bekliyoruz tam gaz geri dönmeni.hehe sen yazınca fark ettim,aynen öyle olmuşşkafam çok dolu canım yaaa.. kafa dolulugu fecii..az kaldı eski günlerime dönmeme.. bu arada senin sayfana baktım dün wattpad'deki.. güzel yorumlar gelmiş,kitaplar 3lennmiş maşallah sana… en kısa zamanda okumak istiyorum ben de tebrik ederim canım
gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldinselam kızlar, selamsimsims cim, nabersiniz, nasıl gidiyor spor ile sağlıklı yaşamlar :)
ben de artık odağımı, yediklerime yada yememem gerekenlere değil de, harekete, spora kanalıze etmeyi düşünüyürum,
o yüzden buraya daha çok yazma kararı aldım kızlar, beni de kabul eder misiniz aranıza
canım bu hangi uygulama ve nasıl çalışıyor anlatır mısın?15 dakika joşu bandında eğimli yürüyüş.20 saniye plank.Birde ekteki cardio.3 dakika yoga selamlama.
güzel olucak güzel50 dakika pilates, 15 dakika yürüyüş
bekliyoruz tam gaz geri dönmeni.
teşekkürlerevet iyi gidiyor, inşallah daha güzel olacak. üçledim bakalım, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama umutluyum
hoşbulduk canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldin
Android telefona indirdim.30 günlük program .Yaptığın günü işaretliyor.Google playden indirdim.30 day cardio,30 day plank adları.gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldin
canım bu hangi uygulama ve nasıl çalışıyor anlatır mısın?
Maşallah çok iyisin.Dün
200 ip atlama
100 mekik
5 dk karın+5 dk basen =10 dk egzersiz
30 dk yürüyüş
Bugün
250 ip atlama
100 mekik
10 dk basen+5 dk karın=15 dk egzersiz
yogun yogun yogun gidiyor canım..cumartesi gününü iple çekiyorum çalışıyor olmama ragmen işler baya hafifleyeck..sen nasıl oldun?spor planın ne?hoşbulduk canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?
bu ara herkes yoğun heralde, sakin burası
şanssızlık olmuş.. sanırım beni bekliyorsun spor yapmak için ;Pay spor salonunun trafosu yanmış bugün seanslar iptal
harikasın canım :)Dün
200 ip atlama
100 mekik
5 dk karın+5 dk basen =10 dk egzersiz
30 dk yürüyüş
Bugün
250 ip atlama
100 mekik
10 dk basen+5 dk karın=15 dk egzersiz
teşekkür ederim canım,ben de bir bakayımAndroid telefona indirdim.30 günlük program .Yaptığın günü işaretliyor.Google playden indirdim.30 day cardio,30 day plank adları.
iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegimyogun yogun yogun gidiyor canım..cumartesi gününü iple çekiyorum çalışıyor olmama ragmen işler baya hafifleyeck..sen nasıl oldun?spor planın ne?
kotrol oldum canım güç kaybım daha iyi çok şükür. 15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma 15 gün önemli dedi.iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegim
iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?