- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
Yerinizde olsam kesinlikle evden ayrılmam. Meydanı bu çapulculara bırakmam. Arayın aileniz yanınıza gelsin, bazı şeyler netleşsin, boşanacaksanız da evinizdeyken davanızı açın, eşiniz ailesinde kalsın.Çağırmam hep Ben çağırdım ondan bu durumdayım şimdi
Kaynananızın istediği olacak o halde.Çağırmam hep Ben çağırdım ondan bu durumdayım şimdi
Alsın oğlunu turşusunu kursunKaynananızın istediği olacak o halde.
İstediği gibi birini bulur. Bulamazsa da bulana kadar evlendırır bosatır evlendırır bosatır. Gözden çıkarmışsınız hakkınızda hayırlısıAlsın oğlunu turşusunu kursun
Bende bırakmayacağım inşallah dayım hakim onu aradım eskiden boşanma avukatıydı konuştuklarımızı aynen eltime yazdım onlarla muhattap olmak istemiyorum ama sahipsiz ve zayıf değilim yazdımYerinizde olsam kesinlikle evden ayrılmam. Meydanı bu çapulculara bırakmam. Arayın aileniz yanınıza gelsin, bazı şeyler netleşsin, boşanacaksanız da evinizdeyken davanızı açın, eşiniz ailesinde kalsın.
Sürekli çağırdığı için bu haldelermiş zaten kv ondan tribe giriyor ki "oğlum istemiyor da gelin yakasından düşmüyor" diye düşünüyor görsün ki gelinin umrunda değil oğlu peşinden koşuyor o zaman belki rahat bırakır..Kaynananızın istediği olacak o halde.
Sizce bir evlilik kalmiş mi ortada?Evinizden ayrılmayın siz
Keskin sirke küpüne zarar olay şimdi çok sıcak
Bi sakinleşin ortalık durulsun
Ne emekler veriyoruz yuvalarımız yavrularımız için bırakıp gitme sakın
Sakinliğini koru
Bak bu saatten sonra onların dolduruşuna gelip kendini tutamadığın her an evliliğini daha da tehlikeye sokar
Amin oğlum için çok dua et. Ben Bir şekilde yaşarım atlatırımHakkında hayırlısı olsunBer ra
Allah razı olsun Çok ama çok dua edin hepiniz arkadaşlarNe kadar patavatsız görmemiş insanlar bunlar ya!
Allah yardımcınız olsun
Çok zor bir durum biliyorumSizce bir evlilik kalmiş mi ortada?
Tabiki meydanı onlara bırakmayacağım
Şuan acıdan burnumun direği sızlıyor kronik ağrılarım başladı
9 yıl hep mücadele ettim hep sırf oğlum babasız büyümesin kaynana kazanmasın diye sabrettim tek başına ağladım odalarda anneme bile derdimi dökmedim
Değdi mi ???
Yazık etmişim kendime
Çok pis bir aile kayınpeder ve kayınvalidenin ailesi boşanma aşamasında herşeyi yapacaklar yada nasıl olsa boşattık
Yine sevinecekler bilmiyorum
Ama oğlumun ve kendi yarınlarımı Allaha emanet ettim ona sığındım
Bundan sonrasını yaşayıp göreceğim
Malesef ilk kez kavgamıza şahit oldu çok korktuÇok zor bir durum biliyorum
Ama bak yine diyorum evinden çıkma yavrunu sakinleştir yazık kavgaya şahit olduysa çok korkmuştur gülümse sürekli ona ve her şeyin yolunda olduğuna ikna et
Sakinliğini koru yavrunla evinde otur ve olacakları bekle
Sessiz kal bakalım ne olacak
Ederim güzelim.Ama sen de şunu bil ;ancak sen mutlu oldukça oğlun da mutlu,huzurlu bir çocukluk geçirir.Amin oğlum için çok dua et. Ben Bir şekilde yaşarım atlatırım
Haklısın canım elimden geleni yapacağımEderim güzelim.Ama sen de şunu bil ;ancak sen mutlu oldukça oğlun da mutlu,huzurlu bir çocukluk geçirir.
Aynen öyle biz ne yaparsak yapalım afedersin totomuzu da yırtsak olması geren neyse neyi yasayacaksak o oluyor zaten..Malesef ilk kez kavgamıza şahit oldu çok korktu
Evden gitmeyecegim şimdilik
Babam tam anlamıyla destekcim şuan eğitimine devam et bosan dedi sağlığına kavuşunca işe de girersin dedi
Yaşayıp göreceğiz artik
Umarım oğlu pişman olur da koşar. Kaynanaya da agzının payı verılmıs olur. Temennim kaynananın istediğinin olmaması yönünde. Gelip giderek, kavga ederek, ayrılmayı dusunerek kaynananın istediğini yapmamalı konu sahibi. Tabi eşiyle onlarsız mutlularsa. Tek sebep onlarsa çabalamalı düşüncesindeyim.Sürekli çağırdığı için bu haldelermiş zaten kv ondan tribe giriyor ki "oğlum istemiyor da gelin yakasından düşmüyor" diye düşünüyor görsün ki gelinin umrunda değil oğlu peşinden koşuyor o zaman belki rahat bırakır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?