Ben 3-4 gündür bıraktım açıkcası... Cok yoruyor bacakları hele o 200 lü rakamlarda yapmak. Hayal bile edemiyorum...ben dün squatımı yapmayı unuttum, rest gününün yerini değiştirip devam edeceğim mecbur.
Limonlu su :) yazın da ben icine nane atıyorum ferah ferah iciyorum :)BEN YÜRÜÜŞÜMÜ YAPTIMEki Görüntüle 1466982
Suyu daha sevimli hale getiriyor hem görüntüsü hem tadı sevdimLimonlu su :) yazın da ben icine nane atıyorum ferah ferah iciyorum :)
selülit için bölgesel de çalışman gerekebilir..ebru şallı selilüt savar var mesela..boy 1,68 Kilo 62,7 Leslie ile 3 mile fast yapıyorum mutlaka arkasına ekledıgım seyler degısıyo ama bazen plates bazen zumba . selülit sorrunum var ve de yaz a dugunum
ben de kahve günde 2-3 içiyorum.. o da yapıyor biliyorsunbeslenmem hiç düzenli degıl yanı sunu yemem dıyecegm rejım lıstem yok ama asitli içmem Kahve cok içerim annem ne yemek yaparsa onu yıyorum dikkat edıp kendımı nasıl tutcam bılmıyorum
messela aksama kadar kendımı tuttum baklava yemıyım dıye sonra kuru pasta yedım bugun spor yapmıycaktım suclu hıssettım kendımı bi 30dk yapıp yeşil çay içtim
sagol canımmGünaydın sims sonuçların gayet iyi bence aynen devam.
Squati gene bıraktım ağır geliyor bacaklarıma duramıyorum... Bugun 75 tane yapmayı düşünüyorum bugun hayırlısı :)
bir tek sen kaldın squat yapan..grubumuzun bacakları en saglamı ilan ediyorum seniben dün squatımı yapmayı unuttum, rest gününün yerini değiştirip devam edeceğim mecbur.
BEN YÜRÜÜŞÜMÜ YAPTIMEki Görüntüle 1466982
gel aramıza o zaman squat bırakanlar kulübüBen 3-4 gündür bıraktım açıkcası... Cok yoruyor bacakları hele o 200 lü rakamlarda yapmak. Hayal bile edemiyorum...
ay ben de tembel çıktım ama dün yapmadım, bugün de yapmadım dahas
bir tek sen kaldın squat yapan..grubumuzun bacakları en saglamı ilan ediyorum seni
Buz gibi buz gerçi bn eldiven atkı takıyorum diye herkes tuhaf tuhaf bakıyor ama çoook soğuuukselülit için bölgesel de çalışman gerekebilir..ebru şallı selilüt savar var mesela..
ben de kahve günde 2-3 içiyorum.. o da yapıyor biliyorsun
sagol canımm
bir tek sen kaldın squat yapan..grubumuzun bacakları en saglamı ilan ediyorum seni
harikasın canımçok mu soguk oralar?buralara bahar geldi..
gel aramıza o zaman squat bırakanlar kulübü
offf sen öyle yazınca ben de üşüdümmBuz gibi buz gerçi bn eldiven atkı takıyorum diye herkes tuhaf tuhaf bakıyor ama çoook soğuuuk
ilk başta belden gidiyor zaten canım.yavaş yavaş diğer yerlerde azalirgögüsden ve tam göbek üstünden 2 cm azalmış diğerleri aynı
Ay ama bi ay oldu Biraz daha gitse motive olurdum :) beslenme azaltmadım ama bence ondan az etkilendi . neyse bugun dikkat ettim sabah limonlu ılık su içtim sonra kahvaltı yaptım sonra oglen kahve içtim yanında kücücücücüükk çikolataylaa :ilk başta belden gidiyor zaten canım.yavaş yavaş diğer yerlerde azalir
pilates için hangi videoyu yapıyorsun canım?İLK BİLDİRİM BENDEN OLSUN
30 dk yürüyüş
20 dk pilates
Ebru şallının vidyolarından yapıyorusimsimvideolarından yapıyorumm7010 .!.:pilates için hangi videoyu yapıyorsun canım?
Ben gene başlayacağım squata karar verdim.selülit için bölgesel de çalışman gerekebilir..ebru şallı selilüt savar var mesela..
ben de kahve günde 2-3 içiyorum.. o da yapıyor biliyorsun
sagol canımm
harikasın canımçok mu soguk oralar?buralara bahar geldi..
gel aramıza o zaman squat bırakanlar kulübü
geçmiş olsun canım..umarım oglun en kısa zamanda iyileşirbu aralar spor yapamiyorum.önce ben hasta oldum şimdi de oğlum hasta.bende henüz toparlanamadim tam anlamıyla ama en kısa zamanda yine aranizdayim
o kadar dikkatli yapmak gerek ki ben korktumBen gene başlayacağım squata karar verdim.
Dün pilatesimi yaptım 50 dakika.
Bugün ise zumba günüm.
Çok eğleniyorum zumbada.
Meğerse ben oynamayı seviyormuşum
isteksiz olmana ragmen sporunu yaptıgın için tebrik ediyorum canımBugün
25 dk yürüyüş
(Uykumu iyi alamadım o yüzden pilates yapasım yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?