Yaşam Boyu Spor :)

marilyn monroe buldum bi çok yer derste 1500 kalori yakılıyormuş yaklaşık ve dersler tek veya 2-3 kişilik oluyormuş.tabi bu yüzden fiyatları azıcık fazla..bi de şort giymek şartmış boru tenle temas etsin diye..

agzım açık kaldı vallaha hem kızın fizigi hem hareketlerin estetigi hem de seksiligi
.
evet inanılmaz seksi bir dans üstelik de kondisyon olarak süperler. karın kasları, bacak kasları falan nasıl kasılıyor direğin etrafında dönerken, hani öyle olacağını bilsem telefon direğinin etrafında bile dönerim
hayat tarzı farkı işte kızlar.

ben ekmek yemem mesela. hiç çezbetmiyor, ama dürüm kebap yerim, ramazanda pide yerim çaya kahveye hayatta şeker atmam.
pideyi ben de severim ama ekmek benim olmazsa olmazlarımdandır, hele peynirle. bir öğünü peynir ekmekle geçirebilirim. hani kebap falan benim özel gün yemeğimdir. severim ama ayda yıl bir yersem, ağır gelir yoksa.

evet evet, zaten sporcu sutyeni voleybolcu şortlarıyla yapıyorlar, ama bir konuda uyarayım oraya yazmazlar çünkü vücudun çürük içinde kalır. direğe çarpıyorsun bir de bütün vücudunu kol ya da bacakla taşıdığın için ağırlık morarması oluyor. bil ona göre kayıt yaptır.
ama geri dönüşü inanılmaz. ben İzmirde güzel bir yer buldum ama bana çok uzak başka bir yer bulursam ben düşünüyorum göze alırım morluk vs ama sen razı mısın kolunun, belinin, bacağının morarmasına ona karar ver, önümüz yaz.

benim kollarım çok güçsüz zaten ve çabuk sakatlanıyor.. tamam canım ben gidip bi konuşur,bilgi alırım.. teşekkürler

Bugün 1 saat 10 dk yürüyüş,20 mekik,20 squat yapıldı. Yarın dan itibaren yürüyüşe başlamayı planlıyorum çünkü keyif aldığım egzersizi yapmak istiyorum isteksizce yapılan spor hiç enerjik hissettirmiyor

Beslenmemede iyi olsaydı keşke
çok şikayet ediyorsun canım yaa dikkat edince o da oluyor..ne konuşmuştuk affet şu üç gün için kendini ve yarın nasıl beslenecegini planla..ben seni motive etmeye çalıştıkça sen hala aynı yerde kalıyorsun..benim moralim bozuluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…