Tamam kızmıcam artık kendime olan oldu bir kere bundan sonra mutlu,sağlıklı olmak için güzel beslenicem iyiki varsın[QUOTE="simsims, post: 40045306, member: hissetmesi k şikayet ediyorolmaanım yaadikkat edince o da oluyor..ne konuşmuştuk affet şu üç gün için kendini ve yarın nasıl beslenecegini planla..ben seni motive etmeye çalıştıkça sen hala aynı yerde kalıyorsun..benim moralim bozuluyor..
Senden de bildirimler alalım hadi Sims :)gayet iyi canımm
bugün spor yokSenden de bildirimler alalım hadi Sims :)
Bu arada pilates 70 squat yaptım.
neden spor yapmalıyız
neden spor yapmalıyız
kızlar selam :) ben bu konuda sizden farklı düşşünüyorum sanırım..başkalarının vücudu sadece onları ilgilendir..spor yapıp yapmamakta.. fit olmak için birçok neden ve güzel örnek var.. ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda da degil.. beni fit bir vücutlar motive eder ama selülitli zayıf vücutlar degil..insanların olumsuzluklarına bakıp motive olmayı dogru bulmuyorum kızlar.. makyajsız ünlüler vs gibi resimler içinde fikrim aynı tabi..spor yapmayı tartıdaki eksilerle ilişkilendirenlere duyrulur :)
alıntı yaptığın mesajı beğenen biri olarak günah çıkartayım. bu şekilde bir fiziğim olmasını istemediğim için beğendim fotoları ama sen de dediğinde çok haklısın.kızlar selam :) ben bu konuda sizden farklı düşşünüyorum sanırım..başkalarının vücudu sadece onları ilgilendir..spor yapıp yapmamakta.. fit olmak için birçok neden ve güzel örnek var.. ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda da degil.. beni fit bir vücutlar motive eder ama selülitli zayıf vücutlar degil..insanların olumsuzluklarına bakıp motive olmayı dogru bulmuyorum kızlar.. makyajsız ünlüler vs gibi resimler içinde fikrim aynı tabi..
harikaymışşşalıntı yaptığın mesajı beğenen biri olarak günah çıkartayım. bu şekilde bir fiziğim olmasını istemediğim için beğendim fotoları ama sen de dediğinde çok haklısın.
belki de kötü fizikli kadınlarla motive olmaktan çok fit vücutlu kadınları örnek alsak daha doğru olacak.
örneğin ben bu ablanın poposuna da fiziğine de hastayım
Jen Selter kendisi. yeni bir instagram ve twitter fenomeni, hayatı spor salonunda geçiyor. poposu dünya çapında ünlü zatenharikaymışşşkim bu abla?
hemen ekliyorum o zaman :)Jen Selter kendisi. yeni bir instagram ve twitter fenomeni, hayatı spor salonunda geçiyor. poposu dünya çapında ünlü zaten
ya bu toto gerçekmi?Jen Selter kendisi. yeni bir instagram ve twitter fenomeni, hayatı spor salonunda geçiyor. poposu dünya çapında ünlü zaten
evet gerçek. gerçi bazıları bir çeşit rahatsızlığı olduğunu söylüyor ama hatunun çalışma ritüelleri var youtubeda falanya bu toto gerçekmi?
acayip zor hareketler..hele bi tane o zıplama ne ya..hem zıplıyo hem geri zıplıyo düşmedenevet gerçek. gerçi bazıları bir çeşit rahatsızlığı olduğunu söylüyor ama hatunun çalışma ritüelleri var youtubeda falan
mesela birisi bu, böyle çalışan birinin poposu zaten taş gibi olur, hastalığı olsun olmasın.
Edit: hay ben böyle işi... videoya da ne biçim müzik yapmışlar, ayıp ya :/ fark etmemişim.
ben yapsam o hareketi var ya bütün spor salonunu dağıtırım, öyle de sakarımdır.acayip zor hareketler..hele bi tane o zıplama ne ya..hem zıplıyo hem geri zıplıyo düşmeden
ben bu hanımları eleştiriyorum çünkü böyle rol modeller yüzünden günde 500 kcal beslenen anoreksik kız çocukları gittikçe artıyor,anoreksinin sonu %10 ölümkızlar selam :) ben bu konuda sizden farklı düşşünüyorum sanırım..başkalarının vücudu sadece onları ilgilendir..spor yapıp yapmamakta.. fit olmak için birçok neden ve güzel örnek var.. ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda da degil.. beni fit bir vücutlar motive eder ama selülitli zayıf vücutlar degil..insanların olumsuzluklarına bakıp motive olmayı dogru bulmuyorum kızlar.. makyajsız ünlüler vs gibi resimler içinde fikrim aynı tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?