Yaşam Boyu Spor :)

Bende basladım
Bu leslieye part1 yazan videoyla basladim dogru baslamisimdir umarim.
50 pilates cömelme hareketi
50twester yaptım
Yarin leslie neyle devam edicem
Aynisinimi yapicam
(Su leslieye bi kafam basmadi ciddi efor sarfediyosun ama.sevdim)

Son düzenleme:
Bende basladım
Bu leslieye part1 yazan videoyla basladim dogru baslamisimdir umarim.
Yarin leslie neyle devam edicem
Aynisinimi yapicam
(Su leslieye bi kafam basmadi ciddi efor sarfediyosun ama.sevdim)

Gittikce surede artcak yani
Ozaman bu 1mil yaptim ben hemen yarin 2yemi cikcak yoksa 1mil bi kac gun yapcam mi
bu senin tercihin canım, ama 1 hafta 1 mil yapıp daha sonra 3 mile geçebilirsin, kilona, spor alışkanlığına değer, 2 hafta bir yada ayda bir artıran da var, kilosu çok olanlar ve verecek çok kilosu olanlar (benim gibi) ayda 1 mil artırıyorlar ama iyi kötü spor alışkanlığım olduğu için bir ay boyunca 15 dakika spor bana çok kolay gelir mesala haftada yada 2 haftada bir mil artırırdım ben olsam.

15dk yani benim yaptigim guzel
Ben 1hafta bunu yapim 1hafta sonra arttırıp denim
Tesekkurler

[QUOTkarınrilyn monroe, post: 40478794, member: 658148"]bugün 50 dakika pilates 30 dakika yürüyüş.
şunlara bir baksanız acaba arada bir fark var mı bana yokmuş gibi geliyor annem olduğunu söylüyor:
Aralık:

Eki Görüntüle 1491895
Nisan:
Eki Görüntüle 1491882
anne yüreğine mi kurban gidiyorum, bilemedim.[/QUOTE]
Evet karın ve basende incelme var cnm

Dayanamadım kalktım spor yaptım bugün baya kaçırdım çünkü spor yapmasaydım kötü hissederdim
Bugün
100 mekik
Leslie 1 mil
10 dk yürüyüş
(Çok şükür temizlik bitti)

Evet değişim var cnm BN evde.oturmazdım sporunu hep yapardım ama yerdim tıka basa kilon boyun kaç?

Şimdi çok iyisin spora gidiyorsun geçmiş geçmişte kaldı
evet iyi gidiyorum bak geçtiğimiz günlerde bir ev partisine giderken aynı elbiseyle çekilmiş bir foto buldum:
bir öncesi sonrası olsun:
Ağustos 2014: Nisan 2015:

böyle fark daha belirgin galiba, hemen hemen 8-9 aylık bir değişim ama biraz daha fazla bir spor gerekiyor

Değişim "marilyn monroe, post: 40479340, member: 658148"]evet iyi gidiyorum bak geçtiğimiz günlerde bir ev partisine giderken aynı elbiseyle çekilmiş bir foto buldum:
bir öncesi sonrası olsun:
Ağustos 2014: Nisan 2015:
Eki Görüntüle 1491909 Eki Görüntüle 1491910

böyle fark daha belirgin galiba, hemen hemen 8-9 aylık bir değişim ama biraz daha fazla bir spor gerekiyor
[/QUOTE]
Değişim çook. Net tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…