Yata bildiğin kadar yat dinlen zaten bi zamandan sonra rahat batıyo kalkıyosun spor yapıyorsun yani ben öyleyimGünaydın. Dün çok bitkin olduğumdan dinlenme günü ilan ettim kendime. Hasta olacağım sanırım hiç iyi değilim...
Çok bitkin ve yorgunum.
Tavsiyesi olan var mı?
ah canım ben anca bugün cevap verebiliyorum,öyle yogun iki gün geçirdim ki şuna sadece bir kaç saatlik uykuylayım..yorgunluktan düşüp bayılabilirimTeşekkürler canım, senin nasıl gidiyor bildirimler?
Kazen'in düzenlemesi saç yarışmasındaki birincilik için simscim
Ben de sabah gördüm çok şirin
merhaba canım hoşgeldinbende geldim.. yaklaşık bir aydır pilates yapıyorum evde kendimce.. normalde de gün aşırı yürürüm.. Pilatesimi bırakmaman için motiveye ihtiyacım var.. haftanın bir günü yapmama lüksüm var.. ama şu 1 yada bile vücüdum farketti.. buda beni çookk motive ediyor..vğcğdğm normalde çok sıkı değildir.. ama pilatesle baya fark etti.ç. araara 3-4 yıldır piakltes yapıyorum.. bırkaınca 2-3 ayda sarkıyor insan.. ama başlayıncada bir ayda bile farkediyor hemen.. tavsiye ederim..
merhaba canım(biraz geçte olsaselamlar maalesef bugün elektrik kesintisi yüzünden dersler iptal. bugünü boş geçtim
ben de iki gündür burun akıntısı ve baş agrısıyla ugraşıyorum maalesef..zencefil aldım,bir arkadaşım hergün ince bir dilim kes ve ye dedi bagışıklık için.dün aldım,ama çok zor yiyebiliyorummmmmGünaydın. Dün çok bitkin olduğumdan dinlenme günü ilan ettim kendime. Hasta olacağım sanırım hiç iyi değilim...
Çok bitkin ve yorgunum.
Tavsiyesi olan var mı?
merhaba canım,bugünün ilk bildirimi senden :) belki de tekBugün
400 ip atladım
100 mekik çektim
30 dk yürüdüm
ben de bugünü pas geçmek zorunda kaldım. doktordaydım bütün gün. rutin test falan yaptırdım, hepsi de temiz çıktı, yarın devam.bugün ve dünü pas geçmek zorunda kaldım...kızlar yarın bomba gibi geliyorum..
Üzülme canım hoş diyete devam ediyorsun spor her zaman olmaya biliyorKızlar ben bu haftasonu sabahtan geceye kadar çalıştığım için Pazartesi aranıza katılabilicem.. Ah keşke hayat hep planladığımız şekilde geçebilsene planlarım vardı oysa..
Kızlar ben bu haftasonu sabahtan geceye kadar çalıştığım için Pazartesi aranıza katılabilicem.. Ah keşke hayat hep planladığımız şekilde geçebilsene planlarım vardı oysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?