selamlar :)
kızlar b-fit'in eko fit programı hakkında bilgisi olan var mı?
iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegim
canım benim bence de yürüyüş en güzeli..havalar gene sogudu ama bir kaç güne toparlar..havalar güzelleştikçe atarsın kendini sokaklara…kotrol oldum canım güç kaybım daha iyi çok şükür. 15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma 15 gün önemli dedi.
pilates önermedi. Bir ay sonrasına yap dedi. Yürüyüş ve bel egzersizleri öneriyor sadece. ben de öyle yapıcam artık, bazen leslie, bazen açık havada yaparım
canımmm geldim geldimmm…Simsims gelmiş oyy çok özledimseni ya gel artık aramıza
Ben micanımmm geldim geldimmm…nasılsın? harika gidyorsun maşallah
ay şekercim gelmiş :)Rolla , canım yardımcı olabilir misin?
merhaba canımmmay şekercim gelmiş :)
nasılsın canım. ben de istediğim gibi kilo veremiyorum, sanırım daha ağır bir cardio ihtiyacım var, bfit'i araştırıyorum
izmir mi güzeldi? ne şanslınnn..burda Ankarada hafif kar yagıyordu bugünbugün hava çookk güzeldi aman maşallah. ben de attım kendimi sokağa 1 saat yürüyüş yaptım
bugün hava çookk güzeldi aman maşallah. ben de attım kendimi sokağa 1 saat yürüyüş yaptım
evet benim tamamen durdu kilo verişim. bir de bölgesel olarak veremiyorum. benim en büyük sorunum popo ve basen onları da ancak sağlam bir kardiyo programıyla verebilirim.merhaba canımmmaynı dert bende de var..ben de hem yediklerimi azaltıp hem de spor a bu hafta sıkı bir şekilde başlıyorum canım.. Rolla arkadaşımız b-fite gidiyor ve memnundu.görünce cevap verir,yardımcı olur
izmir mi güzeldi? ne şanslınnn..burda Ankarada hafif kar yagıyordu bugün
Sende mi İzmirlisin?Bende İzmirdeyim.Güneş vardı ama soğuktu.
evet dün gerçekten çok güzeldi, ben de bol bol yürüdüm dün :)Evet çok güzeldi hem de. kaç gündür donuyorduk ya iyi geldi dışarı çıkmak :)
Bugün
80 ip atladım.
20 sn plank
evet. ama ben ilçedeyim sanırım merkezle farklıydı.
izmirliler toplandı ne güzel :)) ben de yarı izmirli sayılırım :)) güzel havaların keyfini çıkarın kızlar.. yarın güzel bir gün olsunevet dün gerçekten çok güzeldi, ben de bol bol yürüdüm dün :)
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun.
aynen canım, atalım inşallahcanım benim bence de yürüyüş en güzeli..havalar gene sogudu ama bir kaç güne toparlar..havalar güzelleştikçe atarsın kendini sokaklara…
cnm ben bu topigi çok sık takip edemiyorum banada mahzen arkadaşımız haber verdi yardımcı olmak isterdim ama hiç duymadım eko b fit diye bir şey ama akşam spora gidince bi sorarımRolla , canım yardımcı olabilir misin?
merhaba. aslında sanırım standart programları. öğlen 1 ile 3 arasında sinyal sesiyle aletleri değiştirerek ve aerobik hareketlerin yapıldığı bir seansa kayıt olacağım. bir fikriniz var mı?cnm ben bu topigi çok sık takip edemiyorum banada mahzen arkadaşımız haber verdi yardımcı olmak isterdim ama hiç duymadım eko b fit diye bir şey ama akşam spora gidince bi sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?