Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

İstanbul tutuyorsa,yasadıgı sehir neresi bilmiyorz ama yasadıgı sehirde tutabilir muhtemelen.
Yada 1 sene daha hazırlanır en kötü.
Yeni evli birinin de kendine göre borcu harcı vardır yani yardım edilsin iyi güzel de.

Acmıs kollarını kızı bekliyorlar ablacım emin ol:)
o işin şakası
bir kere ben kızımı zaten kimsenin evine bırakmam
bu işin yurdu var öğrenci evleri var var oğlu var
ama gittiği yerde acil bir durumda bir tanıdık olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor
üstelik hepsi benden önce çocuğu gönder bu meslekle bu ülkede ziyan olacak diyor
e bi zahmet laflarının arkasında duracaklar

ailede herkes mi yeni evlidir yani bir amca dayi ne bileyim durumu iyi biri yok mudur? ben sadece fikir veriyorum. bu cocuk bu okulu yazmis ve kazanmis. ona hadi git burada okuyamazsin sen demek yerine ne konu sahibine ne cocuga ucu dokunacak, cocuga yardim edecek bir cozum bulmayi teklif ettim sadece. yoksa evet istanbula gelme hadi demek kolay olan. zaten durumlari yoksa ben dedim diye yardim etmek isteyeceklerini de dusunmuyorum. oneri bunlar.

Buna benzer bir olay yaşadım bana soylenmeden aileme söylemiş akrabamız kiiiii kuzen le aşırı samimi olduğumu sanıyordum o bile hiç bahsetmedi neyse ailem söyledi asla kabul edemem falan derken altından üstünden bi şekil de zorla ikna oldum olmaz olaydım evi otel gibi kullandı bana sormadan arkadaş davetleri yattığı yeri toplamayı bırak çıkardığı eşofmanı.bile yerden alıyorum eve gelmeden arayıp yemek sipAris vermeleri şunu yap yiyelim hadi sen sofrayı hazırla falan ayy aman uzak durun 2 ay sonra gitti kurtuldum

İns vardır öyle bir hayırsever ailede.

Evet bakış açımız çok farklı kesinlikle sadece buna katılıyorum. Benim için bir ayrıcalık değil yeni evli olmak..
Yorumuma tuhaf bir bakış açısı getirdiğiniz için de tebrikler, tartışma konusu yapılacak hale getirmişsiniz ama amacım bunu tartışmak değil bahane haline getirenler işine geldiği zaman pandemi var ya da yokmuş gibi davrananlar..
Pandemi olmasa da konu sahibinin buna yeni evli olmasından dolayı takacağına bu foruma bu kadar eski üye olduğum kadar eminim..

Ben işte o çoğunluktan bahsettim.. Şimdi bu yeni evlinin düğününü düşünün sonra benim dediğimi ister anlayın ister anlamayın, sizin bileceğiniz bir şey..

Ben de hayır diyemeyen bir insanım ama emrivakilerden hiç hoşlanmam .Sonra eve yerleşir ,rahat eder bir yer bulmaz kalırsa ne yapacaksınız .O zaman git de diyemezsiniz .Bir arkadasimin başına geldi.Yurt çıkacak dediler çıkmadı .Onun da ablasının kızıydı .Sonra kiralar pahalı burda kalsina döndü iş .Bu sefer arkadaşım kabul etmeyince kötü oldu .Çok yakınıniz da değil.Ben olsam eşimin üzerine atardım .O kabul etmiyor falan derdim .Ya da başka bir şey .Hiç almayın bence .

Sorumluluk almak çok zor bişey haklısınız da herkesin kendine göre bir düzeni var otellere ücretsiz yerleştiriyorlar diye yazılar okuyorum onları bir arastirsinlar sizde bir bakinin ama evinize kabul etmeyin

Herkes üniversite okumak zorunda değil. Bunu bir türlü anlamadık gitti.
Bunu, herkes iyi okullarda okumali, kadinlar güçlü olmali, maddi bagimsizligini kazanmali diye degistirmenizi oneririm. Yoksa linç yükleniyor hakli olarak.

Kıytırık okullarda bölümlerde okumaya gerek yok.
Bu sebeple cok çalışmak, iyi okullar, iyi bolumler kazanmak lazim.

Yani şu insanlardaki genişliğede PESSSS vallahi ya siz nasıl millete sormadan onların da hayatını yüzde yüz etkileyecek değiştirecek şeyler hakkında plan yaparsınız yaa hakikaten ben sinir oldum buradan bile !! Valla şu an hayır olmaz diyemezseniz sonra her şey daha kötü olur, daha yeni evlisiniz eşinizi,evliliği,ilişkinizi tanıyacaksınız birbirinize alışacaksınız özeliniz olacak kendi yuvanızın selameti için “hayır bende kalamaz maalesef ben daha yeni evliyim evliliğe ve kocama alışmak istiyorum hayatımı düzene koymak istiyorum kabul edemem.” diyeceksiniz küsen küstüğü yere kadar gitsin kesinlikle kabul etmeyin,ben çok çaresiz ve parasız kaldığım bir kış gecesi gittim otogarda sabahladım da aynı şehirdeki birkaç aylık evli arkadaşıma “bu gece sana geleyim mi” diye bile soramadım yarın bir gün kocası surat yapar kafasına kakar huzuru kaçar benim yüzümden diye,kaldı ki 1 geceden bahsediyoruz 1 gece birkaç saat…Başkasına güvenerek yola çıkmamayı öğrenmiş olurlar.

Daha bu durum böyle söylenti halindeyken arayıp açık açık ben kabul edemem deyin. Eşim istemez deyin kendinizi ortaya atamıyorsanız.

Bir de annen rahatsız. Mesela sen bir yere gitsen insanlık hali, bu kız evde eşinle mi kalacak? Asla olmayacak bir iş bu.

Ne kadar bencil,düşüncesiz ,sınırlarını bilmeyen akrabalariniz varmis,acidim esinize,size .Ne demek hayir diyemem? Bu kizimiz da hic kendini gelistirememis,mesaj yazip size geliyorum vs bence üniversite okumasina gerek yok,bi ise yarayacagini sanmiyorum.yeni gelinin üstelik 1 aylik yeni gelinin evinde dayatma ile kalinir mi ya? Pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…