Yaşam Boyu Spor :)

Marilyn , fotolar senin sanırım. Harika sonuç almışsın. Tebrikler

Ben de senin sandım marilyn
düşün herkes seni gözünde nası taş gibi hatun hayal etmiş.

Selamlar! Dunu bos gunüm ilan ettim. Ama bugun coştum 50 dakika zumba 50 dakika pilates 30 squat yaptım
Su an bomba gibiyim.
merhaba canımm her zaman ki gibi harikasın,tebrikler..güzel örnek oluyorsunuz bana
Ben o dedigin programa başladım 6. Günumdeyim ama üst bacaklarım fena durumda. Ben boyle yapıyorum squati
teşekkürler video için..ben de başladım bakalım :))

Zumba üstüne pilates bomba gibi oluyor öneririm. :) teşekkürler merli :)
zumba üstüne pilates,yemek üstüne tatlı gibi :))

ay öyle popom olsa daha ne isterim benimki kocaman vallahi, tek iyi yönü dışarı çıkık olması
bugün Squat Challenge'ın ilk günüydü, 50 squat yaptım
marilyncim ben de bugün 50 yaptım.gel beraber yapalım bu programıbu arada benim toto da dışa çıkık

50 squat i peşpeşe mi yapıyorsunuz yaaa .
Ben 10 tane anca yapabildim

50 squat i peşpeşe mi yapıyorsunuz yaaa .
Ben 10 tane anca yapabildim
ben arka arkaya elime birer kiloluk ağırlık alarak yapıyorum. sadece bir iki saniye dinlenme payı veriyorum o kadar
zaten cardio hareketlerini mümkün olduğunca dinlenmeden yapmalısın ki kaslarda minör yırtıklar oluşsun, protein aldıkça yeni ve daha büyük kas gruplarına dönüşsün
ama çok yoruluyorsan 25 25 böl istersen

Ben de baslicam şu squata ama ben asıl gögusleriminn sarkması hic istemiyorum
Bunun için de sanırım şinav çekmek gerek

yok hayır benim değil netten buldum

Benim deseydin burası coşardı kk ca :)

Teşekkürler sims :)
Yürüyüşe gitmene sevindim. Squatci olduk hepimiz.
Ben 6. Günümdeyim
Ama bugun 30 yapabildim bu bacak ağrıları beni öldürecek

Ben de baslicam şu squata ama ben asıl gögusleriminn sarkması hic istemiyorum
Bunun için de sanırım şinav çekmek gerek
göğüs kol egzersizleri çalışman lazım, göğüs için.
ben de çalışıyorum. chestfly en etkilisi.
varsa bir banch, yatak odalarına koyulan şu uzun ayak minderlerinden olur, ya da büyük pilates topu o da yoksa bir duvara yastıkları daya 3-4 yastık, sırtın yerden en az 60 derecelik açıyla kalksın eline iki şişe ya da dumbell al, dirseklerin hafif bükülü şekilde indir ve kaldır.
yere uzan dumbell elindeyken parmak boğumların karşıyı gösterecek şekilde (dumbell'lerin yuvarlak kısmı birbirine değecek) kollarını dirseklerin hafifçe bükük şekilde aç ve kapa. dikkat etmen gereken şey ellerinin tam göğüs hizanda durması yukarıda.
eğer varsa bir pilates bandın ellerini arkaya dolandır, bir yumruğun bel çukurunda bir yumruğun tam kafanın arkasında lastik sırtın boyunca dümdüz uzanacak. alttaki elin sabit kalacak üstteki elini önce başının tam üzerinden çek, sonra kol değiştir.
şınav ve plank da etkili yöntemler.

Sağol canım yaa tek tek yazmışsın
Plates topum yok
Ama dambil var hiç istemiyorum goguslerimin sarkmasini. Kilo vermeye başladım en büyük endişem bu

Sağol canım yaa tek tek yazmışsın
Plates topum yok
Ama dambil var hiç istemiyorum goguslerimin sarkmasini. Kilo vermeye başladım en büyük endişem bu
bak pilates de duruşu düzelttiği için göğüs sarkmasını önler. aklında bulunsun. istersen bir pilates topu edin. ben önümüzdeki ay bir tane alacağım mesela. listeme ekledim.

bak pilates de duruşu düzelttiği için göğüs sarkmasını önler. aklında bulunsun. istersen bir pilates topu edin. ben önümüzdeki ay bir tane alacağım mesela. listeme ekledim.
Haklısın
Tamam ben de.alayim o zaman
Sok markete gelicekmis plates topu bi araştırayim.
Şınav çekmiyor ya en fazla 3 tane tam şinav cekiyorum

Haklısın
Tamam ben de.alayim o zaman
Sok markete gelicekmis plates topu bi araştırayim.
Şınav çekmiyor ya en fazla 3 tane tam şinav cekiyorum
pilates topunda daha rahat çekiyorsun. Ebru Şallının videolarında falan var. o zamana kadar da ellerin omuzlarının hizasında duvara daya, ayaklarını vücudun \ olacak şekilde eğil. sonra şınav çek. bu yöntem daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…