- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Bence senin eşin anlayissiz olabilir tatlim benim eşim isterse evi b.k gotursun sesini cikartmaz sadece sorar bana niye yapmadin diye kendimi iyi hissetmiyorum deyince tamam hayatim dinlen der yani sende evin temizse daginikligi toplayip evinde dinlenebilirsin yaniEvli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
Benim esim bugun basit biseyler yap der sorun etmez cok sukur.eger sorun eden birisi olsaydi ben bitmistim cunku pilav yapmayi bile bilmiyordum.herseyi esimden ogrendimEvli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
Çalışan kadınım....(haftanin 3 günü)Evli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
ben sizin yorumlarınızı seviyorumCalisiyorsan erkekler bi tik daha alttan aliyolar bence. Cocuk yoksa calismiyosanda bence beklenti yukseliyo. Ben hep calistigim icin evliligim boyunca bilmiyorum evde dursam nasil olur. Ha evde dursamda cocuklar var, onlar ne yerse onu yaparim. Bazen disarda yemis olurlarsa vs yemekte yapmam. Tost yapsam esim her gun yer, tam tersi sulu yemek aramaz. Benim icin oncelik cocuklar yani.. onlar toksa bende tokum aclarsa acim.
Buarada 3 cesit yemek nedir her gun yaa : ( bence cok fazla her gun icin.. az yapcan bitsin ertesi gune kalmasin. Hos ben kalan yemegide seviyorum ayri konu:))
Ay cok tesekkur ederim canim :) bende seninkileri begeniyorum begenilerimden anlayacagin gibi:))ben sizin yorumlarınızı seviyorum
böyle durumlar için buzlukta hazır yemek tutsanız?Hayir gòzùm kesmedi dedim tabiki. Hakkini yiyemem arada yardimci olur duzenli olarakta bulasiklari yerlestirir ama isten yorgun geldigi zaman yemek te olmazsa deliriyor o da senede 4 sefer yapmamazlik yapmisimdir
2gunluk yapin bari..Cocuk olunca 3 cesit hayal 1 i zor bulur..Yok cakiamiyorum cocugumda yok aksama kadar evdeyim. Bundan sonrada karar verdim cesit cesit yaomicam karni doysun yeter
Ay oh bee. Ağzına sağlık. Bu hizmetçilik değil ki karşılıklı anlaşmalı görev dağılımı gibi birşey dediğin gibi o zaman adam da desin ki ben bugün para kazanmadım canım istemedi. Ayrıca eşine hizmet etmek istemek güzel bir şeydir hatta sevaptır buna neden takılıyor herkes anlamadım.Çoğu kadın size hak vermiş ama ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda.Çalışmayan bir eş olarak ev işlerini yapmak sizin göreviniz.Eşinizin görevinin çalışıp,para getirmek olması gibi.Hizmetçi misin,yapmak zorunda değilsin diyenler olmuş.Ama erkek de aynı durumda.Hizmetçi miyim ben?Her gün para getirmek için işe gitmek zorunda mıyım diyebilir
Tabii hepimiz insanız,her gün yemek yapmak zor gelebilir,canın istemeyebilir.Ama kocan işten gelmeden arayıp,bugün dışardan getirebilir misin diyebilirsiniz.Gerçekten yorgun ve aç biçimde yemek hayaliyle gelip bulamayınca,açlığın da etkisiyle sinirli olabilir insan.
Ayrıca şunu da söyleyeyim.Ben devlet hastanesinde çalışan bir doktorum ve kadın hastalarımın çoğu ev hanımı.İlaçlarla ya da yemek düzeniyle ilgili sorular sordukça şunu gördüm ki bir sürü ev hanımı saat 9-10'dan önce kalkmıyorlar.O vakitten sonra günün bereketi kaçar zaten.
Karşılıklı anlayışla çözülebilir ama şunu unutmayın eğer çalışmıyorsanız ev işlerini yapmak sizin göreviniz.Bunları yapınca hitmetçi olmazsınız.Her gün temizlik ya da sıcak yemek yapmanız da gerekmez.Ama önceden söyleyebilir ya da en basitinden yumurta-makarna vb. yapmanız 30 dk. sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?