Yaşam Boyu Spor :)

Günaydın!Cumartesi günü ölçüme girdim. Regl iken yaptırdım, 6 ay önce yaptırdığım ölçüme göre 500 gr fazla göründüm. 2 kilo yağdan vermişim, 2 kilo da kastan almışım. Çok iyi dedi spor hocası, ekim sonundan beri çok savsaklayarak gittiğim için bu durumun son 1,5 ay neticesi olduğunu düşünüyorum. Aynı kilodayım yaklaşık. 1 ay sonra gene ölçüm yaptıracağım. Bakalım o zaman ne çıkacak?
Bu arada grup derslerinin yanı sıra bireysel de çalışmam için ikna etti beni. Yeni bir program yazılacak bakalım...
Cumartesi günü zumba ve pilates yaptım. Pazar boş günümdü. Bugün de zumbaya gidiyorum gene.

merhaba canım boşu boşuna üzmüşsün kendini..sonuçlar süper..kasların arttıkça metabolizman hızlanıcak,daha da yag yakıcaksın

dün ve bugün hafif burnum akıyordu, yine grip oluyorum diye korktum..sonra internetten biraz araştırma yapınca hafif burun akıntısı nezle vs hastalıkların yarım saat sporla bagışıklıgı güçlendirip iyi gelicegini güvendigim bir kaynaktan okudum ve bugün ki planlarımı bozmadan uygulamaya karar verdim.. bu planlar bu topigi açtıgım günden beri vardı..ilk önce biraz kendimi spor yapmaya,yürüyüşe hazırlamak istedim..şimdi ise kendimi koşmaya hazırlıyorum
bu sekiz haftalık bir program.. ve ben ilk günü başarı ile bitirdim..kan ter içinde kalmayı,yüzümün kıpkırmız kızarmasını özlemişimmm koşmak bana çok iyi geldi,enerji verdi,vücudum canlandı

http://www.runnersworld.com/getting-started/the-8-week-beginners-program (bu siteden tüm 8 haftalık programa ulaşabilirsiniz )

işte bu haftanın programı:

işte bugün yaktıgım kaloriler:

5 dk ısınma yürüyüşü ve 1dakika yürüyüş 1 dakika koşu şeklinde toplamda 35 dakika spor yaptım

Son düzenleme:
merhaba canım boşu boşuna üzmüşsün kendini..sonuçlar süper..kasların arttıkça metabolizman hızlanıcak,daha da yag yakıcaksın
Ah sims, nasıl sinir oldum tartıda kiloları gördükçe.
+3 kilo görünce noluyoruz demiştim :)
En azından almamışım yağlar kasa çevrilmiş.
Haklısın bu ay daha güzel olacak. :)
Sende durumlar nasıl?

ben de durumlar kesat..tartılmadım ama çok şişim ve kilo almış olabilirim ipleri daha sıkı aldım ve daha dikkatli olucam ister regl olayım ister olmayayım..bunu çok kafama takar oldum ve sanki biraz da bahane yaptım..şimdi bahaneler yok,gerçekler var regl olmadan tartılmayı düşünmüyorum..çünkü çıkan kilo dogru kilom olmaz..

Hayıt otunu kullansan anında regl olursun.
Bak ben de olmuyordum o gün özünü aldım, kullandım akşamüstü gibi regl oldum.
O kadar etkili.
Direkt söktürücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…