Yaşam Boyu Spor :)

evet aynen öyle. ben 51 kilo hedefliyorum ve yolum daha uzun. tahminen geçen yazdan bu yana 10 kilo civarı ancak vermişimdir o da 70li bir yerlere düşer ki daha 20 kilo var demektir. ama bu tabii farazi bir tahmin. örneğin spor yapan biri daha sıkı olduğu için bazen 60lı kilolar 50li kilolardan daha sıkı ve fit görünüyor. kendimi sağlıklı ve mutlu hissettiğim yerde kilo vermeyi kesip kilo sabitlemek için spor yapmaya devam edeceğim

Kesinlikle bnde öyle diyorum yolum uzun aslında BN 69 kiloda gayet mesudum ama 65 içimde kalsın istemiyorum

Kesinlikle bnde öyle diyorum yolum uzun aslında BN 69 kiloda gayet mesudum ama 65 içimde kalsın istemiyorum
bana göre kesinlikle vücudun ritmine göre karar vermek gerekiyor. önümüzdeki ay yaklaşık günde 4 kilometrelik bir yolum olacak bakalım. bu kadar yürüyüş ne kadar etkileyecek

hanımlar ben bir de şu nabız ve harcanan kalori gösteren saatleri nereden ve ne kadara aldığınızı öğrensem?

değişim var canım, özellikle basenleri farkettim ben, tebrikler

mavi elbiseli olduğum fotoda 80 kilo civarı olması lazım tam emin değilim. şimdiki kilomu bilmiyorum tartılmıyorum. boyum 1.64
ben KPSS'ye hazırlandığım için mecburen oturdum
KPSS zor bir süreç, az çok bilirim, suan atandın mı, yoksa hazırlanıyor musun canım?

bence de kaç kilo olduğundan çok, kaç kilo göründüğün önemli canım..

iş çıkısı 40 dakika açık havada yürüyüş yaptım..

teşekkür ederim :)
yok puanı aldım, atama bekliyorum şu an. inşallah olacak haziran en geç kasıma :) bence de bir de ben kendimi daha zayıf ve daha fit hissediyorum, sanırım bu daha önemli

cnm ben bu topigi çok sık takip edemiyorum banada mahzen arkadaşımız haber verdi yardımcı olmak isterdim ama hiç duymadım eko b fit diye bir şey ama akşam spora gidince bi sorarım
canım teşekkürler

Vakitsizlikten ve yogunluktan gecen hafta sadece 2 gün spora gidebildim
Dün 65 dak cardio ve 35 dak hafif vucüt gelistirme :)
olsun hiç yoktan iyidir canım..bak ben hiç yapamadım geçen hafta

Dün
500 ip atladım
50 mekik çektim
Ve 3-4 saat temizlik yaptım öldüm bittim
Bugünde cam sildim pestil oldum bugün hiç spor yapasım yok yorgunuuum
ne hamarat kızsın yaa..

tebrikler işte başladın.. ilk hafta 15dk iyidir canım

göbek gitmiş canım tebrik ederim.. sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir canım.. spor yapmanın faydaları,sıkı gözüküyorsun

hanımlar ben bir de şu nabız ve harcanan kalori gösteren saatleri nereden ve ne kadara aldığınızı öğrensem?
canım benim saatim polar .. internetten de satışı var.ben intersporttan almıştım.. tchibonun 2 hafta önceki temasında yanılmıyorsam başka bir markanın vardı.internetten ona da bakabilirsin

Kilo Vermek için 35 (diyor ama sadece 10 tanesini paylaşmış) İnanılmaz Yiyecek
1- Muz:
Muz, vücudun karbonhidratlar yerine yağ yakmasını sağlar. içindeki potasyum yağ yakıcı olan kasların oluşmasına yardımcı olur.
2- Elma:
Bir elma yaklaşık olarak sadece 100 kalori içerir, çantada bir elma taşımak kolay bir atıştırmalıktır.
3- Çilek (Ahududu, Böğürtlen):
Çilek ve türevleri genellikle kalori ve yağ yaktırıcı olarak övülür
4-Avokado:
Avokado yaklaşık olarak 20 gram sağlıklı yağ içerir ve bunlar sadece metobolizmayı yükseltir, hızlandırır.
5-Greyfurt:
Johns Hopkins Hastanesi tarafından yürütülen bir araştırmada günde 1 greyfurt yiyen bir insanın 13 haftada 9 kilo kaybettiğini göstermiştir.
6-Limon:
Limon karaciğer için mükemmel bir detoks besinidir.Karaciğerin sağlıklı oluşu metabolizma hızı ve yağ yakmada önemlidir.
7-Nar:
Metobolizmayı hızlandıran bir çeşit antioksidan içerir. ayrıca lipid (bir çeşit kollestrol) aşağı çeker ve iştahınızı azaltır.
8-Portakal:
her bir porsiyonu 85 kalori ve 5 gram lif sağlar. Portakal yoğun besleyici bir besindir.
9-Domates:
içindeki antioksidan kilo vermeye ve kardiyovasküler sağlığı geliştirmeye yardımcı olur.
10- Hindistan Cevizi:
içerdiği MCFA karciğerin metabolizmasını yaklaşık %30 oranında hızlandırır.

teşekkürler canım paylaşım için hepsini ayrı severimmm

teşekkürler canım paylaşım için hepsini ayrı severimmm
ben de hepsini çok severim. çok kabaca bir çeviri oldu ama özlerine dokunmadan çeviriverdim 2 dakikada. anlaşılmayan bir şey varsa ingilizcesi olmayan arkadaşlar, ya da olup da yazıları okuyamayanlar sorabilir.

Teşekkür ederim cnm

kızlar resmen haftabaşı spor yapmamış olamayayım,topgie bir şeyler yazayım diye 1 mil leslie yaptım az önce hemde esneye esneye işte bu topigin amacına ulaştıgını gösteren bir örnek
haklısın canım, bir mil bir mildir

ben de iş yerindeyim, iç odada kimseciklerin görmeden, biraz lesli hareketleri sonrasında 30 squat yapıverdim

benim de bugün zumba var. salonu bırakacağım ama sözleşme gereği verdiğim parayı geri alamıyorum hocam rahatsız olduğu için bu ay spor salonuna başka hoca geliyor, ay sonuna kadar onunla idare edip haziranda b-fit'e başlayacağım

Merhaba (= spor yapanlara, vakit ayırabilenlere o kadar imreniyorum ki anlatamam :/
sabahın köründe ofis odasına tıkışıp akşama evine zor yetişen biri olarak... muhtemelen benim gibi çok fazla kişi vardır.. acaba diyorum ofis odasında yapabileceğimiz bir şeyler yokmudur? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

merhaba, aslında bazı örnekler var ama ofiste tek başınıza olmanız daha mümkün kılar bu hareketleri ama ilk aklıma gelen yöntem. araba kullanıyorsanız 15-20 dakikalık mesafeye park etmeniz böylece en az gün içinde 40 dakika yürümeniz ya da otobüs /metro kullanıyorsanız birkaç durak önce inmeniz.
eğer ofis odasında tek başınaysanız.
sandalyenizi kullanarak geri şınav, masanızı, duvarı kullanarak mekik çekebilir. oturduğunuz yerde bacak hareketleri yapabilirsiniz.
evde alacağınız bir pilates çemberi ya da topuyla tv izlerken uzanmışken ya da otururken bacak egzersizleri, bir pilates lastiği ile kol hareketleri yapabilirsiniz (lastiği ofis çekmecenizde tutarsanız bunu ofiste de yapabilirsiniz.) üstelik tüm bunlar en fazla 15 dakikanızı alır.
hafta sonları da 1, 1,5 saatlik yürüyüşler yapabilirsiniz, müsait olursanız günde 2 kez yapıp hafta içi açığını kapatabilirsiniz.

[QUOTEmeksims, post: 40484183, member: 494675"]kızlar resmen haftabaşı spor yapmamış olamayayım,topgie bir şeyler yazayım diye 1 mil leslie yaptım az önce hemde esneye esneye işte bu topigin amacına ulaştıgını gösteren bir örnek [/QUOTE]
Harika
Squat,bazı bacak egzersizleri mesela

Eklentiler

• ofisde+yapılabilecek+egzersizler.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…