- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
bir geldin pir geldin canım tebrikler..ben de akşam 3 mil yapıcamBugünkü spor da tamam.Leslie 3 mil yapıldı
100 er 100 er mi atlıyorsun canım?Bugün sadece 400 ip atladımEki Görüntüle 1472990
Evet cnm100 er 100 er mi atlıyorsun canım?
Eee uzun zaman ara verdim telafi etmem lazım :)bir geldin pir geldin canım tebrikler..ben de akşam 3 mil yapıcam
süperssin canım..Eee uzun zaman ara verdim telafi etmem lazım :)
Fark etmez simscim, göz kararı biraz at yeterli.tamam canım yarın alıp yapıcam.kaç kaşıkla demledin?
merhaba canımGünaydın!Cumartesi günü ölçüme girdim. Regl iken yaptırdım, 6 ay önce yaptırdığım ölçüme göre 500 gr fazla göründüm. 2 kilo yağdan vermişim, 2 kilo da kastan almışım. Çok iyi dedi spor hocası, ekim sonundan beri çok savsaklayarak gittiğim için bu durumun son 1,5 ay neticesi olduğunu düşünüyorum. Aynı kilodayım yaklaşık. 1 ay sonra gene ölçüm yaptıracağım. Bakalım o zaman ne çıkacak?
Bu arada grup derslerinin yanı sıra bireysel de çalışmam için ikna etti beni. Yeni bir program yazılacak bakalım...
Cumartesi günü zumba ve pilates yaptım. Pazar boş günümdü. Bugün de zumbaya gidiyorum gene.
Ah sims, nasıl sinir oldum tartıda kiloları gördükçe.merhaba canımboşu boşuna üzmüşsün kendini..sonuçlar süper.. kasların arttıkça metabolizman hızlanıcak,daha da yag yakıcaksın
ben de durumlar kesat..tartılmadım ama çok şişim ve kilo almış olabilirimAh sims, nasıl sinir oldum tartıda kiloları gördükçe.
+3 kilo görünce noluyoruz demiştim :)
En azından almamışım yağlar kasa çevrilmiş.
Haklısın bu ay daha güzel olacak. :)
Sende durumlar nasıl?
Hayıt otunu kullansan anında regl olursun.ben de durumlar kesat..tartılmadım ama çok şişim ve kilo almış olabilirimipleri daha sıkı aldım ve daha dikkatli olucam ister regl olayım ister olmayayım..bunu çok kafama takar oldum ve sanki biraz da bahane yaptım..şimdi bahaneler yok,gerçekler var regl olmadan tartılmayı düşünmüyorum..çünkü çıkan kilo dogru kilom olmaz..
haklısın canım bugün alayım artık tamamHayıt otunu kullansan anında regl olursun.
Bak ben de olmuyordum o gün özünü aldım, kullandım akşamüstü gibi regl oldum.
O kadar etkili.
Direkt söktürücü.
hoşgeldin canım,bekliyoruz bildiriminiBende bugün spor salonuna gidecegim insAllah. GEcen hafta regldim gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?