kere atak yapmanız selülitlerinizin azalmaasına yardımcı olacaktır diyor. bu yüzden ben perşembe günleri dukan yapmaya karar verdim. Sizde yapmak ister misiniz benimle? sadece 1 gün, full protein ağırlıklı besleneceksiniz. hergün olmadığından bütçeyide zorlamaz. yumurta peynir balık-tavuk-et seçim size kalmış.
ne dersiniz?
ben yaparım,ben de okumuştum dukanın kitabını
ama kahvaltıyı coktann yaptığım için yumurta,zeytin,peynir,ceviz fındık hepsini yemiş oldum
neyse günün geri kalanında yapayım,yalnız ben her şeyi yağlı yiyiyorum,bir de tatlandırıcı kullanmıyorum,biraz çakma dukan günü olur benimki
yağsız süt,yoğurt gibi bunları kullanmıyorum..akşama ya hamsi tava yapacağım ya da köy tavuğu alacağım,zaten ben yemeklerde çok az yağ kullanıyorum,bu da sorun olmaz heraldetatlandırıcıya benim de ihtiyacım olmuyor kullanmayağım. yağ derken canım? mesela tavuk yiyeceksen, derisini filan yememen gerekiyor. atıyorum kofte kızartacaksan bırak kendı yagı ıle kızarsın, sen yağ koyma bi güncük bebeğim:)
yağsız süt,yoğurt gibi bunları kullanmıyorum..akşama ya hamsi tava yapacağım ya da köy tavuğu alacağım,zaten ben yemeklerde çok az yağ kullanıyorum,bu da sorun olmaz heralde
oo harikasın semicimGünaydın kızlar,
dün akşam 2. hafta speed 1.0 yapıldı. bu akşam cuma günü işim olduğundan double day i yapacağım, lower focus ve abs :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?