canım benim ofis arkadaşım acayip aşık, odada ben varken telefonla konuşmuyorfatmacım sen spor salonunda mı çalışıyorsun nasıl yapıyorsun leslie 1 mil ve diger arkadaşlarıyaa helal olsun(biliyorum memur oldugunu )
hehe aşık olmanın ofis arkadaşına faydalarıcanım benim ofis arkadaşım acayip aşık, odada ben varken telefonla konuşmuyoröğle arası ben odada değilsem o odada konuşuyor, yok ben odadaysam kaçıyo benden gizli saklı konuşmaya biyerlere gidio ve abartısız 1 saat konuşuyo öğle arasında dolayısıyla oda boştu bugün, bu bünyede bunu fırsat bildi gelmeyeydi daha 50 yana bacak açma yapacaktım ama olmadı
aşk güzel şey,güzel şey aşkhehe aşık olmanın ofis arkadaşına faydalarısen de fırsatları kaçırmıyorsun harikasın ben olsam kös kös otururdum mesela
olan var olmayan var kızlar şikayet etmeyinnn ühü ühü aglarım bakcanım benim yaaa ne yoruyor ruhunu bu kadarspor en güzel ilaç canım hem ruha hem bedene
evet evet karanlıkta renkli ışıklar aynalar ve hızlı tempolu müzik..ya o kadar zorlanıyordum ki herkes gibi ben de bagırıyordumyaaaa deme öyle olan var olmayan var şükret oldum diye
Sagol.. hava süper ama regly olmuş kadının ruh hali hiç süper değil
Bugün 2. gün olduğundan evet bugün iyi değil ama yarın iyi olacağız.olmuş kadının ruh hali hiç süper değil
canım benim yaaa ne yoruyor ruhunu bu kadarspor en güzel ilaç canım hem ruha hem bedene
evet evet karanlıkta renkli ışıklar aynalar ve hızlı tempolu müzik..ya o kadar zorlanıyordum ki herkes gibi ben de bagırıyordumyaaaa deme öyle olan var olmayan var şükret oldum diye
Sagol.. hava süper ama regly olmuş kadının ruh hali hiç süper değil
ah canım benimm… yaşarken verdikleri mutluluk ölümlerinde çok büyük acı olarak geliyor biliyorum..benim de öldü kedim..ama kedisiz bir ev kendi evim için düşünemiyorumKedinmi var ayy ne güzeeelbenimde vardı öldü çok ağlamıştım bir dahada kedi almadım o yüzden
tamam canım yarın alıp yapıcam.kaç kaşıkla demledin?Hayıt otu neden almıyorsun sims?
Hadi al da kullanmaya başla.
Hemen olacaksın.
İyi ki oluyorum şükür, olamadığım günleri düşününce.
Gerçi gene gecikti.
1 haftadan fazla hem de.
Stres, şişkinlik de cabası. Olamıyorum pek.
süpersinNaptım biliyomusunuz kalktım 1000 tane ip atladım
Bence hiiiç alkışlama markete gidip dondurma,çikolatalar aldığımı söylemedim çünkü inşallh birazcığını eritmişimdirsimsalkışlat: 40188869 .!.:süpersin
dırıdı dırıdı dırdıdınnnnnnnBence hiiiç alkışlama markete gidip dondurma,çikolatalar aldığımı söylemedim çünkü inşallh birazcığını eritmişimdir
Sırf onlar için gittimdırıdı dırıdı dırdıdınnnnnnnsırf onlar için mi gittin yoksa birşeyler almaya giderken yanında bonus olarak mı geldi
o yol boyunca kararlı kararlı hedefe gittin yaniSırf onlar için gittim
Aynen öyle kararlı kararlı hedefe yürüdüm ve saldır saldır yedim o an beni bugün mahveden insanı düşünüp onu yer gibi yedimo yol boyunca kararlı kararlı hedefe gittin yaniyarın toparlarsın ama bunu neden yaptın o an neler düşündün?boşver ya mı dedin?
hmmm bare onu yeseydinAynen öyle kararlı kararlı hedefe yürüdüm ve saldır saldır yedim o an beni bugün mahveden insanı düşünüp onu yer gibi yedim
Oda pek mümkün olmuyor yani o an gözüm hiç bir şey görmüyor belki sevdiğim insanı arasam konuşsam kendime gelebilirdim ama aklıma o an hiç birşey gelmedine yalan söyliyip her seferinde yiyip yiyip pişman olmaktan yoruldum yedimde sporda yaptım inşallah diğer günler telafi etmeye çalışırımhmmm bare onu yeseydinolan sanaaradan konuşsan kendimea..duygusal açlık yiyerek doymuyor..yiyerek tek dolan şey yag hücreleri.. yeme ataklarını engellemek için ilk önce duygusal açlıgını gidermen lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?