Yaşam Boyu Spor :)

Bende arnıza katılmak istiyorum.İnşallah düzenli spora başlarım. Simsimsin ilk sayfaya eklediği tablo gibi yavaştan başlayacağım.15 dakika yürüyüş ile yarın başlıyorum.Bakalım her gün neler ekleyeceğim.Öncelikle kilo vermem lazım.58.5 kg dan 52 kg ya inmek istiyorum.Daha sonra biraz kas ve sıkılaşmak istiyorum.

olur
ne zamandır sigarayı bırakayım diyordum, üzerine puroya başladım iyi mi
hayırdır??? bir şeye mi üzüldün?ben hiç sigara içmem ama bi ara sadece bir kaç nefes çikolatalı şekerli ballı vs puro içmişligim var ama puro daha agır oldugu için daha zararlı diye duymuştum..

[QneTE="marilyn monroe, post: 40376276, member: 658148"]olur
ne zamandır sigarayı bırakayım diyordum, üzerine puroya başladım iyi mi
[/QUOTE]
O ne?

yooo 17 yaşından beri sigara içiyorum, bırakmak istiyordum zaten. arkadaşım yurt dışından dönüyordu 1 ay önce ne getireyim dedi dedim free shoptan markasını da verdim şu poruyu al bana kalın sarmalar oluyor ya büyük onlardan. bir ayda 5 tane içtim ama içiyorum yani sevdim içmeyi sorun o .
zararını bilemeyeceğim mutlaka zararlıdır ama puro sigara gibi içe çekilmediğinden/çekilmemesi gerektiğinden akciğere sigara kadar zararlı değil diye biliyorum ama nikotin tükürük yoluyla da taşındığı için elbette zararı var ama derecesini bilemem.

bir çeşit tütün ürünü şimdi anlatmayayım şimdi çoluk çocuk okur bir de spor topiğinde tütün ürününe özendirmeyeyim.

Doğru

anladım canım.. alışkanlık yapan herşey sevilir zaten :) madem istiyorsun.. o zaman birgün bırakırsın inşallah

anladım canım.. alışkanlık yapan herşey sevilir zaten :) madem istiyorsun.. o zaman birgün bırakırsın inşallah
ya ben sigarayı da ayda 1 paket içtiğimden çok ciddi bir sorun değil benim için ama işte sağlıksız tabii 1 tane bile içsen, ailede de hastalık var bir dolu. bir de o kadar spor yapıyorum, düzgün beslenmeye çalışıyorum vücuduma doldurduğum olumluları yazık ediyormuşum gibi geliyor öte yandan da

çok dogru söylüyorsun canımm..bir tanesi bile zarar..

ii geceler arkadaslar bende bugun spora basladim.dogumdan sonra vucudumu sıkılastirmam gerekiyo.tum kilomu verdim ama cok sarkti heryer. salona gidicem haftada 4 gun.bugun 2 saat kadar gittim suan bacaklarimda cok agri hissediyorum. ne yapmaliyim bi fikriniz var mi.

hehehehe kamu spotu yaptık giderayak senin işler nasıl çok yoğunsun değil mi
hehe sen yazınca fark ettim,aynen öyle olmuşş kafam çok dolu canım yaaa.. kafa dolulugu fecii..az kaldı eski günlerime dönmeme.. bu arada senin sayfana baktım dün wattpad'deki.. güzel yorumlar gelmiş,kitaplar 3lennmiş maşallah sana… en kısa zamanda okumak istiyorum ben de tebrik ederim canım

merhaba canım hoşgeldin :) bir anda çok zorlamamaya çalış bence.. hamlıktan ilk günler agrı oluyor..normal aslında ama 2 saat fazla geldi hele ilk gün için.güzel bir banyo,varsa bir de ayak peelingi..ayaklarını rahatlatmaya çalış.. bu acı bir tek spor yaptıkça geçiyor..yarın da spor a gidince acır sonra geçer

hosbulduk cnm tesekkur ederim. salondaki hoca alistirma yapicaz 2 gun dedi ve gercekten cok oldgunu dusunuyorm evet baya zorlandm bende. umarim cabucak gecer. ilk kez spor yapiyorum.duzenli yuruyus haricinde cokkk zormus :)

hosbulduk cnm tesekkur ederim. salondaki hoca alistirma yapicaz 2 gun dedi ve gercekten cok oldgunu dusunuyorm evet baya zorlandm bende. umarim cabucak gecer. ilk kez spor yapiyorum.duzenli yuruyus haricinde cokkk zormus :)
merak etme canım geçer..hani derler ya "çivi çiviyi söker".. spor da hamlaşmış vücudun spor agrısını geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…