Yaşam Boyu Spor :)

tatlım benim mesaj çok farklıydı. bir cok kadın kılo veremedim diye motivasyon kaybediyor. halbuki fitleşiyor, kasları artıyor belki. sonrada bırakyıorlar sporu. spor yapmak kilo vermekten ibaret değil demek istiyorum kısacası

Selam kızlar..
Marilyn o paylaştığın son videodaki kadının tipi çok güzel.
Yalnız topik aşmış kendini.
Leslie ile başladık ne sporlar ne sporlar.
Ben izlerken yoruluyorum.

otur otur, yarın yaparsın, bugün dinlenme günün olsun :)
olsun di mi? bu hafta 1 kez spor yaptım..ama bugün psikolojik olarak yoruldum..yarın eşimi de kandırıp çıksak açık havada yürüyüşe ne güzel olurdu..gerçi yarın ankara kar yagışlı gösteriyor..

heeee çıkar enişteyi de kardan enişte olsun bu hafta mazeretin vardı, hastaydın.
pazar o da müsait olmazsa pazartesi başlarsın. hiç olmadı squat yap, için rahatlasın

MErhabbaaa Spor yapıyorum totom çok yuvarlak oldu fark var basladıfgım gune gore ki daha bi ay felan olduu
ama onun dışında ölçüm yapmadım bılmıyorum bugun de LEslie y le 3 mile yürüdüm 30 dk kadar plates skınıy jeans yaptım 5 dk da zumbaa

evet canlar işte squatın faydaları:

30 günlük squat programının 1. ve 18. günü

aynı programdan 1 aylık fark:

sizi totolara boğdum ama hafta sonu spor yapmak ve oturmak arasında seçim yapmakta zorlanabileceğinizi tıpkı benim olduğum gibi düşündüm

hehe iyi yapmışsın totolara bogmakla çünkü az sonra 3 mil leslie yapıyorum..ah bir de gögsüme taktıgım nabız ölçeri bulabilsem :) sen ne zaman başlıyor ve ne yapıyorsun?

hehe iyi yapmışsın totolara bogmakla çünkü az sonra 3 mil leslie yapıyorum..ah bir de gögsüme taktıgım nabız ölçeri bulabilsem :) sen ne zaman başlıyor ve ne yapıyorsun?
benim bugün boş günüm aslında ama şu 30 days squat programına başlayayım diyorum. başlayıp yarım bırakmıştım. bir de pilates çemberiyle iç bacak çalışırım sanırım.
bu arada squat yapanlar elinize hafif bir ağırlık alıp yaparsanız daha etkili sonuçlar alırsınız, haberiniz olsun.

o programı paylaşır mısın?hergün nasıl?ben dizimden biraz korkuyorum..bir zaman bi program yapmıştım ondan beni egilip kalktıkça arada agrıyor..

bilmeyenler için squatı anlatayım.
dizleriniz ayak parmaklarınız geçmeyecek çökerken, peki marilyn o nasıl olacak dediğinizi duyar gibiyim, sırtınızı dik tutup, poponuzu geriye çıkaracaksınız. sırtınız (I) böyle değil, resimdeki gibi (\) duracak, yani dik bir açıyla eğileceksiniz. eğer sırtnızı (I) tutup eğilmeye çalışırsanız yükünüzü belinize verirsiniz ama işin sırrı popo kaslarınızı kullanmakta, o yüzden başınız, boynunuz, sırtınız poponuz \ şeklinde duracak.
çeşitli squat türleri var:
Narrow Squat:

Basic Squat:

Sumo Squat:

bunlar başlıca çeşitleri,
bir de bunların sidekick versiyonları var, mesela:

ama bunlar daha advenced yani ileri düzey hareketlerdir, o yüzden sidekick versiyonlara takılmayın .squat yaparken iki elinize en az yarımşar kilo ağırlık almayı unutmayın, dumbell yoksa yarım litrelik olsun su şişesi kullanabilirsiniz. ağırlık vücudunuzun daha kolay şekillenmesine yardım olur. fotolarda kadınların duruş şekillerine dikkat edip uygularsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. GMelan'ın squat hakkında her şey diye bir topici var, o topiğe de bir göz atabilirsiniz isterseniz ya da ben bildiğim kadarıyla size yardımcı olabilirim.

Ben o dedigin programa başladım 6. Günumdeyim ama üst bacaklarım fena durumda. Ben boyle yapıyorum squati

Ben o dedigin programa başladım 6. Günumdeyim ama üst bacaklarım fena durumda. Ben boyle yapıyorum squati

evet zaten gösterim en doğru bu videoda. bana da hocam göstermişti, sırtımı düzgün tutamıyordum ben de. bacakalr bir süre sonra alışıyormuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…