- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Hüsniyehanife işte
hayır hanife ile de karıştırılıyor ama hanifeden de tuhaf
biz istedik ama ya çocuk yıllar sonra isminden şikayet edip bezdirirse diyin ben şahsen ilkokulda dalga geçmeye başladıktan sonra sürekli şikayet ettim 8 yıl sonra tamam dediler değiştirceklerşuan cinsiyeti belli olmadan KV ve eşimin diğer aile fertleri tutturmuşlar KP veya KV ismini koy diye.
KV ye istemediğimi açık açık tatlı dille söyledim hala bi kaç gün arayla KP isimini koy diye surekli konu açıyo.
Resmen piskolojik baskı uyguluyo. Eşim yanımdayken gene konu açıldı sen istiomusun dedim eşime, eşimde hayır istemiyorum dedi eee bende istemiyorum dedim sonrasında sustu KV.
ama eminim gene açıcak konusunu. nasıl baş edicem bilmiyorum kadın laftan anlamıyo çıldırtcak benii
Kuranda bircok olay anlatiliyo. Kezban koyuyolar mesela. Yalanliyor musun demek. Aleyna koyuyolar. Neymis kuranda geciyomus. Anlami ne?bende katılıyorum bence sırf Kuranda geçiyo yada babaannesinin ismi diye anlamı güzel olmayan isimleri koymak çok saçma türk birisinin türk isim koyması daha mantıklı
ismin ortalarında s varmıEvet evet o isim. Bizde bir hasan bir de o isim çok var.
hayırHüsniye
benimki de öleydi anlam kötü isim kötü bizdeki düşünceye göre Kuranda geçiyosa kusursuzdur halbuki Kuranda kafir de yazıyo şeytan da yazıyo ama işte insanlar düşünemiyorKuranda bircok olay anlatiliyo. Kezban koyuyolar mesela. Yalanliyor musun demek. Aleyna koyuyolar. Neymis kuranda geciyomus. Anlami ne?
'Üzerine'
Cok anlamli bravo
Sana taktim zombi
ismin ortalarında s varmı
ya sorun değil insnalar ilk duyduklarında söyleyemezken önündeki kağıda doğrusu yazmasına rağmen yanlış okumalarına rağmen.. tahmin etmek zor biliyorumŞu an yanılgıya düştüm sanırım o değil
aynen öyleO ne yaa, resmen çocuğa eziyet
ayy dershane hocam bana hasime derdi hasime gibi bişi evetHasefe hasime?
Bizimde bi akraba. Neyse. Kotuymus gercektenayy dershane hocam bana hasime derdi hasime gibi bişi evet
ayy dershane hocam bana hasime derdi hasime gibi bişi evet
evet çok saçma bide anlamı sorgulayan kadın demek belki ben dini dorgulayan biri olcaktım ismim yüzündenİsimlerin kaderi belirlediği söylenir.. Çok acı çekmiş babaanne veya dedenin ismi neden konulmak istenir anlamam.. Yada çirkef bir kadının yada adamın.. Çocuğu doğur et, anne olarak isim koyma hakkında zurnanın zart deliği ol.. Sinir bozucu bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?