Yaşam Boyu Spor :)

merhaba kızlar
simsims cim ben geldiimmm.
tanımayanlar için şöyle kısa özetimi vereyim. yaş 27 boy 158 kilo 53 civarı
amaçççç taş gibi popo ve ince bacaklar

bugünlük şimdiye kadar
15 dkka eliptik
45 dkka tempolu yürüyüş

merhaba canım hoşgeldin ögle tatilinde spor yapman ne kadar güzel ya..tebrik ederim

İLK BİLDİRİM
40 dakika yürüyüş
200 ip atlama
rabiacım artık hergün açık havada yürüyorsun ne güzel..gündüz burda da hava nefisti bugün

Merrli cok gecmis olsun dikkat et.
Sims tebrikler :) guzel gidiyosun.
Ben de bugun pilatese gittim. Spinning diye bir dersi de uzaktan izledim cok guzel ya feci kalori yaktirir o. Deli gibi pedal çeviriyorlar.
Ama saati bana uymuyo iste bitişini görüyorum bir...
Bir de kendimi moral olarak 0 hissediyorum regl oldum ama şişim fena sekilde. Sanki bosuna spor yapıyor gibi hissediyorum.
Regl bitsin Ölçüm yaptircam.

spinning süperdir..yanılmıyorsam 1000 kalori falan yakıyor..bir dönem gitmiştim..hem de çok keyiflidir
moralini boşuna bozuyorsun canım yaaa. sen de süper gidiyorsun

sağol canım benim karışık bitki çaylarımdan hazırladığım bir karışımım var onu içtim pastel de (ya da pastil doğrusu hangisi bilmiyom ) içtim düzeldi artık.

merhaba canım hoşgeldin ögle tatilinde spor yapman ne kadar güzel ya..tebrik ederim

rabiacım artık hergün açık havada yürüyorsun ne güzel..gündüz burda da hava nefisti bugün

canım ankara hava şartları açısından bana izin verdikçe çıkmaya çalışıyorum öğle tatilinde

bir gün uyar umarım
Hele ışıkları söndürüyor hoca, club şarkıları ve egzotik ışıklar eşliğinde deli gibi pedal çevirme işinde feci adrenalin yaptım.
Çok iyi bir stres atma yöntemi + 1000 calori bonusu var.
Daha ne olsun
Bugün boş günüm. Karnım çok ağrıyor... Regl zalim regl

Sağol E="HayyaL, post: 40181386, member: 166386"]Ya hava süper burada keşke ben de yürüyüşe gidebilsem...
İyi sporlar olsun![/QUOTE]
Sagol.. hava süper ama regly olmuş kadının ruh hali hiç süper değil

slm kızlar.
@HayyaL spinning gerçekten çok güzel bi spor, bacakları taş gibi yapıyor. sadece bi kere arkadaşımla gittim ve ertesi gün yürüyemedim, gerçekten güzel çalıştırıyor umarım zamanı uyan ders denk getirebilirsin

bugün şimdiye kadar
sabah uykulu ve aç karnına zor bela 10 dkk eliptik
öğle arası leslie 1 mile+ 30 squat+50 arka bacak+ 50 diz çekme+ 50 tekme

RUHUMU YORAN ŞU HAYATA RAĞMEN YAPTIM GENE YÜRÜYÜŞÜMÜEki Görüntüle 1471373
canım benim yaaa ne yoruyor ruhunu bu kadar spor en güzel ilaç canım hem ruha hem bedene

evet evet karanlıkta renkli ışıklar aynalar ve hızlı tempolu müzik..ya o kadar zorlanıyordum ki herkes gibi ben de bagırıyordum yaaaa deme öyle olan var olmayan var şükret oldum diye

Sağol E="HayyaL, post: 40181386, member: 166386"]Ya hava süper burada keşke ben de yürüyüşe gidebilsem...
İyi sporlar olsun!
Sagol.. hava süper ama regly olmuş kadının ruh hali hiç süper değil[/QUOTE]
olan var olmayan var kızlar şikayet etmeyinnn ühü ühü aglarım bak

fatmacım sen spor salonunda mı çalışıyorsun nasıl yapıyorsun leslie 1 mil ve diger arkadaşları yaa helal olsun(biliyorum memur oldugunu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…