Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

kendi kardeşim bir süre bende kaldı da sinirim bozuldu :) kaldı ki kuzen kızı ve sürekli ise kusura bakmasın bana güvenip mi bu şehri yazdılar derim. geçici bir süre tamam ama kalıcı şekilde kimsenin sorumluluğunu alamam. başına bir şey gelse annesi benden hesap sorar

Tam da böyle bir mesaj arıyordum yine yetiştin süpersin lotus yalnız konu sahibinin canı biraz cekistirmek istemiş yoksa çözüm odaklı değil kendisi de.
Bir de siz 7 24 sevisceksiniz diye kız ortada mi kalsın diyenlere de pes diyorum, bazıları sırf muhalefet olmak için yazıyorlar. Başka konu açılsa ay ben evime misafir almam hiç sevmem dışarda buluşalım ne varcilar gelir burda kızı evlat edinin der. Herşeyi geçtim yeni evli çiftin evinde genç kızın ne işi var dünyanın her türlü hali var , ben akrabam da olsa eşimle bir kadını yalnız bırakmak istemem konu sahibi markete bile gidemicek rahatca belki

ay yahu bence hepsi bir yana yeni evli olmak yeter.
belki evlenmeden hiç sevişmediler şimdi acısını çıkarıcaklar. belki adam donla, kadın sütyenle gezmek isteyecek ki ben olsam çıplak gezerim.
daha cicim zamanları belki romantikli yemekler isteyecekler.
konu sahibi zorla evlendi de adamla münasebeti az olsun mu istiyor acaba ?

kesınlıkle kabul etmemelısınız bırının sorumlulugu cok zor
sızın evınız ıcın sızden ızınsız karar alıyor kuzenınız kendı cocugunu okusun dıye yolamalara kalkıyor bu kadar destursuz bırının ılerıde sızı sıkıntı cıkaracagıda kesın bu hadsızlıgı kesın ve net sekılde sonlandırmanız lazım

ben kabul edemem canım kusura bakma ya ev tutarsınız yurt cıkana kadar ev tuttugunuzda temızlıge dızmeye yardıma gelırım dersınız gıda ve temızlık malzemesı alır goturursunuz arada bır yemege cagırırsınız arada bır kırlı bır kac seyını yıkarsınız sızın yapabılecegınız tek yardım bu

sızı baglayan bır konu olmamalı ılla yardım ıstıyorlarsa bıraz butcenıze uygun harclık verırsınız o kadar

ne o ya bırı kalkacak bu sehırde akrabam var orayı yaz gıder orda okursun dıyecek benım bundan haberım olmayacak gercekten cok tuhaf komık ve korkunc kabul etmeyın asla

ona yurt cıkana kadar evde yasasın bır sure kıra versınler akrabalar toplansın yardım etsın baskalarını arasın amca dayı yardım ıstesın tek sızın ustunuzde olmaz zaten bu ıs

şimdi şöyle bir şey var. Konu sahibi kabul eder etmez o ayrı bir şey. Bunun yeni evli olmakla bağlantısı bir tek bizim toplumumuzda vardır. Sanki yeni evli level ını atladıktan sonra makbul bir durummuş gibi algı operasyonu var. bu çok trajikomik. Halbuki 20 yıllık evli biri bile evinde yabancı bir kız kabul etmek istemez. Şahsi olarak benim muhalefetim buna.

E madem kabul ederdiniz, buyrun siz alin evinize, iyilik askiyla bu kadar gozunuz kararmis, yanip tutusurken artik kan bagi da aramayiverin. Alin evinize bakin bi kac sene, nedir yani? Baskalari adina ahkam kesmeyin, yapin biz de helal diyelim.

Eşinizle bu durumu güzel bi dille paylaşın. Ya ben olsam alırdım 1 odada kalırdı ne olacak. Sahip çıkardım bilmiyorum. Eşimin yeğeni şuan bizde kalıyor. Sessiz bi kız kendi halinde biz sahip çıkıyoruz. Ama ben kızı öncesinde tanığım bildiğim için kabul ettim. Benim de 1 sene olmadı evleneli. Bi odayı ona verdim. Pişman da değilim. Seviyorum kızı. E bi de ihtiyacı var elimden geldiği kadar yardım ediyorum. Yurt dışında aileler oda veriyor bilmedikleri öğrencilere Türkiye de akraba kabul edilmiyor anlamıyorum garip

Özet için teşekkürler
Konu sahibi en başta yazacağını en sonda yazmış, yerleştirme sonucunu bekliceksin madem niye konu açıp milleti uğraştırdın,
Maddi durumları iyi olmadığı için muhtemelen yurt çıkacak,konu sahibi de boş yere tantana yaptığıyla kalacak gibi geliyor bana,

E madem kabul ederdiniz, buyrun siz alin evinize, iyilik askiyla bu kadar gozunuz kararmis, yanip tutusurken artik kan bagi da aramayiverin. Alin evinize bakin bi kac sene, nedir yani? Baskalari adina ahkam kesmeyin, yapin biz de helal diyelim.
bir kaç sene dememiş ki.. yer bulana kadar demiş. hatta denilmemiş bile konu sahibine henüz. deme ihtimali üzerine konu açmış.

olmadı bak şimdi. yeni evli olunca hiç ama hiç olmadı. beklenen cevap değil bu. otur sıfır

valla kalma olasılığına karşı bu kadar tantana yaptıysa, bir de buna söyledikleri zaman olacak tantanayı sen düşün.

Yoo kiz gayet de msj atmis, sana geliyorum diye
Bence o bir sevinçle ve konu sahibinin sevineceğini düşünerek böyle anlık bir tepki vermiş. Yoksa bu büyüklerin alacağı bir karardır. Hatta yeni evli olunca konu sahibinden önce konu sahibinin annesine çıtlatırlar. Ülkemizde bu olaylar baya bir aşama gerektirir.

bir kaç sene dememiş ki.. yer bulana kadar demiş. hatta denilmemiş bile konu sahibine henüz. deme ihtimali üzerine konu açmış.
Yer bulana kadar denmemiş. Yer bulma gibi bir dertleri yok henüz. Sizin eviniz uygun mu demeden istanbul kazandim, sendeyim diye mesaj atmis kiz.

Iste bu aşamaları yol yordam bilenler yapar. Konuda sorun bahsi geçen kisilerin yol yordam bilmemesi. Bilmiyorlar. Insanlarin hayatlari uzerinde plan yapiyorlar. Gıyabında, onun evinde kalacağını söylüyorlar.

7 24 sevismek istiyor diye de kimseyi suçlayamazsiniz.

Alt metin degil çok net sevişecektik bile diyebilir.

Insanlarin ozel hayati bu, kendi evleri, mahremleri.

Sorunlu cinsel hayat evliligin bitmesi icin yeterli bir sebep.
Bide ev sahibine utana sikilada söylemiyor,ben geliyorum diyor okumaya gelecek kız..

Valla bu konuyu yeni okumaya basladim, umarim dedgin gibi gelisir isler. Ama sanki konusahibine kizi maddi .manevi kitleyip konuyu kapatmaya calisicaklar gibime geliyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…