.agzım açık kaldı vallaha hem kızın fizigi hem hareketlerin estetigi hem de seksiligi
pideyi ben de severim ama ekmek benim olmazsa olmazlarımdandır, hele peynirle. bir öğünü peynir ekmekle geçirebilirim. hani kebap falan benim özel gün yemeğimdir. severim ama ayda yıl bir yersem, ağır gelir yoksa.hayat tarzı farkı işte kızlar.
ben ekmek yemem mesela. hiç çezbetmiyor, ama dürüm kebap yerim, ramazanda pide yerimçaya kahveye hayatta şeker atmam.
evet evet, zaten sporcu sutyeni voleybolcu şortlarıyla yapıyorlar, ama bir konuda uyarayım oraya yazmazlar çünkü vücudun çürük içinde kalır. direğe çarpıyorsun bir de bütün vücudunu kol ya da bacakla taşıdığın için ağırlık morarması oluyor. bil ona göre kayıt yaptır.marilyn monroe buldum bi çok yer derste 1500 kalori yakılıyormuş yaklaşık ve dersler tek veya 2-3 kişilik oluyormuş.tabi bu yüzden fiyatları azıcık fazla..bi de şort giymek şartmış boru tenle temas etsin diye..
benim kollarım çok güçsüz zaten ve çabuk sakatlanıyor.. tamam canım ben gidip bi konuşur,bilgi alırım.. teşekkürlerevet evet, zaten sporcu sutyeni voleybolcu şortlarıyla yapıyorlar, ama bir konuda uyarayım oraya yazmazlar çünkü vücudun çürük içinde kalır. direğe çarpıyorsun bir de bütün vücudunu kol ya da bacakla taşıdığın için ağırlık morarması oluyor. bil ona göre kayıt yaptır.
ama geri dönüşü inanılmaz. ben İzmirde güzel bir yer buldum ama bana çok uzak başka bir yer bulursam ben düşünüyorum göze alırım morluk vs ama sen razı mısın kolunun, belinin, bacağının morarmasına ona karar ver, önümüz yaz.
benim kollarım çok güçsüz zaten ve çabuk sakatlanıyor.. tamam canım ben gidip bi konuşur,bilgi alırım.. teşekkürler
şaka gibiiiiiiibu da ablamın idolü :)
rica ederim, şekerim.
gel canım hoşgeldinspor yapalım bende buralardayım ve varım hergun olmasada haftada 5 +6 gün spor sart:)
afiyet olsun
Bugünkü hedefim 50 dakika pilates +70 squat.
Spordan önceki yemeğim kepek ekmekli peynirli sandviç.
Birazdan ben kaçar
inanılmaz bir şey değil mi? insanın hakkaten yapası geliyor, nasıl güçlü ve muhteşem bir fiziği var, nasıl bir performansı varşaka gibiiiiiiibir öncekine muhteşem dediysem buna ne demeliyim
keyifli gözüküyorinanılmaz bir şey değil mi? insanın hakkaten yapası geliyor, nasıl güçlü ve muhteşem bir fiziği var, nasıl bir performansı var
bak bu da Zumba feat Oryantal
Zumba oryantal çok keyifli gerçektenkeyifli gözüküyor
haydi iyi sporlar..Zumba oryantal çok keyifli gerçekten
birazdan dersim var, ben gideyim artık
eeee bu topicler de bizim evimiz, birbirimizin de ev arkadaşı sayılırız.haydi iyi sporlar..ya sanki ev arkadaşımsınız da sizi yolcu ediyorum gibi geldi
gayet iyi canımmBugün 1 saat 10 dk yürüyüş,20 mekik,20 squat yapıldı.Yarın dan itibaren yürüyüşe başlamayı planlıyorum çünkü keyif aldığım egzersizi yapmak istiyorum isteksizce yapılan spor hiç enerjik hissettirmiyor
Beslenmemede iyi olsaydı keşkegayet iyi canımm
çok şikayet ediyorsun canım yaaBeslenmemede iyi olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?