Yaşam Boyu Spor :)

fatmacım sen spor salonunda mı çalışıyorsun nasıl yapıyorsun leslie 1 mil ve diger arkadaşları yaa helal olsun(biliyorum memur oldugunu )
canım benim ofis arkadaşım acayip aşık, odada ben varken telefonla konuşmuyor öğle arası ben odada değilsem o odada konuşuyor, yok ben odadaysam kaçıyo benden gizli saklı konuşmaya biyerlere gidio ve abartısız 1 saat konuşuyo öğle arasında dolayısıyla oda boştu bugün, bu bünyede bunu fırsat bildi gelmeyeydi daha 50 yana bacak açma yapacaktım ama olmadı

hehe aşık olmanın ofis arkadaşına faydaları sen de fırsatları kaçırmıyorsun harikasın ben olsam kös kös otururdum mesela

hehe aşık olmanın ofis arkadaşına faydaları sen de fırsatları kaçırmıyorsun harikasın ben olsam kös kös otururdum mesela
aşk güzel şey,güzel şey aşkherkese faydası var,kelebek etkisi
eve gidince çok üşeniyorum yaaa sırf onun yüzünden öğle aramı değerlendirmeye çalışıyorum. teşekkür ederimmm

olan var olmayan var kızlar şikayet etmeyinnn ühü ühü aglarım bak

fatmacım sen spor salonunda mı çalışıyorsun nasıl yapıyorsun leslie 1 mil ve diger arkadaşları yaa helal olsun(biliyorum memur oldugunu )[/QUOTE]
Simsis komiksin ya güldürdün beni allahtaa seni güldürsün

kızlar tchibo da bu hafta spor malzemelri ve kıyafetleri satılıyor..eger ihtiyacınız varsa bir bakın derim
benim aldıklarım:
1)kırmızı ve pembe renkli yagmurluk
2)2 adet ayak ve el bilekleri için 500gr agırlık
3) hem gece dışarda spor yaparken reflektör hem bisiklet kullanırken pantolunun zincire takılmasını engellemek için cırt cırtlı bant
4)3 adet egzersiz lastigi(1 adet ayakları çalıştırmak için dolgulu küçük egzersiz lastigi-1 adet kolları ve üst gövdeyi çalıştırmak için orta uzunlukta egzersiz lastigi-1 adet bütün vücudu çalıştırmak için egzersiz lastigi)

not:sag üstteki pofuduk şeyde kedim o da çıkmış,meraklı

olmuş kadının ruh hali hiç süper değil
Bugün 2. gün olduğundan evet bugün iyi değil ama yarın iyi olacağız.

olan var olmayan var kızlar şikayet etmeyinnn ühü ühü aglarım bak
[/QUOTE]

Hayıt otu neden almıyorsun sims?
Hadi al da kullanmaya başla.
Hemen olacaksın.
İyi ki oluyorum şükür, olamadığım günleri düşününce.
Gerçi gene gecikti.
1 haftadan fazla hem de.
Stres, şişkinlik de cabası. Olamıyorum pek.

Kedinm"simsims, post: 40187695, member: 494675"]Eki Görüntüle 1471836
kızlar tchibo da bu hafta spor malzemelri ve kıyafetleri satılıyor..eger ihtiyacınız varsa bir bakın derim
benim aldıklarım:
1)kırmızı ve pembe renkli yagmurluk
2)2 adet ayak ve el bilekleri için 500gr agırlık
3) hem gece dışarda spor yaparken reflektör hem bisiklet kullanırken pantolunun zincire takılmasını engellemek için cırt cırtlı bant
4)3 adet egzersiz lastigi(1 adet ayakları çalıştırmak için dolgulu küçük egzersiz lastigi-1 adet kolları ve üst gövdeyi çalıştırmak için orta uzunlukta egzersiz lastigi-1 adet bütün vücudu çalıştırmak için egzersiz lastigi)

not:sag üstteki pofuduk şeyde kedim o da çıkmış,meraklı [/QUOTE]
Kedinmi var ayy ne güzeeel benimde vardı öldü çok ağlamıştım bir dahada kedi almadım o yüzden

tamam canım yarın alıp yapıcam.kaç kaşıkla demledin?

o yol boyunca kararlı kararlı hedefe gittin yani yarın toparlarsın ama bunu neden yaptın o an neler düşündün?boşver ya mı dedin?
Aynen öyle kararlı kararlı hedefe yürüdüm ve saldır saldır yedim o an beni bugün mahveden insanı düşünüp onu yer gibi yedim

Aynen öyle kararlı kararlı hedefe yürüdüm ve saldır saldır yedim o an beni bugün mahveden insanı düşünüp onu yer gibi yedim
hmmm bare onu yeseydin olan sana olmuş ama..duygusal açlık yiyerek geçmiyor..yiyerek tek yag hücreleri doluyor.. yeme ataklarını engellemek için ilk önce duygusal açlıgını gidermen lazım..

Son düzenleme:
hmmm bare onu yeseydin olan sanaaradan konuşsan kendimea..duygusal açlık yiyerek doymuyor..yiyerek tek dolan şey yag hücreleri.. yeme ataklarını engellemek için ilk önce duygusal açlıgını gidermen lazım..
Oda pek mümkün olmuyor yani o an gözüm hiç bir şey görmüyor belki sevdiğim insanı arasam konuşsam kendime gelebilirdim ama aklıma o an hiç birşey gelmedine yalan söyliyip her seferinde yiyip yiyip pişman olmaktan yoruldum yedimde sporda yaptım inşallah diğer günler telafi etmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…