Gittikce surede artcak yaniLeslie 1 mil 15 dk 2 mil 30 dk böyle artıyor
O senin kararına kalmış bişeyGittikce surede artcak yani
Ozaman bu 1mil yaptim ben hemen yarin 2yemi cikcak yoksa 1mil bi kac gun yapcam mi
Sen nekadar yapabilirsen yani anladimO senin kararına kalmış bişey
Ben normal de 2 mil yapıyordum ama 4 mil yaptığım günlerde vardı bâyâdır yapmıyorum başlıyayım bndetr_lellost: 40474719 .!.:Sen nekadar yapabilirsen yani anladim
Saol cnm.
Bende basladım
Bu leslieye part1 yazan videoyla basladim dogru baslamisimdir umarim.
Yarin leslie neyle devam edicem
Aynisinimi yapicam
(Su leslieye bi kafam basmadi ciddi efor sarfediyosun ama.sevdim)
bu senin tercihin canım, ama 1 hafta 1 mil yapıp daha sonra 3 mile geçebilirsin, kilona, spor alışkanlığına değer, 2 hafta bir yada ayda bir artıran da var, kilosu çok olanlar ve verecek çok kilosu olanlar (benim gibiGittikce surede artcak yani
Ozaman bu 1mil yaptim ben hemen yarin 2yemi cikcak yoksa 1mil bi kac gun yapcam mi
15dk yani benim yaptigim guzelbu senin tercihin canım, ama 1 hafta 1 mil yapıp daha sonra 3 mile geçebilirsin, kilona, spor alışkanlığına değer, 2 hafta bir yada ayda bir artıran da var, kilosu çok olanlar ve verecek çok kilosu olanlar (benim gibi) ayda 1 mil artırıyorlar ama iyi kötü spor alışkanlığım olduğu için bir ay boyunca 15 dakika spor bana çok kolay gelir mesala haftada yada 2 haftada bir mil artırırdım ben olsam.
Evet değişim var cnm BN evde.oturmazdım sporunu hep yapardım ama yerdim tıka basa kilon boyun kaç?aslında Aralıktan bu yana çok gitmedi şu foto geçen yaz arkadaşımın düğününde çekildi:
Eki Görüntüle 1491906
buradaki incelmeyi görebiliyorum ama artık çok milimetrik değişim oluyor. evde oturmaktan ne kilo almışım arkadaş 2 yılda
mavi elbiseli olduğum fotoda 80 kilo civarı olması lazım tam emin değilim. şimdiki kilomu bilmiyorum tartılmıyorum. boyum 1.64Evet değişim var cnm BN evde.oturmazdım sporunu hep yapardım ama yerdim tıka basa kilon boyun kaç?
Şimdi çok iyisin spora gidiyorsun geçmiş geçmişte kaldımavi elbiseli olduğum fotoda 80 kilo civarı olması lazım tam emin değilim. şimdiki kilomu bilmiyorum tartılmıyorum. boyum 1.64
ben KPSS'ye hazırlandığım için mecburen oturdum
evet iyi gidiyorum bak geçtiğimiz günlerde bir ev partisine giderken aynı elbiseyle çekilmiş bir foto buldum:Şimdi çok iyisin spora gidiyorsun geçmiş geçmişte kaldı
teşekkür ederimDeğişim çook. Net tebrik ederim
marilyn monroe .!.:teşekkür ederimsonuç verince çok mutlu oluyorum [/QUOTE
Tabi insanın motivasyonu artıyor birisi zayıfladın,küçüldün deyince önceden annemlebabam üzülürdü kilo ver seni kimse almaz derdi annem şimdi yeter kızım çolta zayıf olma diyorlar benim boy 167 69 kilo olunca çok güzel oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?