Yaşam Boyu Spor :)

canım benim bence de yürüyüş en güzeli..havalar gene sogudu ama bir kaç güne toparlar..havalar güzelleştikçe atarsın kendini sokaklara…

ay şekercim gelmiş :)
nasılsın canım. ben de istediğim gibi kilo veremiyorum, sanırım daha ağır bir cardio ihtiyacım var, bfit'i araştırıyorum
merhaba canımmm aynı dert bende de var..ben de hem yediklerimi azaltıp hem de spor a bu hafta sıkı bir şekilde başlıyorum canım.. Rolla arkadaşımız b-fite gidiyor ve memnundu.görünce cevap verir,yardımcı olur

Bugün

80 ip atladım.
20 sn plank

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-11-23-49-21.webp
    18 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2015-04-11-23-41-03.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 60
evet benim tamamen durdu kilo verişim. bir de bölgesel olarak veremiyorum. benim en büyük sorunum popo ve basen onları da ancak sağlam bir kardiyo programıyla verebilirim.
ondan spor değişikliği yapıp 5 gün b-fit düşünüyorum, sonra tekrar zumba ama bu sefer reformer pilates

selma kızlar günaydınlar hepinize
teşekkür ederim canım
canım benim bence de yürüyüş en güzeli..havalar gene sogudu ama bir kaç güne toparlar..havalar güzelleştikçe atarsın kendini sokaklara…
aynen canım, atalım inşallah
dün yazamadım ama aksam bir saat açık havada yürüdüm, hava güzeldi

cnm ben bu topigi çok sık takip edemiyorum banada mahzen arkadaşımız haber verdi yardımcı olmak isterdim ama hiç duymadım eko b fit diye bir şey ama akşam spora gidince bi sorarım
merhaba. aslında sanırım standart programları. öğlen 1 ile 3 arasında sinyal sesiyle aletleri değiştirerek ve aerobik hareketlerin yapıldığı bir seansa kayıt olacağım. bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…