sagol canımÜzülme canım hoş diyete devam ediyorsun spor her zaman olmaya biliyor
sagol canımÜzülme canim telafi edersin. Bendede cok oluyor bu o yüzden plan yapmiyorum artik
bildirimimide yapayim: 1 saat cardio 30 dak egzersiz
merhaba canım hoşgeldinmerhabalar ben de katılmak istiyorum sizlere
ara ara yaptığım spora artık haftanın 3 gününü ayırmak ve sporu devamlı hale getirmek istiyorum. bir ara ebru şallı ile plates yaptım bir ara da leslie. bugün lesliciğime yeniden başladım. kilo vermek istemiyorum yalnızca sağlık ve sıkılaşma için yapacağım. 1 mil ile başladım. herkese sağlıklı günler
geceleri çalıştıgın için mi uyku düzenin bozuldu?Bugün sadece 150 mekik ve 200 ip atlama
(Misafirler var uykumuda alamadım koşturmaca aslında istesem yapabilirdim ama...)
arkadaşın çok şanslıymış canımm..kötü günde yanında olan arkadaş azdır.ismi de dosttur..bugün bir arkadaşımın morali çok bozuktu, o yüzden onun yanına gittim, pilates dersine gitmek yerine ama üzgün değilim, arkadaşımın yanındaydım
öyle canım, biliyorum ki bir sıkıntım oldu mu onlar da benim yanımdalararkadaşın çok şanslıymış canımm..kötü günde yanında olan arkadaş azdır.ismi de dosttur..
sorma canımm :/ haftaya daha rahat olurum umarım.. sen nasılsın?öyle canım, biliyorum ki bir sıkıntım oldu mu onlar da benim yanımdalar
sen nasılsın, yoğunsun galiba bu hafta, sesin soluğun çıkmıyor pek
canım tam yerine geldin..bu topik bu yüzden var..ben de öyleydim.aylardır hiç spor yapamıyordum.sonra bu topigi açtım.şimdi daha düzenlispor yapıyorum.(hastalık iş güç dışında) ilk sayfa da yürüme listesi var onunla başladım.haftanın üç günü sadece 15 dakika ile başladım.sen de listeye bakabilirsin veya hedefini ilk başlar için küçük koyabilirsin..umarım en kısa zamanda kiloları verip bebegine kavuşursun canımKızlar sizler tecrübelisiniz diye yazıyorum eminim yardım edecek birileri vardır. Kilo vermem Lazım herkes gibi ama benim sorunum bebeklerim karnımda ölüyor ve doktor kiloya bağladı o Yüzden öncelikli amacım bu. Sormak istediğim şey evde koşu bandım, atlama ipim, pilates topum var ama Kalkıp da spor yapacak güç yok içimde. Ben nasıl güdülenebilirim? Bebek için vermen gerekiyor bu güdülenmene yetmez mi diyenler olabilir ama bir türlü yapamıyorum arkadaşlar çok zor durumdayım, fikri olan varsa ne olur yardım etsin
Canım benim ya Allah Razı olsun senden. Tamam bakıyorum hemen, haklısın düşük hedefle başlarsam üşenmem herhalde :)canım tam yerine geldin..bu topik bu yüzden var..ben de öyleydim.aylardır hiç spor yapamıyordum.sonra bu topigi açtım.şimdi daha düzenlispor yapıyorum.(hastalık iş güç dışında) ilk sayfa da yürüme listesi var onunla başladım.haftanın üç günü sadece 15 dakika ile başladım.sen de listeye bakabilirsin veya hedefini ilk başlar için küçük koyabilirsin..umarım en kısa zamanda kiloları verip bebegine kavuşursun canım
ne demekCanım benim ya Allah Razı olsun senden. Tamam bakıyorum hemen, haklısın düşük hedefle başlarsam üşenmem herhalde :)
inşallah canım, yokluğun belli oluyor. iyi canım nasıl olsun uğraşıyorum işte, bildiğin gibisorma canımm :/ haftaya daha rahat olurum umarım.. sen nasılsın?
gelicem canım az kaldıinşallah canım, yokluğun belli oluyor. iyi canım nasıl olsun uğraşıyorum işte, bildiğin gibi
sagol canım
sagol canımsen yurtdışında mı yaşıyorsun?
merhaba canım hoşgeldintabiki katılabilirsin
Yok BN uyumuyorumgeceleri çalıştıgın için mi uyku düzenin bozuldu?
sagol canım
sagol canımsen yurtdışında mı yaşıyorsun?
merhaba canım hoşgeldintabiki katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?