Yaşam Boyu Spor :)

Teşekkürler canım, senin nasıl gidiyor bildirimler?
Kazen'in düzenlemesi saç yarışmasındaki birincilik için simscim
Ben de sabah gördüm çok şirin
ah canım ben anca bugün cevap verebiliyorum,öyle yogun iki gün geçirdim ki şuna sadece bir kaç saatlik uykuylayım..yorgunluktan düşüp bayılabilirim

merhaba canım hoşgeldin

selamlar maalesef bugün elektrik kesintisi yüzünden dersler iptal. bugünü boş geçtim
merhaba canım(biraz geçte olsa )

Günaydın. Dün çok bitkin olduğumdan dinlenme günü ilan ettim kendime. Hasta olacağım sanırım hiç iyi değilim...
Çok bitkin ve yorgunum.
Tavsiyesi olan var mı?
ben de iki gündür burun akıntısı ve baş agrısıyla ugraşıyorum maalesef..zencefil aldım,bir arkadaşım hergün ince bir dilim kes ve ye dedi bagışıklık için.dün aldım,ama çok zor yiyebiliyorummmmm

Bugün
400 ip atladım
100 mekik çektim
30 dk yürüdüm
merhaba canım,bugünün ilk bildirimi senden :) belki de tek

Bende dün yine 50 dak. cardio 30 dak agirliklarla egzersiz yaptim :) Bugün bedenimdeki tüm kaslari varligini hissediyorum :)

Bugün her yerim ağrıyor nedense rahatlamak için ısınma egzersizleri yapıyorum ama tık yok en iyisi evi süpürüp,toz aldıktan sonra bi güzelbbanyo yapayım iyi gelir belki

Kızlar ben bu haftasonu sabahtan geceye kadar çalıştığım için Pazartesi aranıza katılabilicem.. Ah keşke hayat hep planladığımız şekilde geçebilse ne planlarım vardı oysa..
Üzülme canım hoş diyete devam ediyorsun spor her zaman olmaya biliyor

Kızlar ben bu haftasonu sabahtan geceye kadar çalıştığım için Pazartesi aranıza katılabilicem.. Ah keşke hayat hep planladığımız şekilde geçebilse ne planlarım vardı oysa..

Üzülme canim telafi edersin. Bendede cok oluyor bu o yüzden plan yapmiyorum artik

bildirimimide yapayim: 1 saat cardio 30 dak egzersiz

Bu aralar uyku düzenimi allak bullak ettim geç yatıp geç kalkıyorum erken yatıp erken kalkmam gerek.hiç enerjik değilim gün içinde hep uykum var pöfffff

merhabalar ben de katılmak istiyorum sizlere
ara ara yaptığım spora artık haftanın 3 gününü ayırmak ve sporu devamlı hale getirmek istiyorum. bir ara ebru şallı ile plates yaptım bir ara da leslie. bugün lesliciğime yeniden başladım. kilo vermek istemiyorum yalnızca sağlık ve sıkılaşma için yapacağım. 1 mil ile başladım. herkese sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…