Yaşam Boyu Spor :)

[QUOTE="simsims, post: 40045306, member: hissetmesi k şikayet ediyorolmaanım yaa dikkat edince o da oluyor..ne konuşmuştuk affet şu üç gün için kendini ve yarın nasıl beslenecegini planla..ben seni motive etmeye çalıştıkça sen hala aynı yerde kalıyorsun..benim moralim bozuluyor.. [/QUOTE]
Tamam kızmıcam artık kendime olan oldu bir kere bundan sonra mutlu,sağlıklı olmak için güzel beslenicem iyiki varsın beni çok motive ediyorsun kendimi mutlu hissetmemi sağlıyorsun çook teşekkürler canımmm

Tamam kızmıcam artık kendime olan oldu bir kere bundan sonra mutlu,sağlıklı olmak için güzel beslenicem iyiki varsın beni çok motive ediyorsun kendimi mutlu hissetmemi sağlıyorsun çook teşekkürler canımmm[/QUOTE]
hah şöyle yaa, ohh iyi ki sen de varsın canım

günaydın kızlar
kızım uyur uyumaz sporlarımı yapacağım

neden spor yapmalıyız

spor yapmayı tartıdaki eksilerle ilişkilendirenlere duyrulur :)
kızlar selam :) ben bu konuda sizden farklı düşşünüyorum sanırım..başkalarının vücudu sadece onları ilgilendir..spor yapıp yapmamakta.. fit olmak için birçok neden ve güzel örnek var.. ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda da degil.. beni fit bir vücutlar motive eder ama selülitli zayıf vücutlar degil..insanların olumsuzluklarına bakıp motive olmayı dogru bulmuyorum kızlar.. makyajsız ünlüler vs gibi resimler içinde fikrim aynı tabi..

Son düzenleme:
alıntı yaptığın mesajı beğenen biri olarak günah çıkartayım. bu şekilde bir fiziğim olmasını istemediğim için beğendim fotoları ama sen de dediğinde çok haklısın.
belki de kötü fizikli kadınlarla motive olmaktan çok fit vücutlu kadınları örnek alsak daha doğru olacak.

örneğin ben bu ablanın poposuna da fiziğine de hastayım

harikaymışşş kim bu abla?

ya bu toto gerçekmi?
evet gerçek. gerçi bazıları bir çeşit rahatsızlığı olduğunu söylüyor ama hatunun çalışma ritüelleri var youtubeda falan
mesela birisi bu, böyle çalışan birinin poposu zaten taş gibi olur, hastalığı olsun olmasın.
Edit: hay ben böyle işi... videoya da ne biçim müzik yapmışlar, ayıp ya :/ fark etmemişim.

acayip zor hareketler..hele bi tane o zıplama ne ya..hem zıplıyo hem geri zıplıyo düşmeden

ben bu hanımları eleştiriyorum çünkü böyle rol modeller yüzünden günde 500 kcal beslenen anoreksik kız çocukları gittikçe artıyor,anoreksinin sonu %10 ölüm
ama haklısın,böyle bir paylaşımda bulunmamalıydım,belki o kişileri üzüyordur bu paylaşımlar
uyardığın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…