Yaşam Boyu Spor :)

selam kızlar, selam simsims cim, nabersiniz, nasıl gidiyor spor ile sağlıklı yaşamlar :)
ben de artık odağımı, yediklerime yada yememem gerekenlere değil de, harekete, spora kanalıze etmeyi düşünüyürum,
o yüzden buraya daha çok yazma kararı aldım kızlar, beni de kabul eder misiniz aranıza

50 dakika pilates, 15 dakika yürüyüş
bekliyoruz tam gaz geri dönmeni.
teşekkürler evet iyi gidiyor, inşallah daha güzel olacak. üçledim bakalım, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama umutluyum

gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldin

15 dakika joşu bandında eğimli yürüyüş.20 saniye plank.Birde ekteki cardio.3 dakika yoga selamlama.
canım bu hangi uygulama ve nasıl çalışıyor anlatır mısın?

gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldin

canım bu hangi uygulama ve nasıl çalışıyor anlatır mısın?
Android telefona indirdim.30 günlük program .Yaptığın günü işaretliyor.Google playden indirdim.30 day cardio,30 day plank adları.

15 dakika eğimli hiit yaptım.Normal yürüyüşden daha etkili.Bugün iş çoktu.Buna da şükür.

hoşbulduk canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?
bu ara herkes yoğun heralde, sakin burası
yogun yogun yogun gidiyor canım..cumartesi gününü iple çekiyorum çalışıyor olmama ragmen işler baya hafifleyeck..sen nasıl oldun?spor planın ne?

ay spor salonunun trafosu yanmış bugün seanslar iptal
şanssızlık olmuş.. sanırım beni bekliyorsun spor yapmak için ;P

Dün
200 ip atlama
100 mekik
5 dk karın+5 dk basen =10 dk egzersiz
30 dk yürüyüş
Bugün
250 ip atlama
100 mekik
10 dk basen+5 dk karın=15 dk egzersiz
harikasın canım :)

Android telefona indirdim.30 günlük program .Yaptığın günü işaretliyor.Google playden indirdim.30 day cardio,30 day plank adları.
teşekkür ederim canım,ben de bir bakayım

yogun yogun yogun gidiyor canım..cumartesi gününü iple çekiyorum çalışıyor olmama ragmen işler baya hafifleyeck..sen nasıl oldun?spor planın ne?
iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegim

kotrol oldum canım güç kaybım daha iyi çok şükür. 15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma 15 gün önemli dedi.
pilates önermedi. Bir ay sonrasına yap dedi. Yürüyüş ve bel egzersizleri öneriyor sadece. ben de öyle yapıcam artık, bazen leslie, bazen açık havada yaparım

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…