ben kıvrımlı kadınları seviyorum vallaha. öyle başaşağı çevrilmiş vileda sopası gibi kadınlardan hoşlanmıyorum. memesi poposu, kalçası, baseni olan kadın seviyorum, kum saati misali
zaten nickim ve avatarlarım da belli ediyordur.
şahsen önüme on tane A. Jolie koysalar bir tane Liv Tayler'a değişmem Jolie çirkin olduğundan değil benim güzellik anlayışım farklı olduğundan.
bir de Dükan diyetinden bahsetmişsiniz, ben beslenme şeklimi çok zor oturttuğumdan herhangi bir müdahale ile bozmak istemiyorum ama size kolay gelsin.
müsli.
hani verdiğim bir müsli tarifi vardı ya, spordan önce onu tüket işe yarıyor, acıkmıyorsun, istiyorsan içindeki yulaf, muz ve süt miktarını arttırabilirsin.
eğer tutmazsa spordan sonra bir avuç badem, süt ya da muz alabilirsin ya da yağsız yoğurt. istersen müsliyi spor sonrası da yiyebilirsin.
aslında bizim simsimsle çok benziyor beslenme şeklimiz, ben sadece kırmızı et de tüketiyorum onun aksine. şekeri vs kesmeyi çok denedim ama olmuyor, ben de hafta bir olmak şartıyla istediğim bir tatlıyı seçiyorum, genellikle çikolatalı bir tatlı oluyor ama onun dışında şeker içeren meyve hariç bir şey yemiyorum, haftalık tatlı hakkımda vazgeçmek şartıyla kahvenin yanında 5 gün (spor yaptığım günler) isteğime göre bir ya da iki adet bisküvi yeme hakkım var.Teşekkürler marli :)
Nasıl beslendiğini merak ettim?
hehe hem komik hem faydalı bir yazı olmuş ellerine yüregine saglık arkadaşımaslında bizim simsimsle çok benziyor beslenme şeklimiz, ben sadece kırmızı et de tüketiyorum onun aksine. şekeri vs kesmeyi çok denedim ama olmuyor, ben de hafta bir olmak şartıyla istediğim bir tatlıyı seçiyorum, genellikle çikolatalı bir tatlı oluyor ama onun dışında şeker içeren meyve hariç bir şey yemiyorum, haftalık tatlı hakkımda vazgeçmek şartıyla kahvenin yanında 5 gün (spor yaptığım günler) isteğime göre bir ya da iki adet bisküvi yeme hakkım var.
et-balık-süt-yumurta haftalık diyetimde mutlaka var, karbonhidratı ekmek, kepekli makarna ya da yulaf ezmesi olarak alıyorum, pilav çok sevmediğimden pek tüketmem.
ekmek sınırım yok. gün içinde istediğim kadar yiyorum zaten 4-5 ince dilimi geçmez ama makarna yeme şeklime göre sınırlıyorum.
bunun dışında spor ve beslenmeyle ilgili bu sürede öğrendiğim bazı şeyleri sizinle de paylaşayım:
unutmayın spor yaparken yediklerinizi fazladan yemeniz gerekiyor, özellikle proteini. beyninizin şekere de ihtiyacı vardır, şeker beyninin yakıtıdır, o yüzden özellikle spor yaparken meyve yiyin, o popüler diyetlerdeki şeker yemeyin uyarısını boş verin. toz/küp şeker vs atın hayatınızdan ama tatlı meyveleri günde 1 porsiyon yiyin.(düzeltme: tabii bir sağlık sorununuz yoksa, doktorunuza sorun mutlaka)
spor yaparken yağ tüketin, çünkü söylenenin aksine spor yaparken yağ tüketmek zorundasınız, yağ hücresi yakmak için. vücudunuz kıtlık alarmı verir yoksa.
özellikle havuç yiyorsanız içindeki e vitaminin açığa çıkması için üzerine bir tatlı kaşığı z.yağı gezdirin. yağ yararlıdır. margarin yemeyin ama spor yaparken proteine ihtiyacınız olduğundan tereyağ tüketmeye özen gösterin. yapacağınız sebzeli omletin içine koyacağınız ince bir tabaka tereyağı sizi öldürmez ama fayda sağlar, eğer vejetaryenseniz elbet tüketmeyin ama onun dışında kilo alırım korkusuyla almazlık etmeyin. ölçülü olmak kaydıyla yemenizde sakınca yok, sadece yediğiniz tereyağ olduğundan emin olun, patates değil (evet ne yazık ki tereyağ diye patates püresi satan çok)
protein spor yaparken mutlaka tüketin. çünkü spor yaparken kaslarımızda minör yırtıklar meydana geliyor, hissettiğimiz o kas ağrılarının sebebi bu. protein aldığımızda bu yırtıklar kendini onarıyor ve kas kütlemiz büyüyor. yani kas yapmak için protein yemeye ihtiyacımız var.
bir de burayı okuyan ve "ay ben kaslı vücut sevmiyorum" diyenler varsa. merak etmeyin haftada 3 kere kaldırdığınız 5 kiloluk dumbellle, çektiğiniz 100 mekikle, yaptığınız 100 squatla, yaptığınız 1 saatlik yürüyüşle haltercilere dönmezsiniz.
vücut geliştirme bambaşka bir spordur ve o gördüğünüz kas kütleleri uzun çalışmalar sonucu oluyor ve inanın sandığınız kadar kolay değil, adamlar içine beton dökülmüş kamyon tekeri çekiyorlar boyunlarıyla misalen.
o yüzden poponuzu kaldırıp günde 1 saat yürürseniz sadece fit bir fiziğiniz olur, geç yaşlanırsınız, selülitleriniz azalır, kilo verirsiniz ve kilonuzu korursunuz.
ben 7 aydır spor yapıyorum ve kilo vermeye yeni başladım, karnımın alt tarafında ancak elimle bastırırsam sertliği hissedebiliyorum. 7 ay- haftada 5 gün. yani cidden sanıldığı kadar kolay değil.
sen ziyaretçi eğer buradaysan bahaneleri bir kenara bırak ve su sişelerini doldurup kol çalış inan bana kollarındaki hafif bir şişkinlik o sarkıklardan daha güzel duracaktır.
biraz uzun oldu ama paylaşayım dedim, sıkıntıdan bayılanlar hastane masraflarını gönderebilir :)
olur arada öylee.. metabolizman hızlanır.. karbonhidrat diyeti verirler ya hani 1 gün sırf karbonhidrat ye diye..sen de öyle yaptın farz etoffff yukarıdakileri yazdım ama bu sabah bir yemek yemişim ki aklınız durur
malum İzmirliyim sabah gevrek boyoz krizim tuttu. ikisinden de birer tane yedim, üzerinize afiyethala midem şiş o derece. neyse Allahtan akşama Zumba var da ikamesi olur.
vallaha artık olan oldu zaten, afiyetle mideye indirdim, kederlenmek onları eritmeyecekolur arada öylee.. metabolizman hızlanır.. karbonhidrat diyeti verirler ya hani 1 gün sırf karbonhidrat ye diye..sen de öyle yaptın farz etya benim de oryantal var ama gitmek istemiyorum.2 ders öndelerdi zaten 2 derste kaçırdım artı hiç yetenegim yok boşu boşuna para verdim zaten bu4. dersim olucak bir ay böylece bitti..ne yapayım?başka bir kursa mı gitsem? (maymun iştahlı ben )
o nasıl birşey? bilmem ki.. pilates degil,aerobik falan olabilir hala var mı ki? :)) yoga olabilir,zumba olabilir :)) başka grup sporlar ne var??vallaha artık olan oldu zaten, afiyetle mideye indirdim, kederlenmek onları eritmeyecek
ben de zumbada geç gittim sınıfa, hepsi benden ilerdeydi, birkaç ay sabretmen gerekiyor sınıfın seviyesini yakalamak için. evde de oryantale devam edebilirsin, gelişmeni hızlandırır.
ha istemiyorsan başka bir sınıfa kaydol. ne yapmayı seversin en çok spor olarak? bak benim ablam pole dance yapıyor çok da memnun
o nasıl birşey? bilmem ki.. pilates degil,aerobik falan olabilir hala var mı ki? :)) yoga olabilir,zumba olabilir :)) başka grup sporlar ne var??
bildiğin direk dansı değil miiçerik yaş uyarısı veriyor ama sanırım videonun içinde pole dance kelimesi geçtiği için çünkü erotik bir video değil, en azından Rihanna'nın klipleri daha erotik. ayağındaki ayakkabılar özellikle pole dance için tasarlanan ayakkabılardan böylece direğe tutunmayı kolaylaştırıyor. kas geliştiren bir spor ablamın fiziği birkaç ayda taş gibi oldu vallaha, poposu falan sımsıkı oldu.
var aerobik, bizim salonda var en azından. ben Zumbadan vazgeçmem zaten, yoga inanılmaz bir spor seneye haftada bir gün olsun pilatese ek olarak düşünüyorum.
vallaha başka da gelmedi benim aklıma da.
smoothi tavsiye ederimSpordan sonra acıkmayı ne yapabilirim ona bir çözüm var mı sizde?
O nasıl bir açlıktır, aç kurt oluyorum resmen
evet direk dansı ama tabii bu versiyonu için seksi bir vücuttan çok fit ve güçlü bir vücut lazım. çok kısa sürede inanılmaz değişimler yaratıyor. ha ben de yapacak kadar esnek değilim, o ayrı.bildiğin direk dansı değil mi
bunu yapmak için çok esnek olmak lazım,o da bende yok
Az evvel özel mesajda da simsle konuştuk beslenme programını.aslında bizim simsimsle çok benziyor beslenme şeklimiz, ben sadece kırmızı et de tüketiyorum onun aksine. şekeri vs kesmeyi çok denedim ama olmuyor, ben de hafta bir olmak şartıyla istediğim bir tatlıyı seçiyorum, genellikle çikolatalı bir tatlı oluyor ama onun dışında şeker içeren meyve hariç bir şey yemiyorum, haftalık tatlı hakkımda vazgeçmek şartıyla kahvenin yanında 5 gün (spor yaptığım günler) isteğime göre bir ya da iki adet bisküvi yeme hakkım var.
et-balık-süt-yumurta haftalık diyetimde mutlaka var, karbonhidratı ekmek, kepekli makarna ya da yulaf ezmesi olarak alıyorum, pilav çok sevmediğimden pek tüketmem.
ekmek sınırım yok. gün içinde istediğim kadar yiyorum zaten 4-5 ince dilimi geçmez ama makarna yeme şeklime göre sınırlıyorum.
bunun dışında spor ve beslenmeyle ilgili bu sürede öğrendiğim bazı şeyleri sizinle de paylaşayım:
unutmayın spor yaparken yediklerinizi fazladan yemeniz gerekiyor, özellikle proteini. beyninizin şekere de ihtiyacı vardır, şeker beyninin yakıtıdır, o yüzden özellikle spor yaparken meyve yiyin, o popüler diyetlerdeki şeker yemeyin uyarısını boş verin. toz/küp şeker vs atın hayatınızdan ama tatlı meyveleri günde 1 porsiyon yiyin.(düzeltme: tabii bir sağlık sorununuz yoksa, doktorunuza sorun mutlaka)
spor yaparken yağ tüketin, çünkü söylenenin aksine spor yaparken yağ tüketmek zorundasınız, yağ hücresi yakmak için. vücudunuz kıtlık alarmı verir yoksa.
özellikle havuç yiyorsanız içindeki e vitaminin açığa çıkması için üzerine bir tatlı kaşığı z.yağı gezdirin. yağ yararlıdır. margarin yemeyin ama spor yaparken proteine ihtiyacınız olduğundan tereyağ tüketmeye özen gösterin. yapacağınız sebzeli omletin içine koyacağınız ince bir tabaka tereyağı sizi öldürmez ama fayda sağlar, eğer vejetaryenseniz elbet tüketmeyin ama onun dışında kilo alırım korkusuyla almazlık etmeyin. ölçülü olmak kaydıyla yemenizde sakınca yok, sadece yediğiniz tereyağ olduğundan emin olun, patates değil (evet ne yazık ki tereyağ diye patates püresi satan çok)
protein spor yaparken mutlaka tüketin. çünkü spor yaparken kaslarımızda minör yırtıklar meydana geliyor, hissettiğimiz o kas ağrılarının sebebi bu. protein aldığımızda bu yırtıklar kendini onarıyor ve kas kütlemiz büyüyor. yani kas yapmak için protein yemeye ihtiyacımız var.
bir de burayı okuyan ve "ay ben kaslı vücut sevmiyorum" diyenler varsa. merak etmeyin haftada 3 kere kaldırdığınız 5 kiloluk dumbellle, çektiğiniz 100 mekikle, yaptığınız 100 squatla, yaptığınız 1 saatlik yürüyüşle haltercilere dönmezsiniz.
vücut geliştirme bambaşka bir spordur ve o gördüğünüz kas kütleleri uzun çalışmalar sonucu oluyor ve inanın sandığınız kadar kolay değil, adamlar içine beton dökülmüş kamyon tekeri çekiyorlar boyunlarıyla misalen.
o yüzden poponuzu kaldırıp günde 1 saat yürürseniz sadece fit bir fiziğiniz olur, geç yaşlanırsınız, selülitleriniz azalır, kilo verirsiniz ve kilonuzu korursunuz.
ben 7 aydır spor yapıyorum ve kilo vermeye yeni başladım, karnımın alt tarafında ancak elimle bastırırsam sertliği hissedebiliyorum. 7 ay- haftada 5 gün. yani cidden sanıldığı kadar kolay değil.
sen ziyaretçi eğer buradaysan bahaneleri bir kenara bırak ve su sişelerini doldurup kol çalış inan bana kollarındaki hafif bir şişkinlik o sarkıklardan daha güzel duracaktır.
biraz uzun oldu ama paylaşayım dedim, sıkıntıdan bayılanlar hastane masraflarını gönderebilir :)
ben tavukçuyum vallaha, ama köy tavuğu, diğerleri antibiyotik bombası.Az evvel özel mesajda da simsle konuştuk beslenme programını.
Onunla da seninle benzer beslenme biçimimiz.
Güzel yazmışsın teşekkür ederiz.
Ben de yaşım gençken, sağlık sorunum yokken herşeyden yemek ve kendimi ve nefsimi idare etmek zorunda hissediyorum kendimi.
Meyve ve sebzelerin hiçbirini ayırt etmem, eskiden kereviz yemezdim. Onu da yoğurtlu salatası olunca yiyebiliyorum artık, demek ki alışkanlıklar kırılabiliyor. :)
Et ile beslenmeyi ben de çok seviyorum, et benim için vazgeçilmez birşey. Özellikle kırmızı ete hiç dayanamam.
Ben de tavukta şnitzel versiyonunu seviyorum. Gerçi tavuktan da güzel yemekler oluyor.ben tavukçuyum vallaha, ama köy tavuğu, diğerleri antibiyotik bombası.
bir tek pırasa yemem ben bir de baklayı çiğ yerim, pişmişini ağzıma sürmem onun dışında her sebzeden tadını beğenmesem de yemeye çalışıyorum.
29 yaşındayım ve son birkaç aydır gerçekten cildim daha düzgün, daha parlak. yaşlanma evremi resmen tersine çevirdi beslenme ve spor düzenim.
spora bu kadar düşkün olacağımı hiç sanmazdım ama mesele doğru sporları bulmaktaymış
Hoşbuldum canım :) öbür topiğe gelmeyecek misin artık, ben kendi başıma öbür topiğede yazıyorum :)semiciğimin önderliğinde t25ler artsın inşallah:))
bluedream seni de bu başlıkta görmek cok güzel,hoşgeldin :))
muhteşemmişiçerik yaş uyarısı veriyor ama sanırım videonun içinde pole dance kelimesi geçtiği için çünkü erotik bir video değil, en azından Rihanna'nın klipleri daha erotik. ayağındaki ayakkabılar özellikle pole dance için tasarlanan ayakkabılardan böylece direğe tutunmayı kolaylaştırıyor. kas geliştiren bir spor ablamın fiziği birkaç ayda taş gibi oldu vallaha, poposu falan sımsıkı oldu.
var aerobik, bizim salonda var en azından. ben Zumbadan vazgeçmem zaten, yoga inanılmaz bir spor seneye haftada bir gün olsun pilatese ek olarak düşünüyorum.
vallaha başka da gelmedi benim aklıma da.
ayakkabısız da yapıyorlar tabii ama dikkat edersen platform kısmı bizim giydiğimiz platformlardan daha farklı. bana da ablam söyledi direkte sabit kalmayı falan kolaylaştırıyormuş.muhteşemmişşimdi araştırmaya başlıyorum Ankarada nerde var diye..ama totomu kaldırabilir miyim caba? ayakkabıları da seksilik için giyiyorlar sanıyordum.sen öyle deyince başka türlü izledim
agzım açık kaldı vallaha hem kızın fizigi hem hareketlerin estetigi hem de seksiligiayakkabısız da yapıyorlar tabii ama dikkat edersen platform kısmı bizim giydiğimiz platformlardan daha farklı. bana da ablam söyledi direkte sabit kalmayı falan kolaylaştırıyormuş.
ablamın grubunda kilolu kadınlar da varmış, yapabiliyorlar diyor. ben de kendim için sormuştum çünkü emin olamayıp. zaten ders öncesi sonrası streching egzersizleri falan oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?