Yeni bir hayata merhaba :)

Mrb arkadaslarbende 63 kilodan 96 kiloyla doğuma girdim duan 14 aylık bir bebeğim var ve 79 kilo dayım bir türlü gitmiyor bu kilolar deli olacam
biraz çabalasan o kadar güzel gidecek ki canım ne yapıyosun diyet spor olarak

evet canım leblebi yiyebilirsin o zaaman gayet faydalı
onu otobüste atıştırmalık olarak alayım arada yiyeyim ondan yolculuk uzun olacak çok birşeyde yiyemem ben yolda. 2 de elma alırsam abur cubur olmadan varırım

onu otobüste atıştırmalık olarak alayım arada yiyeyim ondan yolculuk uzun olacak çok birşeyde yiyemem ben yolda. 2 de elma alırsam abur cubur olmadan varırım
evet canım şu diyet bisküvi mısır patlağı falan oluyor ondan da tercih edebilirsin ben onlardan da alıyorum iyi oluyor bir paket sütle birlikte

evet canım şu diyet bisküvi mısır patlağı falan oluyor ondan da tercih edebilirsin ben onlardan da alıyorum iyi oluyor bir paket sütle birlikte
mısır patlağı iyi olur bak iyi hatırlattın 2 tanesi bile doyuruyor beni bayılıyorum tadına.

Evet
Çok şükür

canım benim kuzenim de 2 yıldır olmuyodu şimdi hamile Allah size de nasip eder inşallah

kızlar ben 3.takımdayım aynı zamanda motivasyon açısından güzel oluyor hemde tatlı bir rekabet sizde gelmek ister misiniz oraya

Evde tartım yok canım,ancak cumartesi sabahı tartılabilirim ama yine de çok korkuyorum..Ya emeklerim boşa gittiyse?
emeklerin boşa gitmemiştir canım üzülmee dikkat ettiysen mutlaka tartıya yansımıştır ben güzel bir rakam olacağına inanıyorum bence kendine bir tartı da al derim

Diyet filan Yapmıyorum spor da sadece dikkat ediyorum yediklerime
önemli olan diyet yapmak değil aslında sağlıklı beslenmek ve o düzeni hayatın boyunca koruyabilmek sporla da desteklersen muhteşem olur

bugünkü menüm:
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,bol yeşillik,1 yumurta,2 bardak çay
ara:Yarım elma
öğle:1 kase mercimek çorbası, salata, yarım dilim kadayıf tatlısı (diyarbakırdan özel geldi diyette olduğum için yarısını yedim sadece)
ara:1 mandalina, 1 bardak metabolizma çayı
akşam:1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt

su:2,5 litre

emeklerin boşa gitmemiştir canım üzülmee dikkat ettiysen mutlaka tartıya yansımıştır ben güzel bir rakam olacağına inanıyorum bence kendine bir tartı da al derim
Aslında tartım var da pil kısmı bozuk herhalde,çalışmıyor.Evet en yakın zamanda edinmem lazım.İnşallah dediğin gibidir canım,cumartesi görücez

Aslında tartım var da pil kısmı bozuk herhalde,çalışmıyor.Evet en yakın zamanda edinmem lazım.İnşallah dediğin gibidir canım,cumartesi görücez
inşallah canım mutlaka bir tartı olsan motivasyonuna etkisi büyük olur ama yine de haftada 1 kere tartıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…