Yaşam Boyu Spor :)

Yok cnm yapmadim
Duydum ama nasil yapilir nekadar yapilir hiiic bilmiyorum okuyorum sayfalari neler kacirmisim burda yahu!
Ben size eslik ederim
Hem resimle hemde motivasyonla sizdende bunu gorcemi biliyorum.
Haydii bakalim niyet ettim diyet etmeye.
ah canım benimmm mapustan çıkınca ilk iş bekliyoruz seni

Soğuk havaya aldırmadan yürüyüşümü yaptım
harikasın canım.. sogukta açık havada spor daha fazla kalori yaktırıyor

merhaba canım hoşgeldin:)) "ee ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana" diyorum sana aslında çogumuzun derdi aynı..evlilikle beraber hareketsiz bir yaşam..her türlü olanaga ragmen sporsuz yaşam..aynı ben :) işte bu topigi açma nedenim bunu degiştirmek.. ilk hafta 15dk leslie ile 1 mil haftanın üç günü olarak başaldım.sen de kendine ilk hafta için seni yormayacak bir hedef koy..sonra yavaş yavaş arttır :) umarım bebegine kavuşurusun..

bugün yapılanlar:
50 dakika Zumba
50 dakika Pilates
10 dakika yürüyüş
akşama da 60 adet squat yapılacak inşallah
süper canım ben squat ı bırakıyorum.çünkü dizlerim agrıyor..yanlış birşey yapmaktan korkuyorum..bir de videonun sonunda yere çömeldiginde ayak tabanların yere basmalı diyor ya..senin basıyor mu?benim basmıyor

Öyle mi?

sen nerdeydin bakem bütün gün?
ay ben bugün çok yorgunum yatmadan yaparsam yaparım bilemedim, ama ben de diz ağrısı olmuyor ve ayaklarım yere tam basıyor, poponu geri çıkarıyor musun yaparken, dizine o kadar yük biniyorsa muhtemelen yanlış yapıyorsundur, ağrı varsa bence de yapma

BN biUOTE="marilyn monroe, post: 40114052, member: 658148"]sen nerdeydin bakem bütün gün?
ay ben bugün çok yorgunum yatmadan yaparsam yaparım bilemedim, ama ben de diz ağrısı olmuyor ve ayaklarım yere tam basıyor, poponu geri çıkarıyor musun yaparken, dizine o kadar yük biniyorsa muhtemelen yanlış yapıyorsundur, ağrı varsa bence de yapma
[/QUOTE]
Bn bi ara yaptım ama bana baldırlarım şişti odungibi oldu

Ben de dün 10 tane yaptım sağ dizimde ağrı oldu kızlar. Bıraktım ne yazık ki. Korktum yanlış bişey yapmaktan

eveet :))
eve gelince spor yaptım,sonra uyuyakalmışım..şimdi uyandım

merhaba canım hoşgeldin.. selülit bu kadar kolay geçseydi keşke devam et spor yapmaya

Son düzenleme:
boy 1,68 Kilo 62,7 Leslie ile 3 mile fast yapıyorum mutlaka arkasına ekledıgım seyler degısıyo ama bazen plates bazen zumba . selülit sorrunum var ve de yaz a dugunum

önümüzdeki ay daha iyi olur.. hangi sporları yapıyorsun?ve nasıl besleniyorsun?boy kilo kaç canım?
beslenmem hiç düzenli degıl yanı sunu yemem dıyecegm rejım lıstem yok ama asitli içmem Kahve cok içerim annem ne yemek yaparsa onu yıyorum dikkat edıp kendımı nasıl tutcam bılmıyorum
messela aksama kadar kendımı tuttum baklava yemıyım dıye sonra kuru pasta yedım bugun spor yapmıycaktım suclu hıssettım kendımı bi 30dk yapıp yeşil çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…