- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evladin icin hic canin yanmasinBir tarafım da rahatlama oldu bir tarafım evladım için yanıyor
Eşim panik atak ve öfke kontrolü tedavisi görüyorAllah yardımcın olsun bence şimdilik evinden sen gitme çünkü evi terk eden haksız duruma düşüyor diye biliyorum..
Bu kv ne dedi eşine ki sarılan adam? Kovdu ne gelgit bir karakter
Ne yapabilirdim eşim şaka yaptım dedi sarıldı ama kayınvalide ne dediyse birden tersine döndüNeden kaynananızın istediğini yapıyorsunuz. Kadın boşatacağım demiş siz de resmen onun istediğini yapıyorsunuz. Onlarsız mutluysanız mesafe koyun görüşmeyin falan. Çocuğunuza da yazık evinizi terk etmeyin, düzeninizi bozmayın. Tabi siz sizeyken iyiyseniz. Yazık emeklerinize
KiraAcaba ev kira mı
Ben kavga etmedim zaten ilk sessiz kaldimÖnce bir sakinleşseniz
Azıcık uyuyun ben genelde gergin veya öfkeliyken uyuyup öyle karar veririm ne yapacağıma sanırım uykuda sakinleşiyorum sonra etraflıca düşünebiliyorum
Eşinizin annesinin gazıyla sizinle kavga etmesi çok yanlış olmuş ama kayınvalidenin huyunu biliyorsunuz olayları kabartabileceğini de biliyordunuz sanırım ona göre çok önemsemeseydiniz eşinize eve gelirken demek merhametinden dolayı evliyiz falan gibi kırgınlığınızı belirtebilirdiniz
Eşinizin tavrını hiç bir şekilde doğru bulmuyorum hele hele çoçuğunuzun yanında yaptığı hiç olmamış diğer aile fertlerini söylemiyorum...
Ama sakinleşin eşinizin ailesinin ekmeğinede yağ sürmeyin bu gece kendinize zaman tanıyın sabah ola hayrola
3 aydır görmüyordum zatenSizi ayırmak isteyen insanla görüsmeyın gorumeme gıbı bır durumum yok dıyorsanız mesafe koyun. Onlar yokken ıyıymıssınız anladıgım kadarıyla. Onlara gıtmemek ıcın kendınıze ve esınıze iş cıkarın ne kadar az gorusursenız o kadar ıyı olur. Fitnecileri mutlu etmeyin siz mutlu olun kahrolsunlar.
Başım dönüyor çok ve burnum sızlıyor
Oğlumu sonunda binbir çabayla susturdum ama her 5 ek bir babasını soruyor
Kayinvalidemi kayınpederimi tanıyorum
Benim evden gittiğimi öğrenir öğrenmez eve gelip eşyaları götürecekler
Evi boşaltacaklar
Ne yapsam ne yapsamda sokağıma adım atmasalar
Evi ben bosaltsam suç işlemiş olurmuyum
Dolmuşla 10 dkŞuan evinden ayrılma ve eşya boşaltma çünkü evlilikte alınan her şey ortak oluyor evdeki ortak malı kaçırdı diye mahkemeye verirler
Bu gece eve gelmez mi eşin ne kadar mesafe var iç evi ile sizin evin arası
Eviniz çok yakınmış daha uzağa taşınma fırsatınız yok mu? Eşinizin sıkı fıkı olmasını engelleyebilirseniz daha mutlu olursunuz. Bence çağırın sakin bir şekilde. Tepkili çağırmayın yalnız gelsin konusun. Çocuk istiyor diye de bahane yapabilirsiniz. Ki zaten istiyormus da. Tabi yanında annesi gelmesin. Ilımlı biriyse halledersiniz.3 aydır görmüyordum zaten
Defalarca küstüm yıllarca konuşmadık
Ama değişmediler eşim yanimda olunca delirdiler zıvanadan çıktılar iyice
Dolmuşla 10 dk
Gelmez dolduruyorlar dir şimdi onu gurur yapar gelmez
Çağırmam hep Ben çağırdım ondan bu durumdayım şimdiEviniz çok yakınmış daha uzağa taşınma fırsatınız yok mu? Eşinizin sıkı fıkı olmasını engelleyebilirseniz daha mutlu olursunuz. Bence çağırın sakin bir şekilde. Tepkili çağırmayın yalnız gelsin konusun. Çocuk istiyor diye de bahane yapabilirsiniz. Ki zaten istiyormus da. Tabi yanında annesi gelmesin. Ilımlı biriyse halledersiniz.