- 21 Ağustos 2015
- 32.129
- 97.511
- 798
- 38
- Konu Sahibi streshanim
-
Acmıs kollarını kızı bekliyorlar ablacım emin ol:)o değil de
ben yurt dışındaki akrabalara şimdiden bulaşmaya başladım kızım için
acaba benim için ne diyorlardır
İstanbul tutuyorsa,yasadıgı sehir neresi bilmiyorz ama yasadıgı sehirde tutabilir muhtemelen.maddi durumlari yoksa yurt cikmaz mi? tam bilmiyorum ama maddi duruma gore cikmiyor mu devlet yurdu normal olani bu yani.
bir de ailenizde birkac kisi birlesip ihtiyac sahibi bir cocugu okutamaz misiniz? ne bileyim amca dayi birileri yardimci olabilir bence. cocuk sirf maddi imkansizliktan dolayi istanbulda okumasin fikri bana pek mantikli gelmedi.
o işin şakasıAcmıs kollarını kızı bekliyorlar ablacım emin ol:)
Acmıs kollarını kızı bekliyorlar ablacım emin ol:)
ailede herkes mi yeni evlidir yani bir amca dayi ne bileyim durumu iyi biri yok mudur? ben sadece fikir veriyorum. bu cocuk bu okulu yazmis ve kazanmis. ona hadi git burada okuyamazsin sen demek yerine ne konu sahibine ne cocuga ucu dokunacak, cocuga yardim edecek bir cozum bulmayi teklif ettim sadece. yoksa evet istanbula gelme hadi demek kolay olan. zaten durumlari yoksa ben dedim diye yardim etmek isteyeceklerini de dusunmuyorum. oneri bunlar.İstanbul tutuyorsa,yasadıgı sehir neresi bilmiyorz ama yasadıgı sehirde tutabilir muhtemelen.
Yada 1 sene daha hazırlanır en kötü.
Yeni evli birinin de kendine göre borcu harcı vardır yani yardım edilsin iyi güzel de.
İns vardır öyle bir hayırsever ailede.ailede herkes mi yeni evlidir yani bir amca dayi ne bileyim durumu iyi biri yok mudur? ben sadece fikir veriyorum. bu cocuk bu okulu yazmis ve kazanmis. ona hadi git burada okuyamazsin sen demek yerine ne konu sahibine ne cocuga ucu dokunacak, cocuga yardim edecek bir cozum bulmayi teklif ettim sadece. yoksa evet istanbula gelme hadi demek kolay olan. zaten durumlari yoksa ben dedim diye yardim etmek isteyeceklerini de dusunmuyorum. oneri bunlar.
Evet bakış açımız çok farklı kesinlikle sadece buna katılıyorum. Benim için bir ayrıcalık değil yeni evli olmak..Her aile kendinden sorumludur. Aman o dikkat etmiyor ben niye edeyim diye bir dusuncem yok. Biri camdan atlasa sizde pesinden atlayin o zaman. Bilincli olmanin hamilelik ilede bir alakasi yok. Fakat pandemi bir bahane degil bir gercektir.
Tebrik ederim sizi insallah yakin zamanda sizede 4 yillik bir univ ogrencisi yerlesir. Cekirdek aile anne ,baba ve cocuklardan olusur buna katilan her birey bu tanimi bozar
Yeni evli kismi icin size yazmamiz cok sacma olur cunku bakis acimiz farkli
Ben işte o çoğunluktan bahsettim.. Şimdi bu yeni evlinin düğününü düşünün sonra benim dediğimi ister anlayın ister anlamayın, sizin bileceğiniz bir şey..Ben varim. Aman aman dikkat ediyorum hala. Bizde zaten evde oturmali misafirlik sık olan bir sey degildi simdi hiç yok. Ailemi 2 senede 3-4 defa gordum galiba hatirlamiyorum bile.
Spor salonuna gitmeyi biraktim ve hala başlamadim. Yakin arkadasimin babasi vefat etti bir iki hafta once koronadan dolayi, bazilari gitmis evlerine ben gitmedim. Dugunlere zaten katilmadim.
Cogunluk onemsemiyor olabilir ama onemseyen de "siginmiyor" cidden onemsiyor olabilir.
Ayrica ev herkesin dib dibe olmadan ayri vakit gecirebilecegi sekilde kocaman bir ev degilse o 1 kişiyle de düzen bozulur, kalabalik olunur hele birbirine ve yeni eve alismaya calisan bir cift icin.
Almak isteyen evine 256262 kişi alsin ama kadin istemiyor diye de kotu degil.
Bunu, herkes iyi okullarda okumali, kadinlar güçlü olmali, maddi bagimsizligini kazanmali diye degistirmenizi oneririm. Yoksa linç yükleniyor hakli olarak.Herkes üniversite okumak zorunda değil. Bunu bir türlü anlamadık gitti.
Bir de annen rahatsız. Mesela sen bir yere gitsen insanlık hali, bu kız evde eşinle mi kalacak? Asla olmayacak bir iş bu.Annemin eli ayağı tutuyor çok şükür. Tedavisi memlekette sürüyor ve uzun bir tedavi süreci. Ben aklım annemde kaldığı için sık sık geliyorum. Ama benimle yaşamak zorunda olduğu bir durum yok. Aklım kaldığı için yanıma alırdım daha iyi beslerdim belki ondan dedim. Ama şu an eli ayağı tuttuğu için yanıma almam da eşim açısından uygun olmaz diye düşündüğüm için almadım. Yoksa tabiki gerekirse alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?