Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

biz istedik ama ya çocuk yıllar sonra isminden şikayet edip bezdirirse diyin ben şahsen ilkokulda dalga geçmeye başladıktan sonra sürekli şikayet ettim 8 yıl sonra tamam dediler değiştircekler

bende katılıyorum bence sırf Kuranda geçiyo yada babaannesinin ismi diye anlamı güzel olmayan isimleri koymak çok saçma türk birisinin türk isim koyması daha mantıklı
Kuranda bircok olay anlatiliyo. Kezban koyuyolar mesela. Yalanliyor musun demek. Aleyna koyuyolar. Neymis kuranda geciyomus. Anlami ne?

'Üzerine'

Cok anlamli bravo

Kuranda bircok olay anlatiliyo. Kezban koyuyolar mesela. Yalanliyor musun demek. Aleyna koyuyolar. Neymis kuranda geciyomus. Anlami ne?

'Üzerine'

Cok anlamli bravo
benimki de öleydi anlam kötü isim kötü bizdeki düşünceye göre Kuranda geçiyosa kusursuzdur halbuki Kuranda kafir de yazıyo şeytan da yazıyo ama işte insanlar düşünemiyor

Benim ismim de babaannemin ismi. Bi ben memnunum sanırım.

Babam çok küçük yaşta annesini kaybetmiş. Hatırlamıyor bile çok fazla. Ama eşim de annesini babam gibi çok erken kaybetseydi bu isteğini anlayabilirdim. Ama onun dışında sağlıklı babaanne- dede ismini sırf ego yarısı için koydurmaya çalışılmasını asla doğru bulmuyorum.

İsimlerin kaderi belirlediği söylenir.. Çok acı çekmiş babaanne veya dedenin ismi neden konulmak istenir anlamam.. Yada çirkef bir kadının yada adamın.. Çocuğu doğur et, anne olarak isim koyma hakkında zurnanın zart deliği ol.. Sinir bozucu bir durum..

evet çok saçma bide anlamı sorgulayan kadın demek belki ben dini dorgulayan biri olcaktım ismim yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…