- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
kızlar selam :) ben bu konuda sizden farklı düşşünüyorum sanırım..başkalarının vücudu sadece onları ilgilendir..spor yapıp yapmamakta.. fit olmak için birçok neden ve güzel örnek var.. ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda da degil.. beni fit bir vücutlar motive eder ama selülitli zayıf vücutlar degil..insanların olumsuzluklarına bakıp motive olmayı dogru bulmuyorum kızlar.. makyajsız ünlüler vs gibi resimler içinde fikrim aynı tabi..
seni bilmem ama benimkini tembellik kazandı bugün…sen ne yaptın??bugun spor adına bos gunüm ama 75 squat yapmam lazım bir taraftan da :) bakalım tembelliğim mı galip gelecek yoksa azmim mı
ben hala oturuyorum50 dakika pilates
10 dakika yürüyüş
tamamdır.
yarın ve pazar off günler ama belki hafife kalça falan çalışırım
otur otur, yarın yaparsın, bugün dinlenme günün olsun :)ben hala oturuyorum
olsun di mi? bu hafta 1 kez spor yaptım..ama bugün psikolojik olarak yoruldum..yarın eşimi de kandırıp çıksak açık havada yürüyüşe ne güzel olurdu..gerçi yarın ankara kar yagışlı gösteriyor..otur otur, yarın yaparsın, bugün dinlenme günün olsun :)
heeee çıkar enişteyi de kardan enişte olsunolsun di mi? bu hafta 1 kez spor yaptım..ama bugün psikolojik olarak yoruldum..yarın eşimi de kandırıp çıksak açık havada yürüyüşe ne güzel olurdu..gerçi yarın ankara kar yagışlı gösteriyor..
hehe iyi yapmışsın totolara bogmakla çünkü az sonra 3 mil leslie yapıyorum..ah bir de gögsüme taktıgım nabız ölçeri bulabilsem :) sen ne zaman başlıyor ve ne yapıyorsun?evet canlar işte squatın faydaları:
30 günlük squat programının 1. ve 18. günü
aynı programdan 1 aylık fark:
sizi totolara boğdum ama hafta sonu spor yapmak ve oturmak arasında seçim yapmakta zorlanabileceğinizi tıpkı benim olduğum gibidüşündüm
benim bugün boş günüm aslında ama şu 30 days squat programına başlayayım diyorum. başlayıp yarım bırakmıştım. bir de pilates çemberiyle iç bacak çalışırım sanırım.hehe iyi yapmışsın totolara bogmakla çünkü az sonra 3 mil leslie yapıyorum..ah bir de gögsüme taktıgım nabız ölçeri bulabilsem :) sen ne zaman başlıyor ve ne yapıyorsun?
o programı paylaşır mısın?hergün nasıl?ben dizimden biraz korkuyorum..bir zaman bi program yapmıştım ondan beni egilip kalktıkça arada agrıyor..benim bugün boş günüm aslında ama şu 30 days squat programına başlayayım diyorum. başlayıp yarım bırakmıştım. bir de pilates çemberiyle iç bacak çalışırım sanırım.
bu arada squat yapanlar elinize hafif bir ağırlık alıp yaparsanız daha etkili sonuçlar alırsınız, haberiniz olsun.
süpersinSelamlar! Dunu bos gunüm ilan ettim. Ama bugun coştum 50 dakika zumba 50 dakika pilates 30 squat yaptım
Su an bomba gibiyim.
Ben o dedigin programa başladım 6. Günumdeyim ama üst bacaklarım fena durumda. Ben boyle yapıyorum squatibenim bugün boş günüm aslında ama şu 30 days squat programına başlayayım diyorum. başlayıp yarım bırakmıştım. bir de pilates çemberiyle iç bacak çalışırım sanırım.
bu arada squat yapanlar elinize hafif bir ağırlık alıp yaparsanız daha etkili sonuçlar alırsınız, haberiniz olsun.
Zumba üstüne pilates bomba gibi oluyor öneririm. :) teşekkürler merli :)süpersin
Ben o dedigin programa başladım 6. Günumdeyim ama üst bacaklarım fena durumda. Ben boyle yapıyorum squati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?