Yaşam Boyu Spor :)

Kas yagdan daha agirdir ama vucudun sekillenmistir herhalde?
Bende spor salonuna yeni basladim. Popo bacak ve göbek ve tabiki bel icin egzersizler yapiyorum birde kardiyo.
Ilk sonuclari ne zaman gözlemledin?

Ben malesef gecen hafta sag kolumdaki kasi zedelim hayla biraz agriyo zaten o bilegimde rahatsizligim vardi

Ölçüm yaptırdığımda hala reglim sürüyordu gene de görmek istedim sonuçlarımı.
500 gr almış görünmem belki de vücudumdaki ödemdir, reglden dolayı oluşan.
Bugün sabah tartıldım 6 ay önceki kiloyum hala.
Kas evet yağdan daha ağır ama görünüşte çok daha fit oluyorsun.
Zaten bugün içine 2 ay önce giremediğim pantolonuma girdim. Gayet de rahat giydim. Açıkçası regl olana kadar çok anlamamıştım ne kadar şekillendiğimi, özellikle bugün çok net anladım diyebilirim.
Cardio çok önemli ama aslında egzersizler de baya faydalı.

anladim ne güzel insAllah bende o günleri görürüm. Benimde kilom fazla yok ama daha fit olmak istioyrum.
Haftada 3-4 gün spor yapiyorum (henüz yeni basladim) 1 saat cardio 30 dak egzersiz.

Bende bugün spor salonuna gidecegim insAllah. GEcen hafta regldim gidemedim
Aklında bulunsun, regl iken spor yapmak hem ağrıyı azaltır, hem de daha çok kalori yakarsın.
Kesinlikle zararı yok faydası var.
Ben regl iken devam ettim ağrım çok vardı eser kalmadı spor sonrası

Dün dinlenme günümdü.Bugün leslie yaptım.Ama bu aralar zorlanıyorum.Önceleri sabah saatlerinde yapıyordum.Daha enerjik oluyordum.Şimdi anca oğlumu uyuttuktan sonra yapabiliyorum ve sanırım o zamana pek enerjim kalmıyor birde havalar ısındı ya o da bunaltıyor sanırım beni.Son 3 gündür benimde yüzlerim kızarmaya başladı sims :)

Aklında bulunsun, regl iken spor yapmak hem ağrıyı azaltır, hem de daha çok kalori yakarsın.
Bende eskiden regli dönemimde yapmazdım, kendimi rahat hissetmediğim için.Geçen ay ağrımın yoğun olduğu gün hariç yaptım.Çok ağır bir spor yapmadıktan sonra bende faydası olacağını düşünüyorum

Bunu bende arastirmistim cünkü yapmak istedim ama rahat hissedemeyecegim icin yapmadim :)

Ben 50 dakika zumba sonrası 50 dakika pilates yaptım. Aslında ağır sayılır :)
Kesinlikle faydalı...

Bunu bende arastirmistim cünkü yapmak istedim ama rahat hissedemeyecegim icin yapmadim :)
Bir sonraki ay için dene derim. Pişman olmayacaksın

selamlar birkaç gündür hasta olduğum spor yapamıyordum, buradan da uzak kaldım.
az önce 50 dakikalık pilates seansımdan geldim :)
ama hala hastalığın etkisi bir de hava sıcak çok terledim. inşallah yeniden hasta olmam

Hala devam mı hastalık modu?

Havalar ısınmadan bizlere rahat yüzü yok...

kesinlikle bende diyet yapmadan öncede spor yapardım hattta reglyken artırırdım

Bugün toplamda yaptığım sporlar
1 saat tempolu yürüyüş
200 mekik
700 ip atlama
(Hiiiç tebrik etmeyin 1 kase sütlaç ve kabak tatlısı,Yulaflı kremalı bisküvi bir paket,yarım paket gofleti gömdüm ben bugün)

begenmiştim geri aldım.kız bunlar ne

Bana bu konuşmayı yapan ilk kişi değilsin bu da beni 2 kat üzüyor herkes aynı şeyi söylüyor verdiğin kiloları alıyorsun diyor üzgünüm daha dikkatli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…