biraz çabalasan o kadar güzel gidecek ki canım ne yapıyosun diyet spor olarakMrb arkadaslarbende 63 kilodan 96 kiloyla doğuma girdim duan 14 aylık bir bebeğim var ve 79 kilo dayım bir türlü gitmiyor bu kilolar deli olacam
evet canım leblebi yiyebilirsin o zaaman gayet faydalıyolculukta midem için leblebi iyi oluyor da o yüzden sordum canım. pazar a kadar yokum canım. o kadar yoruldum ki anlatamam.
onu otobüste atıştırmalık olarak alayım arada yiyeyim ondan yolculuk uzun olacak çok birşeyde yiyemem ben yolda. 2 de elma alırsam abur cubur olmadan varırımevet canım leblebi yiyebilirsin o zaaman gayet faydalı
evet canım şu diyet bisküvi mısır patlağı falan oluyor ondan da tercih edebilirsin ben onlardan da alıyorum iyi oluyor bir paket sütle birlikteonu otobüste atıştırmalık olarak alayım arada yiyeyim ondan yolculuk uzun olacak çok birşeyde yiyemem ben yolda. 2 de elma alırsam abur cubur olmadan varırım
mısır patlağı iyi olur bak iyi hatırlattın 2 tanesi bile doyuruyor beni bayılıyorum tadına.evet canım şu diyet bisküvi mısır patlağı falan oluyor ondan da tercih edebilirsin ben onlardan da alıyorum iyi oluyor bir paket sütle birlikte
Evetolsun varsın kilon olsun bebeğin var kucağında :) ben şuan herşeyine razıyım ma olmuyor 1.5 yıldır malesef. zamanla canım yemeğine dikkat ederek gitmeye başlar hepsi. zaten bebğin hareketlenmiştir onun arkasında koşarken anlamazsın bile nasıl gittiiğini. trambolin tavsiye ederim bebek yüzünden çok spora vaktin olmuyordur sanırım. trambolinde 5 er dk yeterli oluyor günlk 3 kez.
canım benim kuzenim de 2 yıldır olmuyodu şimdi hamile Allah size de nasip eder inşallaholsun varsın kilon olsun bebeğin var kucağında :) ben şuan herşeyine razıyım ma olmuyor 1.5 yıldır malesef. zamanla canım yemeğine dikkat ederek gitmeye başlar hepsi. zaten bebğin hareketlenmiştir onun arkasında koşarken anlamazsın bile nasıl gittiiğini. trambolin tavsiye ederim bebek yüzünden çok spora vaktin olmuyordur sanırım. trambolinde 5 er dk yeterli oluyor günlk 3 kez.
evet bende çok seviyorum çantamda bulundururum sürekli ara öğün niyetine bazen yiyorummısır patlağı iyi olur bak iyi hatırlattın 2 tanesi bile doyuruyor beni bayılıyorum tadına.
Aynen canım ama bi de korkmasam tartıya çıkmayaaaaçok güzel canım yaa hemen farkediyor zaten devam ettikçe insanlar seni motive edecekler sen iyice zayıfladın falan diyorlar bana da oldu bu hafta insan gerçekten çok mutlu oluyor
ne kadar oldu canım başlayalıAynen canım ama bi de korkmasam tartıya çıkmayaaaa
ne kadar oldu canım başlayalı
canım o zaman tartıl artıkBugün 10 gün oldu canım.
Evde tartım yok canım,ancak cumartesi sabahı tartılabilirim ama yine de çok korkuyorum..Ya emeklerim boşa gittiyse?canım o zaman tartıl artık
emeklerin boşa gitmemiştir canım üzülmee dikkat ettiysen mutlaka tartıya yansımıştır ben güzel bir rakam olacağına inanıyorum bence kendine bir tartı da al derimEvde tartım yok canım,ancak cumartesi sabahı tartılabilirim ama yine de çok korkuyorum..Ya emeklerim boşa gittiyse?
Diyet filan Yapmıyorum spor da sadece dikkat ediyorum yediklerimebiraz çabalasan o kadar güzel gidecek ki canım ne yapıyosun diyet spor olarak
önemli olan diyet yapmak değil aslında sağlıklı beslenmek ve o düzeni hayatın boyunca koruyabilmek sporla da desteklersen muhteşem olurDiyet filan Yapmıyorum spor da sadece dikkat ediyorum yediklerime
Aslında tartım var da pil kısmı bozuk herhalde,çalışmıyor.Evet en yakın zamanda edinmem lazım.İnşallah dediğin gibidir canım,cumartesi görücezemeklerin boşa gitmemiştir canım üzülmee dikkat ettiysen mutlaka tartıya yansımıştır ben güzel bir rakam olacağına inanıyorum bence kendine bir tartı da al derim
inşallah canım mutlaka bir tartı olsan motivasyonuna etkisi büyük olur ama yine de haftada 1 kere tartılAslında tartım var da pil kısmı bozuk herhalde,çalışmıyor.Evet en yakın zamanda edinmem lazım.İnşallah dediğin gibidir canım,cumartesi görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?