Yeni bir hayata merhaba :)

canım öğle yemeği neden yemiyorsun iki gündür dikkatimi çekti evet canım mekik çekebiliyorum bir 150 daha çekerdim sanırım
iyimiş canım bende dün gece 20 dk göbek çalıştım çeşitli hareketlerle. haftasonu eşim geç kalkıyor canım ben o kalkana kadar elma yiyorum öğle yemeği oluyor aslında benm kahvaltı. haftaiçi düzenli ama.
sabah 1 dilim ekmek ve omlet
öğle nohut 3 kaşık pilav
akşam ızgara et salata
3 bardak yeşil çay içtim bugün.
kırk dakika yürüyüş yaptım 20 dk göbek egzersizi yapıcam gece. pilavı 1 aydır yemiyordum bugün öğle yemeğinde çıkınca mecburen yedim((

he birde bugün nöbetçiydim okulda neredeyse 2 saat te orada yürüyüş yaptım :)

merhaba canım bende bütün gün fakültedeydim şimdi geldim daha

he birde bugün nöbetçiydim okulda neredeyse 2 saat te orada yürüyüş yaptım :)

iyi yapmışsın canım anladım doğru öyleyse iyi yapıyorsun ben kahvaltıyı normal sabah saatlerinde falan yapıyorsundur diye düşünmüştüm
güzel canım menün bugün ben spor yapamadım belki mekik çekerim eve şimdi geldim

bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:2 dilim beyaz peynir
öğle:1 tavuk şiş,1 bardak ayran
ara:1 galeta
akşam:1 kase yeşil fasulye,1 kase yoğurt

reglimin ilk günü olduğu için spor yapamadım sabahtan akşama kadar fakültedeydim dersten derse koşturdum karın ağrımla birlikte kötü bir gündü..

haftasonu öyle sadece canım haftaiçi 3 öğün oluyor hep. iştten gelince o kadar zor oluyor ki yazı değrlendiremedim spor konusunda ona yanıyorum

Ben de katılabilir miyim? :) Ben de aynı durumdan muzdaribim..Beraber başarabiliriz diye düşünüyorum..

haftasonu öyle sadece canım haftaiçi 3 öğün oluyor hep. iştten gelince o kadar zor oluyor ki yazı değrlendiremedim spor konusunda ona yanıyorum
evet ya al benden de o kadar yazın bu kiloları vermek vardı nedense eylül döneminde kafamıza dank ediyor

ben derse gidiyorum öğleden sonra burda olurum

tabiki katılabilirsin , hoşgeldin evet kesinlikle başarabiliriz kendinden bahseder misin biraz

Canım ben 168 boyunda ve 100 kiloyum.Yani kiloydum,bir haftadır 1000 kalorilik bi diyetteyim ve spor da yapıyorum.Biraz verdim gibi hissediyorum ama tartılmadım henüz.Şimdilik ilk hedefim 4 ay içinde 85 kilo olmak.Umarım başarabiliriz :)

bende 169 canım boyum 86 kiloyla başladım 78 kilo olmam lazım şuan regl dönemindeyim bu yüzden kilom sabit değil şuanda tabiki ulaşabilirsin yeterki azimli ol canım tekrar hoşgeldin

bende 169 canım boyum 86 kiloyla başladım 78 kilo olmam lazım şuan regl dönemindeyim bu yüzden kilom sabit değil şuanda tabiki ulaşabilirsin yeterki azimli ol canım tekrar hoşgeldin

Hoşbuldum canıııımmm :) Bugün okulda bi arkadaş "kilo mu verdin sen" dedi,uzun zamandır duymak istediğim tek cümle buyduuuu :)

Hoşbuldum canıııımmm :) Bugün okulda bi arkadaş "kilo mu verdin sen" dedi,uzun zamandır duymak istediğim tek cümle buyduuuu :)
çok güzel canım yaa hemen farkediyor zaten devam ettikçe insanlar seni motive edecekler sen iyice zayıfladın falan diyorlar bana da oldu bu hafta insan gerçekten çok mutlu oluyor

bugünkü menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, domates, beyaz peynir,1 bardak çay
ara:Yarım elma
öğle:1 kase yoğurtlu kabak salatası, 2 dilim domates, 1 lokmalık tam buğday ekmeği
ara:1 bardak kakaolu süt
ara:1 elma
akşam:4-5 kaşık mercimek çorbası, 2 parça pirzola tavuk,1 kase cacık

su:2,5 litre
41 dakika yürüyüş

evet ya al benden de o kadar yazın bu kiloları vermek vardı nedense eylül döneminde kafamıza dank ediyor
aynen canım yazın evdeyken spor falan herşey daha rahat ama işte gelde anlat kendine. yaarın şehir dışına çıkıyorum bu süreçte az yicem ama istediğimi bulamayacağım için çok dikkat edemem. ama elimden geleni yapıcam tabiki. bugün spor yapamadım ama barınaktan bir köpek sahiplendik dünya tatlısı birşey. bizi saatlerce koşturdu peşinden. 3 ten 6ya kadar onunla koşturduk. bugün menümü yazmayayım çünkü adet öncesi feci bir gün geçirdim ( dönüşte tam konsantre olarak başlıcam.
canım kuruyemişler nasıl mesela leblebi falan atsam arada fazla mı olur

evet canım kesinlikle öyle kaç gün kalacaksın canım ? çok iyi gerçekten çok iyi spor yaptırır o hem de her gün sayesinde dışarda koşturman gerekir çok aktif günler geçirirsiniz tamam canım bugün yazma kuruyemiş iyi olur badem, leblebi, ceviz 1 çay bardağı kadar yiyebilirsin günlük ama leblebi 1 çay bardağı kadar diğerlerinin daha az olması lazım

Mrb arkadaslarbende 63 kilodan 96 kiloyla doğuma girdim duan 14 aylık bir bebeğim var ve 79 kilo dayım bir türlü gitmiyor bu kilolar deli olacam

yolculukta midem için leblebi iyi oluyor da o yüzden sordum canım. pazar a kadar yokum canım. o kadar yoruldum ki anlatamam.

Mrb arkadaslarbende 63 kilodan 96 kiloyla doğuma girdim duan 14 aylık bir bebeğim var ve 79 kilo dayım bir türlü gitmiyor bu kilolar deli olacam
olsun varsın kilon olsun bebeğin var kucağında :) ben şuan herşeyine razıyım ma olmuyor 1.5 yıldır malesef. zamanla canım yemeğine dikkat ederek gitmeye başlar hepsi. zaten bebğin hareketlenmiştir onun arkasında koşarken anlamazsın bile nasıl gittiiğini. trambolin tavsiye ederim bebek yüzünden çok spora vaktin olmuyordur sanırım. trambolinde 5 er dk yeterli oluyor günlk 3 kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…