Yok taytli olabilir tabii. Ben çekmeye useniyorum kendimi.vallaha taytlı fotomu çektim, toparlarsa koyarım taytlı olan öncesi sonrası fotoları neden olmasın, tayt sonuçta
Olabilir aslında. Haftalık halinde bile çeksek 4 haftadaki degisimi gözleriz :)kızlar sizi okudukça aklıma bir fikir geldi..öncesi sonrası mı yapsak yarın foto çekip??bu bizi motive eder ne dersiniz?bir ay sonra paylaşırız fotoları?
bence aylık sonuç daha gözle gözükür..haftalıga henüz cesaret edemem benOlabilir aslında. Haftalık halinde bile çeksek 4 haftadaki degisimi gözleriz :)
mesaj alttaYok taytli olabilir tabii. Ben çekmeye useniyorum kendimi.
yapalım bunu, ben çektim fotomu, 1 ay sonra eklerimkızlar sizi okudukça aklıma bir fikir geldi..öncesi sonrası mı yapsak yarın foto çekip??bu bizi motive eder ne dersiniz?bir ay sonra paylaşırız fotoları?
hayyal var mısın ?Yok taytli olabilir tabii. Ben çekmeye useniyorum kendimi.
küsme küsmeee sen özel davetlimsin..sana özelden soracaktım :) madem burdan sorayım katılır mısın?Bana hiç varmısın yokmusun demiyorsun simsims Aşkolsun küstüm
Senin olduğun her yerde düşünmeden varımküsme küsmeee sen özel davetlimsin..sana özelden soracaktım :) madem burdan sorayım katılır mısın?
canım benimSenin olduğun her yerde düşünmeden varım
bence aylık sonuç daha gözle gözükür..haftalıga henüz cesaret edemem ben
Tamam yarn çekerim ben de. Değişim başlasın :)hayyal var mısın ?
merhaba canımm :)) süpersin sabahtan işini bitirdinGünaydınlar :)
Bugun Güneş'i gordum ciktim acık havada tempolu yuruyuse bildirimleri de bilimsel atayım hemen :)
gayet iyi canımmBugün
100 mekik
22 dk yürüyüş
25 dk pilates yaptım
(Daha fazla yapmaya niyetim vardı ama 2-3 saatlik uykuyla ayakta olduğumdan canım istemedi)
ben de eve yeni geldim biraz oturup sonra 3 mil + 55 squat yapacagım..marilyncim totolar bu yüzden büyümüyo mu?hadi küçültelim şu çıkık totolarıay 55 squat yapıcam inşallah daha kaldıramadım totomu
küçültelim şu çıkık totoları
futbol mu?hangi takımlar?yapıcam yapıcam maç izliyorum, bitsin yapacağım squatımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?