Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Kiz mesaj da atmis sanirim, istanbulu kazandim yurt cikmazsa sendeyim minvalinde. Simdi 30 küsur sayfa icinde bulamayacagim ama gordum bunu da.

Alenen yıkılmaya çalışıyor kız. Izin almak, sormak, izin olursa geçici olarak kalacagini soylemek gibi bir durum yok.

Kimse kusura bakmasın ama benim haberin olmadan benim üzerimden plan yapılması benim hoşuma gitmezdi. Bu nedenle konu sahibini iyi anlıyorum. Bugün İstanbul gibi bir yerde öğrenci en az harcayacağı aylık 1000-1200 ₺ dir. Yol masrafı kitaplar ekstralar vs. Anne ve babanın şartları göz önüne alındığında ve annenin rahatlığı ( 1 aydır aile içinde olan bir adamın yanına göndermek bana göre rahatliktir) bu masrafların bazılarının da konu sahibinden karşılanması beklenebilir. Sonuçta öğrencilik hayatı yaşamak istiyecek başına bir iş geldiğinde ilk konu sahibinden bilinecek. Okuduğu okulun burs şartları da vardır mutlaka o bursu kaybetmemesi içinde sıkı çalışması gerekli bu yüzden sessizlik isteyecek bende evimde yüksek sesle müzik dinlemek isteyecegim. Kendi evimde niye yabancı gibi diken üzerinde yasiyayim ki. Kısacası bu sorumluluğu bende almak istemem. Şuan özel yurtlar açılmadığı için bu tarz bir talep artmış durumda İstanbul için değil ama bir akrabam sırf bu yüzden uzaktan eğitim alacak ilk senesini okulda uzaktan eğitim şansı varsa onu değerlendirsin. Sonuçta konu sahibinin evi kaç artı kaç misafir ağırlayacak musaitligi var mı bunlarida bilemiyoruz. Bence direk önünü kesin. Anneniz konuşsun gerekirse bu bende dusuncesizliktir. Aynı şeyi gorumceminizin kızı yapsa sessiz kalmazsınız. Kendi aileniz yapınca hayır diyemiyorum dememelisiniz. Evde tek siz yasamiyorsunuz. Hoş yasaydiniz bile tavır rahatsız edici.

Son düzenleme:
Sonunda evlendiniz demekdamat adayı pek gönüllü değildi en son..hayırlı olsun...universite sonuclari açıklandı diye biliyorum..ustelik kyk yurt basvuru sonuclari da aciklandi sanirim..yanlis mi biliyorum?nereyi kazandığı yurt çıkıp çıkmadığı belli değil mi

Bazi uyeler sirf duyar kasmak icin yazmis.sacma kiytirik bi bolum icin neden birinin sorumlulugunu alayim
kim duyar kasmis cok pardon? yahu biz hepimiz birbirimizden FARKLI insanlariz. sizin konuya yaklasiminiz oyle, benimki boyle. ben kim olursa olsun artik orayi kazanmis bir cocuga “hadi istanbulda okuma sen git” demeyi dogru bulmuyorum. konu sahibine de evine al demiyorum. farkli cikis yollari aramasini soyluyorum. illa sizin gibi “hayir de” diyip gecmemiz mi gerekiyor? tamam hayir desin ama kendi kuzeninin cocugu ve yardima ihtiyaci var. bunu soylemek duyar kasmak mi? gercekten cok garipsiniz ya yani sizi alintilamis bulundum ama bunu bu sekilde beni veya KudrAlobar ’i alintilamadan yazan herkese soyluyorum.

resmen herkes her olaya sizinle ayni pencereden bakmiyor diye duyarci, tatli su humanisti falan oluyor ya ben de buna sasiriyorum.

Valla o dönem ciddi ciddi bende yeğeni gitmeseydi evi ikisine bırakıp gidiyordum.
Bu gelende kalır bence zaten yazin geldi bir aylığına beni böyle bı yokladı, gitti.
Birde sürekli kusur arayan bir kız çocuğu, asla tahammül edemem. Bende çeker giderim bu kadar net.

Buraya genç bir kadın ailemin durumu kötüydü okuyamadım erken evlendim yazsa bir yolunu bulup okusaydın diyecek duyar kasıyorsunuz diyenlerin hepsi.

Sanki kadının kafasına silah dayayıp evine alacaksın dedik. Kendi adıma konuşayım, evde istemeyebilir dedim, emrivaki yapmaları yanlış dedim. Daha ne diyebilirim bilmiyorum. Çocuğu falakaya falan yatırmamız gerekiyor sanırım tatmin olmaları için.

Eşinizi bahane edip kabul etmeyin siz yeni evlisiniz en güzel günleri evdeki birinden cekinerek gecirmesin gecelikle ne siz ne eşiniz gezemez eşiniz size söyleyemesede sinirlenir ve sacma seyler için sizi kırar evliliğiniz bile bitebilir istanbula puanı yeten heryere yeter kendi sehrini yazsaymıs

Yanlis anlamadiysam konu sahibi 1 aydir istanbulda.

Şehre yabancı.

Çalışıyorsa 1 aydir çalışıyor.

Çalıştığı kurum aracılığı ile burs yurt ayarlama imkani olabilir.

Çalışmıyorsa bu imkanı da yok.

Zaten kiz burs verilecek degerde bir basari saglamamis.

Kaç milyon ogrenci vardir kim bilir.

Belli basli kurumlar kısıtlı sayida burs veriyorsa bu, gelecek vaad eden basarili ogrencilere verilmelidir.

Sonucta basvuru sirasinda siralama puan okul bölüm bilgileri istenecek.

Bu ogrenciye mi burs verelim diyecek kurumlar.

Konu sahibi bunun icin de mahcup olacak.

Şahsen ben gelecek vaad eden ogrencilere ön ayak olabilirim.

Uyduruk kıytırık bir şey okuyacaksa kimseden yurt burs rica edilmez. Zaten vermezler.

Niye her konuda her konu sahibini eleştirmek için özel bir çaba içine giriyorsunuz?? Sürekli bir konuları sabotaj içerisindesiniz. İnsanları da geriyorsunuz.
Kadın her şeyi tane tane anlatmış hala neresinden çekeyim konuyi diye özel bir çabadasınız. Tüm iyi üniversiteler İstanbulda değil. İstanbulda da binadan oluşan insana hicbir sey katmayan tonla liseden kötü üniversite var. Kız ilk tercihlerde yerleşememiş ikinci tercihlerde boş olan yerlerden birine düşük puanla yerleşmis. Konu sahibinin dedigi çok mantikli bir sene daha calisip iyi bir universitede okuyabilirdi. Bilginiz yok ahkam kesmeden gidin arastirın. 2-3 soru yapan üniversiteye yerleşiyor. Özel üniversitelerin puanına bakarsanız anlarsıniz.Sonra adı üniversite okumuş oluyor.

Konu sahibi, insanlar bu kadar yüzsüz nasıl davranıyor şaşırıyorum. Siz de hiç cekinmeyin olmaz diyin
Yeni evli oldugunuzu eşinizi dusunmeden boyle bir plan yapmamalari gerekiyor.

Eşimin kuzenı birkaç günlüğüne bize bıraktılar lise cagı cocuk bir gün baktım iki gün baktım bir hafta baktım evde pijamayla gezemiyorum rahat edemiyorum cocuk sessizdi ama evde yabancı bir erkek olması beni rahatsız etmişti eşime hiç birse demedim ama cocugun ailesi gelip cocugu onbes gün almadı aramadı sormadı birde demezlermi bizim oğlanı sizin yandaki koleje yazdıralım siz bi gidip konusun üstümüze atacaklardı cocuklarını eşime kesin kısa bir konusma yaptım ikisindednde kurtulduk cok sükür

Siz gidip perileri dürbünle dikizleyen kocanızla ilgilensenize, bu konular sizi aşar

valla direk kusura bakma ben kabul edemem yazmalıydın 1 sene cıkmaz o kız senden sonra bosanmada alırsın solugu

Kocam istemiyor diyebilirsiniz.
Ben bazı olaylarda ( umursamadigim insanlara tabi) eşim kabul etmedi eşim istemiyor eşim böyle istedi deyip yirtiyorum ki bir daha cesaretleri olamasin.

Umarim o noktaya gelmez durumlar.
Ayda 2-3 kere gelse insan seve seve agirlar da surekli kalmak hiç cekilecek sey degil.

Bende bu milletteki rahatlığı anlamıyorum. Sizin evin şartları daha mı iyiydi. Yurtdışında olsa anlayacağım dil bilmediği için belli bir süre misafir edersin ama aynı ülkede aynı şehirde çok saçma geliyor ama .

O 15 gun resmen yoklama cekmisler. Bakalim sesiniz cikacak mi cikmayacak mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…