ah canım benimmm mapustan çıkınca ilk iş bekliyoruz seniYok cnm yapmadim
Duydum ama nasil yapilir nekadar yapilir hiiic bilmiyorum okuyorum sayfalari neler kacirmisim burda yahu!
Ben size eslik ederim
Hem resimle hemde motivasyonla sizdende bunu gorcemi biliyorum.
Haydii bakalim niyet ettim diyet etmeye.
harikasın canım.. sogukta açık havada spor daha fazla kalori yaktırıyorSoğuk havaya aldırmadan yürüyüşümü yaptım
merhaba canım hoşgeldin:)) "ee ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana" diyorum sanaKızlar merhaba bayıldım muhabbetlerinize bayadır sessiz sessiz kuytuda takip ediyorum sizi:)spor egzersiz bilginize hayran kaldımmm.
Tanışalım mı?Belki şu garibana da bir yol gösterirsiniz
29 yaşındayım kamuda bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum 11 yıllık beraberliğimin son 3 yılı evli olarak geçmekteefazla kilolarımdan ve sigara bağımlılığımdan kurtulamaya çalışıyorum kurtulmayı becerebilirsem bir bebiş istiyorum.102.6 ile başladım geçen yıl al ver vs 85 kg indim nihayet.Boyum 1.73.ilkokuldan lise sonuna kadar lisanslı voleybolcuydum kas yogunluğum fazla imiş üniden bu yana hatta evlendikten sonrası ağırlıklı olmak üzere çooook hareketsiz bir yaşamın içerisindeim.Küçük bir ilçedeyim spor salonu lüxüm olmadığından evi bilimum spor malzemesiyle doldurdum.Her hafta çılgın planlar yapıp sonrası hüsran.nerden nasıl başlayacağımı kestiremiyorum spora.Engin bilgilerinize ihtiyacım var evdeki malzemelerim
Koşu bandı
Eliptik bsiklet
Trambolin
Revoflex,Twister,dambıl,ip
Pilates seti(büyük top küçük top lastik çember herbişeyi var:)
Var var var da ben hangisinden ne zaman nasıl yapacağımı bilemiyorum.ha bi de videolar(leslie,slim in 6 ,jillian vs) ve mekik squat vs gibi şeylerde var benim yerimde olsanız nasıl bir program yapardınız:)Yaardımlarınza ihtiyacım var.
süperbugün yapılanlar:
50 dakika Zumba
50 dakika Pilates
10 dakika yürüyüş
akşama da 60 adet squat yapılacak inşallah
Öyle mi?ah canım benimmm mapustan çıkınca ilk iş bekliyoruz seni
harikasın canım.. sogukta açık havada spor daha fazla kalori yaktırıyor
merhaba canım hoşgeldin:)) "ee ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana" diyorum sanaaslında çogumuzun derdi aynı..evlilikle beraber hareketsiz bir yaşam..her türlü olanaga ragmen sporsuz yaşam..aynı ben :) işte bu topigi açma nedenim bunu degiştirmek.. ilk hafta 15dk leslie ile 1 mil haftanın üç günü olarak başaldım.sen de kendine ilk hafta için seni yormayacak bir hedef koy..sonra yavaş yavaş arttır :) umarım bebegine kavuşurusun..
süpercanım ben squat ı bırakıyorum.çünkü dizlerim agrıyor..yanlış birşey yapmaktan korkuyorum..bir de videonun sonunda yere çömeldiginde ayak tabanların yere basmalı diyor ya..senin basıyor mu?benim basmıyor
sen nerdeydin bakem bütün gün?süpercanım ben squat ı bırakıyorum.çünkü dizlerim agrıyor..yanlış birşey yapmaktan korkuyorum..bir de videonun sonunda yere çömeldiginde ayak tabanların yere basmalı diyor ya..senin basıyor mu?benim basmıyor
eveet :))Öyle mi?
eve gelince spor yaptım,sonra uyuyakalmışım..şimdi uyandımsen nerdeydin bakem bütün gün?
ay ben bugün çok yorgunum yatmadan yaparsam yaparım bilemedim, ama ben de diz ağrısı olmuyor ve ayaklarım yere tam basıyor, poponu geri çıkarıyor musun yaparken, dizine o kadar yük biniyorsa muhtemelen yanlış yapıyorsundur, ağrı varsa bence de yapma
merhaba canım hoşgeldin.. selülit bu kadar kolay geçseydi keşkearkadslar merhabaa. Program dedıgınız Şu 50 Squatla başlayıp snra 5 er 5er artırdıgımız degıl mı ???
Ben Leslieden sonra squatımıda yapıyorum bı ay bıttı başlayalı totom yuvarlar ve daha dik duruyooo Amaaaa sanırım vucut ve beslenmemın dengesızlıgıyle alakalı selülitlerim aynı duruyoo napcamı bılmıyorum dun farkı gormek için banyoda iyice inceledim kendımı sonrada oturdum agladımmm(( yaa sizleri okudukca motivem artıyo sonucda daha sadece bi ay oldu di mii devam etmelıyım
selam canım hoşgeldinSelamlar bugun ugrayamadim. Bildirim yapıyorum 50 dakika zumba.
devamm edıyorumm ilk ay bıttı ölçü alsam mı ya korkuyorum degsıklık yoksa dıyeee :)merhaba canım hoşgeldin.. selülit bu kadar kolay geçseydi keşkedevam et spor yapmaya
korkma al bence..şimdi birşey olmadıysa bile bir ay sonra olurdevamm edıyorumm ilk ay bıttı ölçü alsam mı ya korkuyorum degsıklık yoksa dıyeee :)
aldım elime mezureyı fark varsa hemen yazcamkorkma al bence..şimdi birşey olmadıysa bile bir ay sonra olur
gögüsden ve tam göbek üstünden 2 cm azalmış diğerleri aynıaldım elime mezureyı fark varsa hemen yazcam(
önümüzdeki ay daha iyi olur..gögüsden ve tam göbek üstünden 2 cm azalmış diğerleri aynı
:) bazı günler daha zor oluyorbugün 3 mil leslie yaptım ama yapmış olmak için sırf..sonuçta yaptım ya içim rahat
Eki Görüntüle 1466598
beslenmem hiç düzenli degıl yanı sunu yemem dıyecegm rejım lıstem yok ama asitli içmem Kahve cok içerim annem ne yemek yaparsa onu yıyorum dikkat edıp kendımı nasıl tutcam bılmıyorumönümüzdeki ay daha iyi olur..hangi sporları yapıyorsun?ve nasıl besleniyorsun?boy kilo kaç canım?
Günaydın sims sonuçların gayet iyi bence aynen devam.bugün 3 mil leslie yaptım ama yapmış olmak için sırf..sonuçta yaptım ya içim rahat
Eki Görüntüle 1466598
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?