Yaşam Boyu Spor :)

boy 1,68 Kilo 62,7 Leslie ile 3 mile fast yapıyorum mutlaka arkasına ekledıgım seyler degısıyo ama bazen plates bazen zumba . selülit sorrunum var ve de yaz a dugunum
selülit için bölgesel de çalışman gerekebilir..ebru şallı selilüt savar var mesela..
ben de kahve günde 2-3 içiyorum.. o da yapıyor biliyorsun

Günaydın sims sonuçların gayet iyi bence aynen devam.
Squati gene bıraktım ağır geliyor bacaklarıma duramıyorum... Bugun 75 tane yapmayı düşünüyorum bugun hayırlısı :)
sagol canımm
ben dün squatımı yapmayı unuttum, rest gününün yerini değiştirip devam edeceğim mecbur.
bir tek sen kaldın squat yapan..grubumuzun bacakları en saglamı ilan ediyorum seni

harikasın canım çok mu soguk oralar?buralara bahar geldi..
Ben 3-4 gündür bıraktım açıkcası... Cok yoruyor bacakları hele o 200 lü rakamlarda yapmak. Hayal bile edemiyorum...
gel aramıza o zaman squat bırakanlar kulübü

Buz gibi buz gerçi bn eldiven atkı takıyorum diye herkes tuhaf tuhaf bakıyor ama çoook soğuuuk

bu aralar spor yapamiyorum.önce ben hasta oldum şimdi de oğlum hasta.bende henüz toparlanamadim tam anlamıyla ama en kısa zamanda yine aranizdayim

ilk başta belden gidiyor zaten canım.yavaş yavaş diğer yerlerde azalir
Ay ama bi ay oldu Biraz daha gitse motive olurdum :) beslenme azaltmadım ama bence ondan az etkilendi . neyse bugun dikkat ettim sabah limonlu ılık su içtim sonra kahvaltı yaptım sonra oglen kahve içtim yanında kücücücücüükk çikolataylaa :Sonra akşam yemeki de hafif kahvaltı gibi yaptım aralarda da 2 elma yedım akşamda 2 bardak çay içtim şimdi yıne yesıl çay içip sporumu yapcamm . Bundan sonra yazayım da goreyım neler yemısımm :)

Ben gene başlayacağım squata karar verdim.
Dün pilatesimi yaptım 50 dakika.
Bugün ise zumba günüm.
Çok eğleniyorum zumbada.
Meğerse ben oynamayı seviyormuşum

bu aralar spor yapamiyorum.önce ben hasta oldum şimdi de oğlum hasta.bende henüz toparlanamadim tam anlamıyla ama en kısa zamanda yine aranizdayim
geçmiş olsun canım..umarım oglun en kısa zamanda iyileşir

Ben gene başlayacağım squata karar verdim.
Dün pilatesimi yaptım 50 dakika.
Bugün ise zumba günüm.
Çok eğleniyorum zumbada.
Meğerse ben oynamayı seviyormuşum
o kadar dikkatli yapmak gerek ki ben korktumhayyalcim sen tekrar başla destekliyorum :)gerçekten çok faydalı squat zumbayı kursta mı gidiyorsun videodan mı yapıyorsun canım?bu ardada sana özelden mesaj atım baya önce

Bugün
25 dk yürüyüş
(Uykumu iyi alamadım o yüzden pilates yapasım yok)
isteksiz olmana ragmen sporunu yaptıgın için tebrik ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…